Horoskops 2023. gada 29. maijam

Lauva

Pirmdien Lauvas kļūst īpaši dāsnas un dāsnas. Apkārtējie augstu novērtē šo vietu, tāpēc zīmes pārstāvju popularitāte pieaug. Turklāt paziņas var padalīties ar svarīgu informāciju, kurai turpmāk būs izšķiroša nozīme dzīvē.

Jaunava

Nedēļa Jaunavai sākas ar ļoti veiksmīgu dienu. Zīmes pārstāvji jūtas lieliski un jūt visu apkārtējo atbalstu un draudzīgo attieksmi. Patīkamu sajūtu piepildīta, noderēs ar tām padalīties – lai kādam palīdzētu vai nodarbotos ar labdarību.

Svari

Pirmajā darba dienā Svaru noskaņojums nemaz nebūs dzemdību pilns. Vēlaties izklaidēties un vairāk laika veltīt atpūtai un baudām. Tas nav slikti, bet galvenais ir neaizmirst par dotajiem solījumiem un uzņemtajām saistībām. Līgumu un termiņu pārkāpšana var radīt negatīvas sekas.

Skorpions

Pirmdien Skorpioni būs īpaši jūtīgi un vērsti uz sevi. Svarīgi, lai šādas noskaņas nepārvērstos atklātā egoismā. Zīmes pārstāvjiem labāk ir rast sevī spēku domāt par citu jūtām, pretējā gadījumā periods var beigties ar pārpratumiem un konfliktiem.

Strēlnieks

Diena Strēlniekiem var šķist tukša un bezjēdzīga. Daudz traci, runas par neko un bezjēdzīgas darbības. Tomēr no tā nevajadzētu gaidīt nekādu negatīvu – kopējais fons ir diezgan neitrāls.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūnijā – esiet gatavi, ka plāni var izgāzties!

Mežāzis

Mežāža nedēļa sākas ar labvēlīgu un veiksmīgu dienu. Nostiprinās finansiālā situācija, un radošā enerģija palīdz atrast jaunus ceļus ierastajā darbā. Laba diena, lai nodarbotos ar mākslu vai baudītu skaisto.

Ūdensvīrs

Diena diezgan neitrāla un nav noslogota ar zvaigžņu un planētu ietekmi. Tas nebūt nenozīmē, ka veiksme novēršas no Ūdensvīra – tieši otrādi, pirmdien zīmes pārstāvji var brīvi darīt, ko vien vēlas. Tomēr nevajadzētu paļauties uz augstāku spēku atbalstu – rezultāts būs tieši tāds, kādu cilvēks ar saviem pūliņiem ir pelnījis.

Zivis

Pirmdiena Zivīm ir diezgan laiska un pasīva diena. Tomēr enerģijas trūkuma periods norit ļoti mierīgi. Nevajag darīt kaut ko tādu, kas prasītu paaugstinātu spriedzi, var vienkārši atpūsties.

Leave a Comment