Horoskops 2023. gada 5. augustam: mēģiniet salikt visus punktu uz i

♌ Lauva

Šodien uzmanības centrā jābūt ģimenei, mīļajiem, mīļajiem. Uz vienu dienu aizmirstiet par biznesu, pavadiet laiku ar dārgiem cilvēkiem. Ja jums ir bērni, dodieties uz atrakciju parku vai citu atpūtas aktivitāti.

👣 Lieliska diena pārgājieniem un pārgājieniem

👨‍👩‍👧‍👦 pavadi laiku kopā ar ģimeni

🎡 izklaidējies un izbaudi dzīvi

♍ Jaunava

Lai īstenotu savas ieceres, būs jāizveido nepieciešamie sakari, jāiegūst domubiedri. Izmantojiet šo dienu konstruktīvai komunikācijai, vienošanos panākšanai, atbalsta piesaistei, noderīgu kontaktu veidošanai.

🙋‍♂️ satikt izpalīdzīgus cilvēkus

😊 Centies atstāt vislabāko iespaidu

🤝 iegūsti domubiedrus

♎ Svari

Sestdien tavas pagātnes kļūdas var izraisīt konfliktu ar kādu no tuvākā loka. Tev pietiek apdomības un takta, lai visu nokārtotu, bet turpmāk esi uzmanīgāks un neuzkāp simts reizes uz viena grābekļa.

❗️ Augsts konfliktu risks

🤝 Mēģiniet atrast veidus, kā samierināties

👣 Sper pirmo soli pats

♏ Skorpions

Sestdiena solās būt klusa un mierīga. Nekādi pārsteigumi un pārsteigumi, patīkami vai nepatīkami, nav gaidāmi. Velti šo dienu mājsaimniecības darbiem – tavam mājoklim jau sen ir nepieciešama uzmanība un stingra saimnieka roka.

☀️ Labvēlīga diena

🧘‍♀️ miers un harmonija, viss turpinās kā parasti

🧹 Veiciet mājsaimniecības darbus

♐ Strēlnieks

Jūs gaida ļoti darbīga diena. Būs daudz pasākumu, un līdz vakaram jūs jutīsieties neticami noguris. Atslābināties palīdzēs mīļākā grāmata, interesantas filmas skatīšanās, nesteidzīga pastaiga pirms gulētiešanas.

🏋️‍♂️ šodien daudz darāmā

🧘‍♀️ Vakarā atpūtieties

👣 Velti laiku pastaigai

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 7. līdz 13. augustam: lai gūtu panākumus, izvairieties no sevis nosodīšanas un citu cilvēku viedokļiem!

Lasi arī: Tu pat nespēsi noticēt kā tagad klājas 68 gadus vecajai sievietei no Kijevas, kura pameta visu un devās pie sava jaunā mīļākā uz Zanzibāru

♑ Mežāzis

Lai kā jūs mēģinātu taupīt finanses, plānot budžetu un kontrolēt tēriņus, no nepārdomātiem izdevumiem izvairīties nevar. Nežēlojiet iztērēto naudu un nepārmetiet sev, ka esat iztērējis naudu kārtējam nieciņam vai izklaidei – dažreiz jūs varat palutināt sevi.

💵 šodien tu esi nedaudz tērētājs

🎁 Nekautrējies palutināt sevi

😀 esi pozitīvs

♒ Ūdensvīrs

Diena piemērota lietu sakārtošanai gan darba lietās, gan mājās, gan domās un sajūtās. Tavs uzdevums šodien ir censties panākt maksimālu harmoniju visā, kas tevi ieskauj, un saprasties ar sevi.

🧹 Parūpējies par lietu sakārtošanu savās mājās un galvā

✅ Pabeigt neatliekamus darba jautājumus

🧘‍♀️ tiecieties pēc sirdsmiera

♓ Zivis

Šis ir lielisks brīdis, lai sakārtotu lietas ar cilvēku, kurš bieži traucē jūsu sirdsmieru. Neizvairieties no atklātas sarunas, jūtieties brīvi runāt par to, kas jums nepatīk, aizstāviet savas intereses un mēģiniet beidzot atzīmēt visus “i”. Vienkārši atturieties no skarbiem vērtību spriedumiem un, pat uz emocijām, nepārkāpjiet uz apvainojumiem.

✅ liec attiecībās “punktus” un visas nepieciešamās “pieturzīmes”.

😈 Pretojies kārdinājumam sagraut pretinieku gabalos

🤬 sekojiet runai

Leave a Comment