Horoskops 27. jūlijam – nāksies meklēt kompromisus!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 27. jūlijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Jūsu izvēlētais sapratīs, ka viņš var rēķināties tikai ar draudzīgām izjūtām, tāpēc jūs nevarat izvairīties no paskaidrojumiem. Pirms izlemjat ierobežot savu brīvību, ieteicams novērtēt plusus un mīnusus. Jūs varat saprast, ka esat lieliski viens otram. Jūs abi izbaudat dzīvi, izklaidējaties daudz un novērtējat skaistas lietas.

Vērsis

Šī ir informācijas uzkrāšanas, savienojumu un kontaktu atjaunošanas diena, apmācības cikla sākums. Zāles, kosmētika lieliski uzsūcas, ķermenis iziet atjaunošanās procesu. Jebkura svarīga biznesa sākumu labāk atlikt uz šo dienu, ja nav šķēršļu. Ja jūs gatavojaties pārcelties uz jaunu darba vietu, tad dariet to jau šodien.

Dvīņi

Daudzu Dvīņu radošās izaugsmes un sociālā loka paplašināšanās diena, tāpēc kopumā to var saukt par pārtikušu un veiksmīgu. Centieties šo laiku nenogulēt, bet dzīvojiet to pilnvērtīgi, iesaistieties nopietnās atbildīgās lietās.

Vēzis

Mūsdienās Vēžiem var rasties negaidītas izmaiņas materiālajā sfērā. Neizslēdz dāvanas, kuras viņi negaidīja, vai laimestu. Esiet reāls finanšu lietās un nerēķinieties ar pārāk lielu veiksmi.

LASI ARĪ: Katras Zodiaka zīmes paši tumšākie noslēpumi

Lauva

Slikts laiks jaunu zināšanu, informācijas iegūšanai, radošu vakaru, izstāžu organizēšanai. Nav izslēgti konflikti ar radiniekiem un kaimiņiem. Neuztraucieties – jūs, visticamāk, nenovērtēs, pat ja neatlaidīgi pierādīsiet savu kompetenci.

Jaunava

Dažu Jaunavu noraidītais stāvoklis var pāraugt agresijā. Būs nepieciešama negatīva enerģijas izvade vai kompensācija ar pozitīvu enerģiju. Apmeklējiet skaistumkopšanas salonu, mākslas izstādi vai koncertu. Sievietes sirds īpaši reaģē uz dāvanām – rotaslietām, ziediem.

Svari

Pārpratums un attiecību atdzišana vispārējas emocionālās atpalicības un samazinātas uztveres dēļ. Droši vien pēkšņa kaite. Rītu veltīt uzkrāto projektu pabeigšanai. Suminiet, atbrīvojieties no nevajadzīgām domām un lietām. Ar jaunām lietām nevajadzētu sākt – to attīstība un iznākums ir pilnīgi neparedzams.

LASI ARĪ: Zodiaka zīmes, kas satiks savu mīlestību 2019. gada vasarā

Skorpions

Daudziem Skorpioniem šodien diez vai tiks piešķirta darba dienas plānošana. Tāpēc viņi var kavēties ar svarīgām sanāksmēm, nodarbībām, nosūtot e-pasta ziņojumus. Var būt grūtības attiecībās ar kolēģiem vai kolēģiem praktiķiem. Izvairieties no vēlmes, lai visur būtu laiks izpatikt visiem, kas var izraisīt drudžainus, pārāk pārsteidzīgus lēmumus vai pārdomātas darbības.

Strēlnieks

Iespējams, ka darbā radīsies nopietnas problēmas. Intucija Strēlniekam, kā vienmēr grūtos periodos, palīdzēs rast vienīgo pareizo risinājumu, un kopīga grūtību pārvarēšana komandu apvienos. Vienkārši neesi slinks, jo tas diemžēl var ietekmēt tavu darbu. Izvairieties no nopietniem konfliktiem gan darbā, gan mājās.

Mežāzis

Jūsu Vese***a noteikti pasliktināsies. Izvairieties no nervu sistēmas pārslodzes. Sekojiet ēdienam. Tam vajadzētu būt vieglam un sabalansētam ar uzturvielām un vitamīniem. Iekļaujiet elpošanas vingrinājumus rīta vingrošanas kompleksā. Nav slikti iegūt mājdzīvnieku.

LASI ARĪ: 6 pazīmes, ka melnā maģija ietekmē tevi

Ūdensvīrs

Kopš šīs dienas strauji aktivizējas planētas, pārvēršot Ūdensvīra sievietes par amazonēm un avantūristēm. Daudzi nespēs izrauties no nepatīkamām nopietnām sarunām. Mēģiniet objektīvi tuvināties situācijai, parādīt taktu un laipnu attieksmi.

Zivis

Mūsdienās daudzas Zivis izstaros enerģiju, piemīt magnētisms. Intīma sastapšanās nepieviļ. Jums apzināti jāmaina sava dzīve uz labo pusi. Piemēram, atmest smēķēšanu, mainīt pieeju darbam un attiecībām ar konkrētu cilvēku. Ja vēlaties, jūs varēsiet pārtraukt garlaicīgo savienojumu.

avots: vedmochka

Leave a Comment