Plankumi uz Saules izzūd: astrologu brīdinājums

Brīdinoši jaunumi, zinātnieki atzīmē: saule aizvien vairāk zaudē plankumus. Tas nozīmē, ka Saules aktivitāte samazinās. Astro prognoze pateiks, kā enerģijas pazemināšana ietekmēs vispārējo cilvēku stāvokli un to, ko nākotnē gaidīt no mūsu spožuma.

Saules astronomija: kāpēc izzūd plankumi

Saules plankumi ir apgabali ar atšķirīgu temperatūru, kas atšķiras no pārējās virsmas. Kā parasti, jebkurā laikā var novērot plankumus uz sauli, un tas norāda uz tajā notiekošo procesu stabilitāti. Bet šobrīd saules virsma ir tukša. Tas nozīmē, ka nāk tā sauktais “saules minimums”. Un sākas jauns 24. saules attīstības cikls.

Zinātnieki ir reģistrējuši saules aktivitāti kopš 1755. gada, un pašreizējais cikls tiek uzskatīts par vājāko pēdējo 100 gadu laikā. Saskaņā ar provizoriskām prognozēm, plankumi biežāk izzudīs – vispirms uz dažām dienām, un pēc tam uz vairākām nedēļām. Meteorologs Pauls Dorians saka, ka nākotnē saule būs “tukša” vairākus mēnešus.

Lasīt arī: Pavasara ekvinokcijas diena 2018. gada 20. martā

Klimats uz Zemes: vai gaidīt pārmaiņas

Protams, mūsu Zvaigznes aktivitātes samazināšanās ietekmēs Zemes stāvokli. Globālā sasilšana nenotiks tik ātri. Vidējā gada temperatūra var samazināties par grādu. Bet straujam lēcienam nepietiek ar tik mazu laiku bez plankumiem. Varat negaidīt pasaules galu : tropu un džungļu iebrukumu, vai gluži pretēji, pēkšņus ledus laikmetus.

Tomēr laika apstākļu pārmaiņas mums vairs nebūs pārsteigumi. Plūdi, pērkona negaiss un neparedzami Virpuļi un viesuļvētra, ja tie šķietami nenotika, varētu būt pārsteigums.

Ir arī labas ziņas: zinātnieki uzskata, ka jo vairāk magnētisko plankumu uz Saules, jo arvien biežāk ir saules vēji. To dēļ ģeomagnētiskie traucējumi notiek uz Zemes, kas laiku pa laikam attīstās magnētiskajās vētras. Tātad, šodien, atkarīgie cilvēki, no laika apstākļiem var dzīvot mierīgi un negaidīt sabrukumu, pateicoties vēl vienai saules enerģijas izlādei.

Lasīt arī: SINDIJA KRAUFORDE MIRDZ JAUNAJĀ RESERVED KAMPAŅĀ

Solārais horoskops: kas mūs gaida nākotnē

Bet astroloģija iesaka piesargāties: saules aktivitātes samazinājums, sola būtisku samazinājumu procentos, no saules ietekmes uz citiem debess ķermeņiem. Saskaņotā sistēma “Saule-Mēness” ir salauzta. Mēneša ietekmes stiprināšana sola ne tikai lielas plūdmaiņas, bet arī Jiņ, nakts un destruktīvas enerģijas kritumu. Radošais princips būs mazākumā un izdzīvos kritums.

Šajā periodā daudzi spēj noķert kādu gabalu, bet ne vienmēr cilvēki rīkojas godīgi. Lai nezaudētu savu, daudziem būs jāpieliek spēks, jācenšas nepiekāpties nevienam strīdos un konfrontācijā. Šajā ziņā kompromisu arī nebūs viegli sasniegt, bet citādi var pārspīlēt.

Saule aizsargā svētdienu, tāpēc tagad svētdienās mēs sajutīsim saules ietekmes trūkumu. Depresija un melanholija var pasliktināties. Lai no tā izvairītos, izmantojiet saules tradicionālos talismanu veidus. Siltos toņos un apaļā formā ir prioritāte. Saules attēlus var likt sev uz darbvirsmas vai uz ekrāna vai novietot kaut kur rāmī uz darbvirsmas. Saulīte, zīmēta ar bērnu roku kalpos kā talismans šajā periodā, jo tie ir uzlādēti ar spēcīgu enerģiju un radošo plūsmu gandrīz tās sākotnējā formā.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment