Horoskops 2023. gada 9. augustam: esiet uzmanīgi ar izteikumiem!

♌ Lauva

Šodien lielākā daļa jautājumu būs jārisina ar šarma palīdzību. Neskopojies ar komplimentiem, vari pat glaimot sarunu biedram, taču tikai ļoti smalki. Jūs nolemjat rīkoties nekaunīgi un “izlauzties cauri sienām ar pieri” – vienkārši tērējiet savu laiku un pūles.

🤝 Vienošanās diena

😊 esi burvīga

🙅‍♀️ neiet uz priekšu

♍ Jaunava

Trešdien ir jābūt uzmanīgākam, apspriežot citus, īpaši aiz muguras. Auditorija var apgriezt jūsu vārdus un nodot tos personai, par kuru jūs runājāt, pavisam citā gaismā. Un arī tad no pārbaudījumiem un attiecību noskaidrošanas nevar izvairīties!

😈 Izvairies no tenkām

❗️Neapspried citus ar tiem, par kuriem neesi pārliecināts

🤐 Izvēlieties izteicienus, ja runājat par cilvēku viņa prombūtnē

♎ Svari

Lieliska diena, lai satiktos ar seniem draugiem, apciemotu radus vai uzaicinātu savu dvēseles radinieku uz restorānu. Galvenais nepārspīlēt ar alkoholu, darba nedēļa rit pilnā sparā, un tev vēl daudz darāmā.

😊 Prieka un harmonijas ar sevi diena

❤️ Pavadi laiku ar saviem mīļajiem

❗️ Esiet uzmanīgi ar stiprajiem dzērieniem

♏ Skorpions

Šodien veiksme pavada Skorpionus visos centienos. Jūs esat enerģisks un aktīvs, komunikācijas prasmes ir virsū, un tas ļaus sasniegt ne tikai savus mērķus, bet arī palīdzēt citiem viņu problēmu risināšanā. Izmantojiet iespēju virzīties uz priekšu biznesā un nostipriniet savu reputāciju citu acīs par 100%!

☀️ Labvēlīga diena

📈 Augsta aktivitāte, panākumi mērķu sasniegšanā

🆘 Palīdzi citiem

♐ Strēlnieks

Finansiālu zaudējumu risks joprojām ir ļoti augsts. Taču šodien briesmas neslēpj veikalos – jūsu ceļā ik pa brīdim būs “ļoti ienesīgi” projekti ar “reibinošu peļņu”. Bēdziet no potenciālajiem “partneriem”, neatskatoties, tie ir krāpnieki!

💵 risks zaudēt lielu summu

❗️ Uzmanieties no krāpniekiem

🙅‍♀️ Ignorēt “labos” piedāvājumus

Lasi arī: 5 slimības, kuras var izraisīt miega trūkums: īpaši esiet uzmanīgi, ja pamanāt 2., 4. un 5. punktā esošās slimības pazīmes

Lasi arī: Neveiksminieki padara sievietes vecas, muļķīgas un slimas

♑ Mežāzis

Diena solās būt drudžaina un saspringta. Lietas pastāvīgi “slīdēs”, un konfliktu risks ar citiem palielināsies līdz kritiskam punktam. Centieties neizlaist vaļā un apvaldīt aizkaitinājumu, aiciniet palīgā humora izjūtu – labāk saspringto situāciju kliedēt ar labu joku, nevis sakārtot lietas.

🤯 daudz satraukuma

⛔️ negaidīti šķēršļi

🤬 Aiztur dusmas

♒ Ūdensvīrs

Šīs dienas devīze ir labāk rūgta patiesība nekā saldi meli. Savāc drosmi un pasaki to, ko jau sen esi plānojis, neko neslēpjot un neizskaistinot. Taču neskopojies ar komplimentiem – ja citi ir pelnījuši uzslavu un apbrīnu, slavējiet un apbrīnojiet.

🗣 teicamas oratora prasmes

💪 Saņemiet drosmi un runājiet patiesību

👍 Neaizmirsti uzslavēt citus

♓ Zivis

Šodien jūs viegli varat kļūt par jebkura uzņēmuma dvēseli un iegūt citu labvēlību. Tomēr nepakļaujieties “zvaigžņu” slimībai, atturieties no augstprātības, pretējā gadījumā jūs padarīsit ļaundarus un skaudīgus cilvēkus.

🤝 Laba diena komunikācijai

😊 Tu esi burvīga un jautra

😈 neesi augstprātīgs

Leave a Comment