Horoskops 2023. gada 8. jūnijam

Auns

Drosmīgi plāni tiks atbalstīti. Jūs uzstādāt sev augstus mērķus un ejiet uz tiem. Ir svarīgi neaizmirst par seniem gadījumiem un saistībām. Iespējams, negaidīta atzīšanās mīlestībā. Vakars piemērots romantikai, intīmai saziņai.

Vērsis

Diena solās būt bagāta un interesanta. Vērsis var lūgt palīdzību. Palīdzot citiem, iegūsi vērtīgu pieredzi. Pēc pusdienām ir labvēlīgs periods dzīvai saziņai, tikšanās ar draugiem un domubiedriem. Jūs viegli pārņem simpātijas, varat to izmantot iepazīšanās un biznesa attiecību veidošanai.

Lasi arī: Planētu tranzīti: kāda būs Venēras ietekme Lauvā no 2023. gada 5. jūnija līdz 8. oktobrim – esiet gatavi uz visu!

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju vērtējumi: popularitāte mīlestībā, draugu lokā, panākumi darbā

Dvīņi

Šodien jūs nevarat steigties – tas ir pilns ar nepatikšanām un starpgadījumiem. Dvīņiem ir jāpavada mierīga diena. Kontrolējiet emocijas, izvairieties no cilvēkiem un situācijām, kas parasti izjauc līdzsvaru. Brīvo laiku veltiet radošumam, vaļaspriekiem. Jūs jutīsieties atpūtušies un enerģijas pilni jauniem sasniegumiem.

Vēzis

Saspringta diena, taču jūs paliksit mierīgs un pārliecināts. Radušās problēmas ir viegli atrisinātas, darba jautājumi tiek slēgti. Veiksmi ar jebkuru pirkumu. No gara ceļojuma labāk atturēties – tas izrādīsies ļoti nogurdinoši, nav izslēgtas nepatīkamas organisma reakcijas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment