Meditācija “Labirints” – visiem, kas meklē risinājumu vai atrodas strupceļā

Ne vienmēr mūsu dzīve notiek vienmērīgi un pēc grafika. Bieži vien, lai rastu risinājumu, ir jāpārvar daudzi šķēršļi. Ja esat strupceļā, tad meditācija palīdzēs turpināt ceļu.

Lielu popularitāti cilvēku vidū, nesen ir ieguvušas audio meditācijas, kas izmanto mūzikas enerģiju, lai atrastu harmoniju. Šī neredzamā enerģētikas pasaule ir bezgalīgi daudzveidīga, tāpēc mēs jums sakām, kā vadīt savu enerģiju pareizajā virzienā.

Lasīt arī: Plankumi uz Saules izzūd: astrologu brīdinājums

Gatavošanās meditācijai

Meditācija ir ne tikai relaksācija. Tas ir sava veida attīrīšana un pārveidošana, kas tiek panākta pateicoties domām. Ir zināms, ka visas mūsu domas kļūst par realitāti, it īpaši, ja viņu vizītes laikā jūs visvairāk koncentrējās uz kādu problēmu.

Faktiski, lai atbrīvotos no fobijas, jums nav tiešām jāpieskaras zirneklim. Tas ir pietiekami, tikai iedomāties to. Šeit ir daudz kā kopīga ar hipnozi. Meditācija ir sava veida sevis hipnotizēšana, pašhipnozes. Jūs piespiežat sevi pārvarēt reālās dzīves grūtības, ar domu spēku.

Sākumā, noformulējiet problēmu, izstrādājot tās detaļas. Pieņemsim, ka esat notverts mīlas trijstūrī un nezināt, kā jums vajadzētu būt – turpināt cīnīties vai atlaist situāciju. Uzziniet, kā uzdot sev jautājumu: “Ko es gribu?”. Iestatiet mērķi un pēc tam padomājiet par to, kas jums jādara, lai atbrīvotu sevi. Atcerieties, ka vienmēr ir risinājums, bet nav nepareiza ceļa. Liktenis nav nejaušības, bet izvēles rezultāts. Tagad vissvarīgākais ir izlemt, kāda izvēle jums vislabāk būs.

Iespējams, ka vēl viena šāda veida problēma ir tad, kad jums ir nepieciešams atrast risinājumu, bet jūs nezināt, no kurienes sākt. Piemēram, jums ir nepieciešams jauns darbs, taču nekur nav iespējams sākt meklēšanu. Meditējot, jūs varat iegūt ne visu risinājumu, bet saprast, kas ir pirmais solis.

Lasīt arī: Pavasara ekvinokcijas diena 2018. gada 20. martā

Meditācija “Labirints”

Novietojieties sēdus vai guļus stāvokli. Jums vajadzētu būt pēc iespējas ērtākā pozā. Gaisma nedrīkst iekļūt telpā. Tas pats attiecas uz skaņām. Aizveriet savas acis un iedomājieties, ka jūs šajā pasaulē esat vieni. Neviens un nekas nav. Jūs jūtaties silts un mājīgs. Jūs atrodaties tumšā telpā, pirms jums ir durvis. Jums vajadzētu zināt, ka šīs durvis vedīs uz panākumiem, risinot konkrētu problēmu, par kuru jūs nevarat pārtraukt domāt. Jūsu problēma nav nekas. Cik svarīgi ir tas, kā jūs jūtaties par to. Šī ir vienīgā lieta, kas ir aktuāla tieši tagad.

