Horo***ps 21.februārim: labi nodomi, baltiem diegiem šūti!

Šī diena tiks aizvadīta mierīgi, kādam var rasties labi nodomi, bet varbūt no tādiem nodomiem vajadzētu, tomēr, uzmanīties!

Auns

Risinot jebkurus biznesa jautājumus, nevajadzētu riskēt. Neplānojiet sapulces, kas jūs varētu iztukšot. Jūs saņemsiet atlīdzību par jūsu pacietību un visu, ko iepriekš esat darījis citiem cilvēkiem. Ir veiksmīgs periods tiem, kas vēlas mainīt savu izskatu vai personīgo dzīvi.

Vērsis

Diena paies mierīgā tempā. Pietiekami būs spēka un enerģijas, lai sasniegtu paredzētos mērķus. Ir nepieciešams pabeigt agrāk iesākto darbu. Ja jums ir vēlme kaut ko nopirkt, neaizkavējiet iepirkšanos. Tas palīdzēs paaugstināt noskaņojumu, tas ir, iespējams iegādāsieties to, kas labvēlīgi ietekmēs jūsu turpmāko dzīvi.

Dvīņi

Labvēlīga diena jaunām lietām. Netirgojieties par sīkumiem, izvēlieties vienu virzienu un sekojiet tam skaidri. Tas ir labs laiks jaunām paziņām, mīlestības piedzīvojumiem. Piedalieties kā draugu, radinieku tikšanās iniciators, organizējiet kopīgus izklaides pasākumus. Vairāk laika veltiet pastaigai, ceļojumiem uz dabu.

Vēzis

Izvēlieties vissvarīgākos gadījumus un pakāpeniski tos īstenojiet. Centieties neņemt pie sirds to, kas notiek. Varbūt neparedzēta materiālo problēmu saasināšanās, domstarpību rašanās ar mīļajiem.

Lasīt arī: Karmiskās attiecības: kā aprēķināt pēc dzimšanas datuma

Lauva

Tagad ir labs laiks dažādām sarunām. Pirms kāda vai cita uzdevuma tiks noteikti apstākļi, kuru risināšanai būs vajadzīgs daudz laika un pūļu. Mīlestībā lietas būs daudz labākas. Šai dienai ir harmoniskas attiecības ar savu mīļoto.

Jaunava

Neplānojiet pārāk daudz, atstājiet vairāk laika atpūtai. Darbības vai, gluži pretēji, biznesa partneru bezdarbība var padarīt jūs nožēlojamu. Bet nemēģiniet atrast vai pierādīt kaut ko. Ja nav steidzamu darba jautājumu, pavadiet vairāk laika savā personīgajā dzīvē.

Svari

Jūs varat plānot sarežģītas lietas. Visas sarunas notiks augstā līmenī. Jaunie priekšlikumi ir jāuztver ar visu nopietnību. Viens no tiem palīdzēs sasniegt jūsu mērķi. Droši meklējiet draugu un radinieku padomus.

Skorpions

Tagad jūs mākslīgi radīsiet grūtības savā ceļā, un pēc tam tos drosmīgi pārvarēsiet. Tādēļ no citiem var būt apvainojumi un pārmetumi. Lielākā mērā tas attiecas uz attiecībām komandā. Kolēģi pat var nosodīt jūsu uzvedību. Esi uzmanīgs uz ceļa.

Lasīt arī: Horo***ps nedēļai: 19. – 25. februārim: būs iespēja atbrīvoties no nomākta garastāvokļa!

Strēlnieks

Neuztraucieties par aktuālajiem notikumiem, pat ja tie nav gludi. Materiālie, profesionālie un mājas jautājumi var tikt atrisināti pietiekami ātri, ja jūs nepakļaujaties negatīvām emocijām. Jums vajadzētu atturēties no jeb kādiem kārdinājumiem.

Mežāzis

Mēģiniet objektīvi izturēties pret sevi un savām spējām. Jūs domājat, ka tagad jūs spēsiet tikt galā ar jebkuru uzdevumu. Bet zvaigznes neiesaka pārņemt daudzas lietas. Tas var slikti ietekmēt jūsu veselību. Rūpīgi jārūpējas par finanšu jautājumu risināšanu.

Ūdensvīrs

Šajā posmā jūs varat būt labā prātā un labu nodomu pilns. Mājsaimniecības jautājumi var aizņemt daudz laika. Bet tās būs patīkamas nepatikšanas, kas, turklāt, iedos tev pozitīvu noskaņu.

Zivis

Maz ticams, ka šodien notiks lieli notikumi, kas pārvērtis jūsu dzīvi. Taču notiek pozitīvas pārmaiņas. Īpaši jums būs iespēja gūt panākumus jautājumos, kas saistīti ar saziņu, izveidojot kontaktus un pasākumus. Ja jums ir lieli parādi, mēģiniet tos atdot.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment