Horoskops 21.martam: jaunas dzīves sākums

Šodien daudzi no rīta ver acis vaļā, jaunam dzīves sākumam, daudzi vakar atvadījās no vecās dzīves un devās pie miera ar apziņu, ka nākotne sola daudz patīkamu brīžu!

Auns

Lietas, kas neradīs gandarījumu, labāk ir uz kādu laiku atlikt. Noteikti pārbaudiet informāciju priekš sevis. Neuztraucieties, ja pamanāt, ka radinieku, kolēģu, vadīšanas vai mīļoto stāvoklis atšķiras no jūsu pašu.

Vērsis

Jautājumus mēģiniet mierīgi atrisināt. Jūs varat pārliecināt ikvienu, ka jums ir taisnība, ja esat labi sagatavots sarunai un jūtat, ka jums ir taisnība. Jaunas paziņas šajā posmā radīs daudz pozitīvu emociju.

Dvīņi

Jums būs daudz laika darīt un sasniegt to, kas nebija iespējams agrāk, ja neesat izvirzījis pārāk sarežģītus mērķus un izvēlētos vairākposmu uzdevumus. Jaunajiem romantiskiem hobijiem ir pienācis laiks. Ja ir vēlme mainīt savu personīgo dzīvi uz labo pusi, tad iespēja tiks piešķirta. Nenoliedz sevi nedaudz priekus.

Vēzis

Ir daudz darba, kas jādara. Tagad ir pienācis laiks paplašināt jau uzsāktās darbības. Papildu apstākļi kļūs skaidri, un tie var izrādīties negaidīti. Jūs gaida patīkamas tikšanās ar veciem draugiem vai vienkārši labām paziņām. Var sākt jaunas romantiskas attiecības.

Lasīt arī: Nākošnedēļ sāksies 28. Rīgas modes nedēļa

Lauva

Ja jums ir kādas sūdzības par darbiniekiem vai vadību, nesteidzieties par to runāt skaļi – tagad jūsu vārdiem nebūs pienācīgas ietekmes. Mēģiniet būt mazāk vietās, kur atrodas liels cilvēku pūlis, jo jūs varat piesaistīt negatīvas situācijas vai apšaubāmas personības.

Jaunava

Šajā dienā jūs varat iegūt interesantu biznesa priekšlikumu. Bet nesāciet priecāties. Pirmkārt, labi domājiet un nosveriet visus plusus un mīnusus. Pievērsiet vairāk laika un uzmanības cilvēkiem, kas jums tuvu. Pretējā gadījumā var rasties konflikti un sūdzības.

Svari

Šajā periodā jūs satricinās šķēršļi, kas skar gandrīz visas darbības jomas. Daudzi gadījumi tiks sadalīti tādu iemeslu dēļ, kas no jums nav atkarīgi. Bet nevajadzīgām situācijām nevajadzētu rasties, ja vispirms jūs ieviešat loģiku un pacietību un nedzīvojat negatīvās emocijās.

Skorpions

Diena ir labvēlīga, lai paplašinātu biznesa paziņu loku. Var būt iespējams izmēģināt sevi jaunā lomā, un jūs veiksmīgi izpildīsiet uzdevumu. Bet nevajag kārdināt nevienu, kritizēt vai instruēt. Ja jūs vēlaties sasniegt savu, tad labāk ir izmantot viltību.

Lasīt arī: Rīgas Zoodārzā liels mazuļu “birums” (ar VIDEO)

Strēlnieks

Būs labāk, bet ir jāgaida, jo, ja jūs mēģināsiet ko veikt, viss var izrādīties ar pilnīgi pretēju rezultātu. Attiecībās ar mīļoto personu nav paredzamas īpašas izmaiņas. Centies izvairīties no strīdiem un izskaidrot attiecības.

Mežāzis

Šajā posmā jūs skaidri redzat savu mērķi un veidus, kā to sasniegt. Pietiekams spēks un noturība, lai virzītu uz priekšu. Esi pacietīgs un uzmanīgs darbā. Varbūt tagad kādam būs nepieciešama jūsu palīdzība vai atbalsts. Un, ja ir šāda iespēja, tad neatsakies no lūguma. Rūpējies par savu veselību.

Ūdensvīrs

Tagad nav laika, lai pārveidotu pasauli un veiktu pārsteidzīgus lēmumus. Kāds, kura viedokli un vietu jūs lolojat, ir iecerējis interesantus plānus jums. Mēģiniet atpūsties vairāk un neapgrūtiniet sevi ar sadzīves darbiem un problēmām.

Zivis

Šī diena sniegs jums dažādas iespējas. Būs iespēja sasniegt nepieciešamos kontaktus, vienoties par kaut ko vai sākt kopīgu projektu. Ir nepieciešams pārdomāt savu attieksmi pret veselību, veikt izmaiņas ikdienas rutīnā un, ja nepieciešams, palielināt fiziskās aktivitātes.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment