Horoskops 25.decembrim – iespējamas finanšu problēmas!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 25. decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Labvēlīga diena finanšu problēmu risināšanai. Iespējams ienesīgs piedāvājums, kas jums jāizlemj ar partneri. Neriskējiet – klausieties padomus un nosveriet visas sekas labi. Kontakti ar amatpersonām, biznesa tikšanās, dokumentu sagatavošana un pārsūdzība augstākām iestādēm ir labvēlīga. Jūsu talanti un spējas tiks novērtētas.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – atveriet sevi pozitīviem notikumiem!

Vērsis

Rūpējieties par saviem draugiem un paziņām. Būs konflikta situācija, kurai var būt neparedzamas sekas. Harmoniskas attiecības ar partneri būs atkarīgas no jūsu izturības un piesardzības. Nepadodieties provokācijām.

Dvīņi

Palielinās dzīves potenciāls, seksuālā enerģija un optimisms. Dvīņu vīrieti gaida pārsteigums, patīkama ziņa vai dāvana no mīļotā. Iespējams, jūs atrodaties daiļā dzimuma uzmanības centrā, bet zvaigznes neiesaka iesaistīties sirds darbos – iespējams, ka jūs sapīsieties mīlestības tīklos. Sieviešu Dvīņiem nevajadzētu pretoties radošajiem impulsiem. Iespējams, tiks atvērti jauni ienākumu avoti.

Vēzis

Vēzim šodien būs smagi jāstrādā, nebūs gandrīz nekāda laika atpūtai un izklaidēm. Vakarā nostipriniet sava darba rezultātus un iegūstiet pelnītu atalgojumu – gan morālo, gan materiālo.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – atrodiet savu ceļu cīņā ar problēmām!

Lauva

No rīta, slēpties, nedariet pēkšņas kustības un nepieņemiet lēmumus. Pēcpusdienā izveidojiet pamatu turpmākajām karjeras uzvarām, sagatavojiet jaunus projektus.

Jaunava

Veiksmīgākās varas piemērošanas jomas Jaunavām šodien ir: mācīšana, lekcijas un teātra aktivitātes, kosmetoloģija un amatieru sports, labdarība, kas saistīta ar bērniem.

Svari

Nopietni un selektīvi vērsties pie partneru izvēles. Pastāv risks kļūt par nodevības un maldināšanas upuri. Draudi nāk no ilgstošiem un pierādītiem cilvēkiem. Tajā pašā laikā ir izcili apstākļi pašizglītībai un profesionālajai attīstībai. Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka daudz šodien nav atkarīgs no jūsu gribas – nedomājiet uz priekšu, apzināti ievērojiet apstākļus un apzinīgi atrisiniet pašreizējās problēmas.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – radīsies enerģija, lai atrisinātu personīgās problēmas!

Skorpions

Darba jautājumos novērsiet pārmērīgu spiedienu, pārdomājiet katru soli, rīkojieties tikai pārliecinoši. Apšaubāmās situācijās ieņemiet gaidīšanas un novērošanas attieksmi: klausieties visus ārējos viedokļus un atstājiet sev tiesības teikt pēdējo vārdu.

Strēlnieks

Strēlniekus panākumus šodien lielā mērā nosaka ārzemju kontakti un savienojumi. Tāpēc ir iemesls intereses koncentrēt ārpus dzimtenes.

Mežāzis

Mežāzis šodien var paļauties uz kolēģu aktīvu atbalstu, autoritātes palielināšanu, iestāžu atzīšanu un pienācīgu darba novērtējumu. Un, ja jums izdosies pārvarēt savu nepanesamo un rūpīgo dabu, tad viss būs tikai ģimenes dzīvē.

LASI ARĪ: Finanšu horoskops nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – izvairieties no neparedzētiem tēriņiem!

Ūdensvīrs

Ūdensvīra sievietes šodien laimīgo apstākļu dēļ mainīs savu attieksmi pret dzīvi, kas savukārt radīs gan iekšējās, gan ārējās izmaiņas. Tiks atbalstīti arī vīrieši-Ūdensvīri. Liels enerģijas daudzums, neticama aktivitāte un apņēmība karjeras jautājumos sniegs ātrus rezultātus.

Zivis

Pēc mīlestības vētrām un karjeras vētrām šodien Zivis beidzot varēs atpūsties. Slepens patrons, kurš piedalījās jūsu liktenī, iznāks no pazemes un paziņos par progresa perioda sākumu visās dzīves jomās.

avots: vedmochka

Leave a Comment