Jūs pieskarieties rokturim un pagrieziet to pulksteņrādītāja virzienā, nospiediet,veriet durvis uz priekšu, un tas klusi, bez skaņas, tiek atvērtas pirms jums. Jūs redzat priekšā lielu istabu, līdzīgu tumšajām kamerām piramīdā – uz sienām visur apgaismojums, kas nedaudz apgaismo lielo telpu ar zemiem griestiem. Tas ir milzīgs labirints. Tas ir saprotams enerģētikas nozarē. Jūs stāvat un redzat trīs ieejas labirintā. Pirmais ir pasīva ieeja, kurā var peldēt ar laika, vērojot, kā upe aizved jūs uz labirinta otru pusi. Otra ieeja ir grūtību ieeja. Ienākot uz to, jums būs vajadzīgs ilgs laiks, izvēloties ceļu un mēģinot atrast ceļu uz gaismu un laimi no šīs amorfās tukšības. Atlīdzība par šo izvēli nav vienkārši iet, bet nepieciešamais rezultāts. Trešais ieraksta numurs ir gudrības ieiešana. Kad jūs ienāksiet, jūs sajutīsiet prieku un redzēsiet gaismu, bet ne to, ko jūs gaidījāt. Tas ir laimes gaisma, kas pieder citam rezultātam. Tādā veidā jūs iemācīsieties izturēties pret grūtībām un atbrīvot no tām savu prātu.

Izvēlieties durvis – vienkārši, bet bez rezultātiem; sarežģīts, bet efektīvs vai gudrības ceļš. Jebkura izvēle būs vienkārša. Nedomājiet uz ilgu laiku, jo tagad jums ir jāieklausās sirds balsī.

Lasīt arī: SINDIJA KRAUFORDE MIRDZ JAUNAJĀ RESERVED KAMPAŅĀ

  • Ja esat izvēlējies vienkāršu ceļu, tad peldīsiet pa upi caur labirinta tumšajām telpām, pagriežoties tur, kur tevi nes plūsma. Ūdens ir silts, jūs iegremdēties tajā un vienkārši atpūšaties. Atcerieties šo mieru un neuzmanības sajūtu, kas jums ir nepieciešama dzīvē. Jūs peldieties ļoti ilgi, kamēr sākat paātrināties un attālumā redzat plānu gaismas staru – tā ir izeja no labirinta. Tā ir jūsu dzīve. Kad jūs tuvojat izejai, atveriet savas acis un izbaudiet savu dzīvi, aizmirstot par skumjām, bēdām un problēmām.
  • Otrais ceļš ir ceļš, kas izraisa grūtības. Jūs ilgi staigāsiet, klīstot caur jūsu apziņas tumšajiem koridoriem. Jums ir jāatrod kaut kas. Tas ir atslēga. Liela, smaga atslēga, kas atrodas kaut kur vienā no labirinta telpām. Ejiet, kamēr tu saproti, ka spēks beidzas. Aiz pēdējā pagrieziena būs galds un uz galda lāde. Atveriet lādi, lai redzētu gaismas atslēgu. Ņem to, tā ir tava. Tagad jūs esat uz pareizā ceļa, risinot aizraujošu problēmu.
  • Trešais ceļš. Gudrība ir kaut kas nesaprotams un nemateriāls. Jūs izvēlaties pareizo, trešo ceļu. Ieejot labirintā, jūs saprotat, ka tam nav atejošu ceļu. Tie ir vienkārši pagriezieni. Pāris minūtes jūs sekojat liktenim, un tad redzat izeju. Jūs nokļūstat tajā pašā telpā, kur sākāt savu braucienu. Jūs redzat tās pašas durvis, caur kurām jūs iegājāt. Pagrieziet rokturi pretēji pulksteņrādītāja virzienam un velciet durvis uz sevi. Atverot to, jūs redzēsiet tukšumu. Tas ir tas, kas bija aiz jums. Tā ir jūsu pagātne. Šeit nav problēmu. Atcerieties, kāda bija jūsu dzīve pirms tam. Neatkarīgi no grūtībām, ar ko jūs saskarāties, tās jau ir pagātnē. Gaidāmās grūtības un problēmas arī tiks atrisinātas, tādēļ par to nav jāuztraucas. Jūs stāvat uz pāris minūtēm pāri vilnim, un pēc tam apgriezieties un atveriet savas acis. Jūsu pagātne ir aiz muguras – tikai neizpētītas vietas ir priekšā. Viss, ko jūs izvēlaties.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment