Horoskops 2023. gada 8. jūlijam: dažiem pārdomas palīdzēs atrast pareizo ceļu

Lauva

Nedēļas beigās Lauvai vajadzētu atcerēties, ka iniciatīva ir sodāma. Centies nodarboties tikai ar savu biznesu, nekam nejaucies un nenāk klajā ar “racionalizācijas” idejām. Gadījumā, ja viss nenotiek pēc plāna, jūs būsiet pēdējais.

Jaunava

Diena ir ideāla sarunām un darījumiem – Jaunavas intuīcija un ieskats ir asāki kā jebkad. Jūs redzēsiet cilvēkus burtiski cauri, un pat vispieredzējušākais krāpnieks šodien diez vai spēs jūs piemānīt. Bet tomēr, pieņemot lēmumus, vadies ne tikai pēc iekšējās balss, bet arī pēc veselā saprāta.

Svari

Pārdomājiet savus nākotnes plānus, pārskatiet un koriģējiet plānoto rīcības plānu. Kaut kur slēpjas kļūda, maza, bet “kaitīga”, kuras dēļ visas pūles var iet velti. Vēl nav par vēlu visu atskaņot, domāt un analizēt, pamatojoties uz savām reālajām iespējām.

Skorpions

Sestdien tevi sagaida nepatīkama saruna – kāds pieprasīs paskaidrojumus kādai tavai rīcībai. Esiet pacietīgs un stingri, bet pareizi, izsakiet savu nostāju, jums tagad noteikti nav vajadzīgi konflikti.

Strēlnieks

Sestdien apstākļi no tevis prasīs maksimālu delikatesi. Jautājumus, kas jūs interesē, nevajadzētu uzdot “uz galvas”, vispirms ir jāsagatavo augsne. Un, lai gan jūs esat tālu no diplomāta, jums joprojām ir aktiermākslas tieksmes, tāpēc mobilizējiet tās, pretējā gadījumā saruna neizdosies!

Lasi arī: Kāds matu griezums saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi tev nesīs veiksmi un palīdzēs kāpt pa karjeras kāpnēm

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Mežāzis

Sestdien var rasties neapmierinātība ar tuviniekiem. Viņi uzzināja par informāciju, ko jūs mēģinājāt viņiem neizpaust, un viņiem būs jāpaskaidro. Atrodiet nepieciešamos argumentus un turpmāk atcerieties, ka noslēpums, kas nav zināms jums vienam, jebkurā laikā var kļūt publisks, un nemēģiniet slēpt “durtiņu maisā”.

Ūdensvīrs

Šodien pastāvīgi sastapsities ar konfliktsituācijām, par laimi, ka tikai novērotāja lomā. Lai kur jūs dotos, jūs būsiet liecinieki strīdiem un kāršu atklāšanai. Bet pasargājiet savu prātu no iejaukšanās, nostāšanās vienā pusē un miera uzturētāja spēlēšanas, jūs būsiet ekstrēmi!

Zivis

Šodien jums būs jāanalizē notiekošais, iespējams, ne bez citu palīdzības. Jūs jau sen pamanījāt, ka jūsu dzīvē kaut kas notiek nepareizi, ir pienācis laiks saprast, kur slēpjas kļūda. Un, protams, padomājiet, kā situāciju labot.

Leave a Comment