Karmiskās attiecības: kā aprēķināt pēc dzimšanas datuma

Karmiskas attiecības ir mīlestība vai laulība, kas notika iepriekšējā dzīvē. Karmisks tas ir tikai tāpēc, ka vīrietim un sievietei ir kādas kopīgas neatrisinātas problēmas.

Bieži vien šādas attiecības var atpazīt pēc noteiktiem raksturlielumiem, kas tomēr ne vienmēr ir precīzi. Šajā gadījumā skaitļi spēj pateikt daudz vairāk, proti, dzimšanas datumi. Karmisku laulību un mīlestību var droši aprēķināt, ja neesat pārliecināts par savām prognozēm.

Numeroloģiskais aprēķins pēc dzimšanas datuma

Tātad jums ir divi dzimšanas datumi – savs un mīļotā cilvēka. Piemēram, pieņemsim šādus datumus: 25.02.1990. Un 11.10.1986. Vispirms jums jāsaskaita visi datuma cipari un jāsaņem divi skaitļi. Ja iznāca skaitlis no 10 līdz vairāk, jums tas ir jāsaskaita līdz viencipara skaitlim. Tātad tas būs jādara, līdz iznāk skaitlis no 1 līdz 9:
• 2 + 5 + 0 + 2 + 1 + 9 + 9 + 0 = 28, 2 + 8 = 10, 1 + 0 = 1 ;
• 1 + 1 + 1 + 0 + 1 + 9 + 8 + 6 = 27, 2 + 7 = 9 .

Lasīt arī: Mīlestības horoskops: 19.-25.februārim: esiet spēcīgi un pārliecinoši!

Cita starpā šie skaitļi nenozīmē neko par karmu: to atšķirība un summa ir svarīga. Lai iegūtu divus karmiskos skaitļus, vispirms jāsaskaita iegūtie skaitļi, un pēc tam atņem mazāko no lielākā. Šajā gadījumā ir arī svarīgi atcerēties, ka skaitļiem no 10 un vairāk ir nepieciešams saskaitīt skaitļus.
• 1 + 9 = 10, 1 + 0 = 1 ;
• 9-1 = 8 .

Summas skaitlis ir pirmās pakāpes karmiskais skaitlis. Otrais skaitlis ir otrās pakāpes karmiskais skaitlis. Tālāk jums vienkārši jāatrod jūsu saņemtā skaitļa atšifrējums.

Karmas skaitļa skaidrojums

Pirmais skaitlis, summa. Šis numurs parāda karmisko attiecību raksturu un to iespējamību starp jums.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment