Horoskops 2023. gada 7. maijam: saudzējiet veselību

Lauva

Izlēmība bieži palīdz Lauvām sasniegt savus mērķus. Partneri šodien var nolemt, ka tu viņus pārāk spēcīgi uzspiež. Mēreni lieto spēku, strīdos un diskusijās izrādi taktu.

Jaunava

Ilgstoša domāšana par problēmu nedos nekādu labumu. Vēl nav pienācis laiks to atrisināt. Svētdiena ir diena, kad jāķeras pie ikdienas lietām. Iespējams, kādam no ģimenes būs nepieciešama tava palīdzība. Paliec pieslēdzies.

Svari

Efektivitāte būs augsta, ja neaizmirsīsit ieturēt pārtraukumus. Svari šodien var daudz. Vakars izvērtīsies jautrs, taču labāk izvairīties no apšaubāmām kompānijām, lai neienāktu sliktā stāstā.

Skorpions

Šodien saziņa ar jums var nodarīt pāri cilvēkiem. Izvairieties no kritikas un kodīgām piezīmēm. Jūsu partneris vēlas no jums mīlestību un uzmanību. Izdomā kaut ko, ar ko viņu pārsteigt.

Strēlnieks

Jums var būt ideja, kā palielināt ienākumus. Tas ir diezgan reāls, bet prasa finanšu ieguldījumus. Runājiet ar savu ģimeni un uzziniet, ko viņi par to domā.

Lasi arī: Prognoze 2023. gada maijam – sagaidāms enerģijas pieplūdums un uzvaras

Mežāzis

Jūs pats varat paveikt lietas labāk un ātrāk. Ja šaubāties, lūdziet padomu savai ģimenei. Neizpaudiet savus plānus svešiniekiem. Pastāv risks, ka skaudīgi cilvēki nodarīs kaitējumu.

Ūdensvīrs

Labi nāk monotons darbs, kas neprasa lielu uzmanības koncentrāciju. Daudzi Ūdensvīri svētdien iegrims sapņos, būs nostalģiski. Prieks dos atpūtu ar grāmatu uz dīvāna, pastaigu svaigā gaisā.

Zivis

Tā būs smaga diena. Jums būs jādara pašam savas lietas un jāpalīdz mīļajiem. Uzmanības maiņa pasargās jūs no pārsprieguma. Atrodi laiku atpūtai. Vakarā labi paies randiņš, romantiskas vakariņas.

Leave a Comment