Horoskops 25.oktobrim – veiksme mīlestības un materiālajā sfērā!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas tieši tev 25.oktobrī. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam!

Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē: kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu. Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Zvaigznes brīdina, ka pārbaudes periods jums nav beidzies. Iespējams, ka dažas lietas, kas palaistas garām, nepareizi aprēķini vai kļūdas, kas liks jums būt uzmanīgākam lietā un aizvērties no cilvēkiem. Ir ieteicams pat paklausīt viņiem viņu padomos. Diena būs vislabvēlīgākā seksuālajām attiecībām un draudzībai.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – ideāla nedēļa, lai uzņemtos iniciatīvu!

Vērsis

Šodien jūsu enerģijas potenciāls ievērojami palielināsies, palielināsies aura. Jūs, iespējams, varēsiet realizēt savus plānus. Bet nenostādiet sev vispārējus mērķus. Izvairieties no riskantām darbībām un mīlas lietām, pārslodzes vai nevajadzīga riska. Pastāv hronisku slimību saasināšanās iespēja.

Dvīņi

Pirmā dienas puse ir nelabvēlīga jūsu iespējamās neatbilstības vai neskaidrības dēļ. Ietekmēs nervu pārslodzi. Samaziniet savus pienākumus līdz minimumam, bet vienlaikus nezaudējiet iespēju mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Pēcpusdienā ir iespējams dramatiski samazināt dzīvotspēju un līdz ar to hronisku slimību saasināšanās. Nevēlama saskarsme ar pretējā dzimuma personām.

Vēzis

Šī diena tiks apzīmēta ar asu garastāvokļa maiņu, pašpiekļuvi, nepamatotu pašapziņu. Jūs nevarēsiet tikt galā ar pat visnopietnākajām problēmām. Ir nepieciešams prātīgs spēku un materiālo līdzekļu aprēķins. Rezultātā jūsu darbības kļūs konkrētas un mērķtiecīgas. Nav vēlams veikt darījumus, slēgt līgumus, vērsties tiesā.

Lasi arī: Horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – būs nepieciešams kontrolēt sevi!

Lauva

Iespējams, ka dažādi gadījumi un problēmas ļaus jums parādīt maksimālu aktivitāti un efektivitāti, taču biznesa tikšanās, visticamāk, nesniegs vēlamos rezultātus, tādēļ, lai nepieļautu jūsu garastāvokļa paušanu, labāk to pārcelt. Darbībā ir nepieciešams paļauties uz draugu un radinieku palīdzību. Relaksējieties arī starp draugiem. Interesanta saruna, viegls flirts būs labākais veids noguruma ārstēšanai.

Jaunava

Šī diena ir ļoti labvēlīga sākto lietu izbeigšanai. Jūs varat ņemt vai aizdot, veikt ziedojumus. Varbūt jūs saņemsiet palīdzību un patronāžu. Palielināts šarms un īpašs šarms ļaus sievietēm ērti pārvarēt visus izmēģinājumus un uzvarēt pār tiem apkārtējiem cilvēkiem. Intīmas tikšanās un romantiski piedzīvojumi rada nopietnas sekas. Jūsu emocionalitāte un juteklība seksuālajā sfērā pārvērtīsies par strīdiem vai vilšanos.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment