Kaķa krāsas nozīme: kādi mājdzīvnieki piesaista mājā naudu, laimi un mīlestību

Kopš seniem laikiem tika uzskatīts, ka kaķa enerģija spēj pārveidot tā saimnieka dzīvi. Daudzos veidos šī efekta raksturs ir atkarīgs no mājdzīvnieka krāsas.

Kaķim ir ļoti spēcīga ietekme uz mājas enerģiju. Šis dzīvnieks palīdz stiprināt enerģijas plūsmas mājās, darbojoties kā talismans.

Ruds kaķis

Šāds kaķis nes veiksmi finanšu sektorā. Līdzīga krāsa daudzās kultūrās tika uzskatīta par monetāru, jo tā ir ļoti līdzīga zeltam. Iegūstiet rudu kaķi, ja vēlaties gūt panākumus biznesā, darbā, iegūt paaugstinājumu vai atrast laimi jaunā darbības jomā.

Rudais kaķis ir laimīgs talismans, kas pasargās jūs no liekiem izdevumiem, no naudas zaudējumiem. Viņš palīdz saimniekam mācīties, palīdz kļūt atbildīgākam un uzmanīgākam.

Balts vai pelēks kaķis

Dzīvnieks ar šo krāsu palīdz mīlestībā, attiecībās. Ar šādu mājdzīvnieku ģimenē būs daudz mazāk strīdu un konfliktu, jo cilvēki biežāk dosies uz izlīgumu. Ģimenes ar gaišajiem četrkājiem ir daudz spēcīgākas par citām. Šādās ģimenēs ir vairāk sirsnības un labestības.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūnijā – esiet gatavi, ka plāni var izgāzties!

Šāds kaķis palīdz arī tiem, kas meklē dvēseles palīgu. Viņi saka, ka, ja jūs uzaicināt mājās kādu, kas jums patīk, tad balts kaķis palīdzēs piesaistīt šo cilvēku jums.

Baltu vai pelēku kaķi var uzdāvināt cilvēkam, kurš tev ir dārgs. Jūsu attiecības no tā uzlabosies, izzudīs disharmonija, nesaprašanās un aizvainojums.

Melns kaķis

Šis ir labākais amulets mājām un ģimenei. Melnie četrkājaini pasargā māju no ļaunuma, sliktiem nodomiem, bojājumiem, ļaunas acs un slimībām. Principā šī ir universāla krāsa, jo melns kaķis var pozitīvi ietekmēt visas īpašnieka un viņa mājsaimniecības jomas. Šis ir ļoti noslēpumains dzīvnieks, ar kuru ir saistītas daudzas pazīmes un māņticības.

Šāds kaķis palīdz cilvēkiem cīnīties ar skaudību, aizvainojumu, dusmām. Tas neitralizē jebkādus ienaidnieku uzbrukumus, pasargā māju no briesmām. Ļoti laba zīme ir šāda kaķa viesošanās jūsu mājās. Pasargājot viņu, jūs piesaistīsiet īpašu veiksmi.

Ja mājā ierodas cilvēks ar sliktiem nodomiem, tad dzīvnieks uz šādu viesi reaģēs negatīvi. Ja melns kaķis jūtas nemierīgs un neatrod sev vietu, tad drīzumā var notikt kas nepatīkams.

Trīskrāsains kaķis

Tas ir īstais brīnums. Cilvēkiem, kuriem mājās ir trīskrāsu kaķi, ir ļoti paveicies, pat ja viņi paši to nesaprot. Trīskrāsu mājdzīvnieks nes lielu veiksmi ikvienam, kas dzīvo ar viņu zem viena jumta.

Šādi cilvēki bieži ir ļoti laimīgi, jo viņiem ir skaidri noteikti mērķi un uzdevumi. Japānā trīskrāsu kaķi tiek uzskatīti par ļoti vērtīgiem. Iepriekš jūrnieki tos iegādājās par milzīgu naudu.

Lai labāk izprastu mājdzīvnieku enerģiju, pārbaudiet  zīmes par kaķiem mājā. Bieži vien pēc četrkājaina drauga uzvedības var spriest, cik mājās ir droši, cik labvēlīga atmosfēra tavā mājā.

COMMENTS

Leave a Comment