Horoskops 2023. gada 24. aprīlim

Auns

Šonedēļ Aunam vajadzētu pievērst uzmanību ģimenei un draugiem. Iespējams, ka iekšējā lokā briest kāda neapmierinātība ar tevi, un labāk tagad visu noskaidrot. Atrodiet laiku atklātām sarunām ar radiem, mājiniekiem un draugiem, neatlaidiet viņu mēģinājumus runāt no sirds uz sirdi.

Vērsis

Tuvākajās dienās zvaigznes iesaka Vēršiem izkāpt no savas “komforta zonas” un mēģināt atklāt ko jaunu. Apkārtējā pasaule ir daudzveidīga un neticami interesanta, mēģiniet darīt kaut ko tādu, ko nekad neesat darījis, vai pievērsiet uzmanību aktivitātēm un vaļaspriekiem, kas iepriekš nebija tālu.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 24. aprīļa līdz 30. aprīlim

Dvīņi

Dvīņiem turpmākajās dienās jātur “ausis augšā” un uzmanīgāk jāskatās apkārt, lai nepalaistu garām labumu. Šonedēļ būs iespēja uzlabot savu finansiālo stāvokli – piemēram, rast papildus ienākumus vai piedalīties perspektīvā projektā.

Vēzis

Centies nepārslogot sevi ar lietām nedēļas pirmajā pusē, pretējā gadījumā līdz nedēļas nogalei jutīsies kā izspiests citrons. Labāk ir pievērst maksimālu uzmanību izskatam, Vese***ai un garīgajam stāvoklim. Un darba problēmas un mājsaimniecības darbi var pagaidīt dažas dienas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment