Horoskops 22. martam – piemērota diena, lai apgūtu jaunas un noderīgas lietas

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 22. martam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Labvēlīga diena ir līdzsvara diena, harmonija ar ārpasauli, taisnīgums. Labs laiks biznesa operācijām – jūs varat veiksmīgi realizēt sevi biznesā, lai gan jums nevajadzētu sagaidīt lielu finansiālo labumu. Diena ir pilna ar jaunām tikšanās reizēm, negaidītām pazīmēm, kas radīs izmaiņas jūsu vidē: jaunu cilvēku parādīšanās paātrinās jūsu projekta popularizēšanu vai, gluži otrādi, ļauj piedalīties jaunos projektos. Sapņi piepildīsies pilnībā.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 18. līdz 24. martam – izvairieties no rutīnas!

Vērsis

Ir pienācis laiks veikt mājsaimniecības darbus: iztīrīt māju un izmest visu nevajadzīgo. Nav labākais laiks mācīties un intelektuālajam darbam. Nemēģiniet veikt pirkumus emociju ietekmē. Nav nepieciešams veikt nekādus darījumus.

Dvīņi

Daudziem Dvīņiem šodien būs sajūta par harmoniju un dzīves pilnību. Tā vēlas paslīdēt uz ikdienas dzīves, lai parādītu jūtas un dāsnumu, radošu iztēli un līdzjūtību savam kaimiņam. Lielisks brīdis plašiem kontaktiem un garīgajiem meklējumiem, uztveres un izsmalcinātības attīstība, mūzikas skaņas un glezniecības izpratne.

Vēzis

Laba diena izglītībai, zināšanu apguvei un padziļinātai apmācībai, lai sazinātos ar kultūras un reliģiskajām organizācijām. Esiet taktisks un ņemiet vērā to cilvēku vajadzības un jūtas, ar kurām jūs kopīgi pacēlāties.

LASI ARĪ: Visveiksmīgākās un visneveiksmīgākās Zodiaka zīmes

Lauva

Jūsu burās pūš godīgs vējš. Jūsu panākumus var nopietni apgrūtināt jūsu organizācijas trūkums un vēlme atrisināt vairākas problēmas. Kopā ar draugiem un līdzīgi domājošiem cilvēkiem veidojiet nākotnes plānus kopuzņēmumu jomā sabiedriskajā un politiskajā sfērā.

Jaunava

Jaunavām var būt jaunas interesantas idejas. Iespējams autoritātes un ietekmes pieaugums. Sāciet īstenot ar sabiedrisko darbību saistītās lietas, publicitāti. Jūs varat iesaistīties biznesa attiecību un kontaktu veidošanā.

Svari

Šodien Svari var būt pārāk impulsīvi, kas var “izbeigt” trivialitātes dēļ, īpaši attiecībā uz viņu mājām un mīļajiem. Attiecības ģimenē ir nevienmērīgas. Dienas otrajā pusē neplānojiet svarīgu jautājumu sākumu – to iznākums ir neparedzams.

LASI ARĪ: 3 zodiaka zīmes, kas mīl ilgtermiņa attiecības!

Skorpions

Šī ir diena, kad griba un prāts ir viens, un tos atbalsta arī spēcīga intuīcija. Jūs esat pilnīgi atbrīvots un varēsiet sevi izpaust pēc iespējas vairāk savos darbos. Mīlestībā pastāv vilšanās draudi. Jūs esat aicināti iesaistīties jaunradē. Izveidojiet savus lēmumus.

Strēlnieks

Romantiskām vai ģimenes attiecībām būs nepieciešama atbildība un nopietnība. Šis laiks ir vienlīdz pretrunīgs mīļotājiem un laulātajiem. Neļaujiet melanholijai un pesimismam dominēt. Neienirstiet pagātnē un nebaudiet sāpes, ko jūs piedzīvojāt vienu reizi.

Mežāzis

Ar likteņa dāvanām šodien var nerēķināties. Azartspēles neizdosies. Neaizmirstiet piedzīvojumus finanšu jautājumos. Izvairieties no impulsīviem lēmumiem un darbībām emociju ietekmē, jo īpaši pēcpusdienā.

LASI ARĪ: Venēras tranzīts Ūdensvīrā no 1. līdz 26.martam: atklāts, radošs un māksliniecisks periods

Ūdensvīrs

Šī diena ir piemērota aktīvām mācībām, iepazīšanai un tuviem braucieniem. Šī ir vispiemērotākā diena, lai sāktu jaunu biznesu, ilgtermiņa plānošanu, ikdienas problēmu risināšanu. Jūs varat doties plānotajā ceļojumā, bet esiet uzmanīgi.

Zivis

Aktīvās cīņas diena, atbalstot viņu principus, pašaizsardzība. Iebildumu stiprināšana pret ārpasauli. Jūs esat tik ļoti iegrimuši personīgās problēmās, ka jūs nepievērsieties citiem. Pat ja jūs esat ļoti aizņemts, veltiet laiku bērniem vai jūsu tuviniekiem.

avots: vedmochka

Leave a Comment