Horoskops 27.septembrim – ļaujieties savai drosmei!

Uzzini, kādi notikumi tieši tevi sagaida 27. septembrī. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam!

Auns

Nelabvēlīga diena. Šī ir visvairāk nepiemērotā diena, lai sāktu jaunu biznesu vai risinātu ikdienas problēmas. Centieties izvairīties no cilvēku izspiešanas un neiet uz sabiedriskām vietām. Diena ir saistīta ar vajāšanu un uzmākšanos. Piesardzība un veselais saprāts palīdzēs jums tikt galā ar negatīvajām dienas tendencēm, un mīļotā kompānija palīdzēs jums izvairīties no nepatikšanām.

Lasi arī: Mīli sevi un padari sevi daudz harmoniskāku

Vērsis

Ļoti nelabvēlīga diena. Nodod vilšanos, Sli**bas vai kārdinājumus. Zvaigznes iesaka būt uzmanīgiem. Centieties izvairīties no nevajadzīgām sarunām. Atlikt nozīmīgu lēmumu pieņemšanu. Sargieties no jaunas iepazīšanās, kas negatīvi ietekmēs jūsu dzīvi. Izmantojiet šarmu savās interesēs, tas palīdzēs jums izveidot sev mieru un uzticību. Sapnis var būt pravietisks un drīz piepildīties.

Dvīņi

Ļoti nelabvēlīga diena. Zvaigznes iesaka izrādīt rūpes par jūsu lietām. Centies izvairīties no kategoriskiem apgalvojumiem, izsmiekla, nevajadzīgām sarunām. Atlikt nozīmīgu lēmumu pieņemšanu. Sargieties no ārējās ietekmes: jauna paziņa var negatīvi ietekmēt jūsu dzīvi. Izmantojiet šarmu savām interesēm, tas palīdzēs jums piesaistīt jaunus sabiedrotos.

Vēzis

Šī diena ir laba ceļošanai, braucieniem, lauku pastaigām. Šodien jūsu jūtas var iegūt neparastu asumu. Tās novērsīs saspīlējumu, kas radīts, pārvēršot to emocionālā kanālā.

Lasi arī: Vīru reitings, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Lauva

Sātana diena ir nepiepildīto cerību, viltus un veltīgu cerību diena. Visnelabvēlīgākā diena, lai sāktu jaunu biznesu vai risinātu sarežģītas ikdienas problēmas. Savām kļūdām vai kļūdainiem partneru ieteikumiem būs ilgstošas ​​sekas. Diena ir nelabvēlīga Vese***ai. Iespējamas pēkšņas izmaiņas garastāvoklī, sāpīgi sapņi, galvassāpes vai saindēšanās.

Jaunava

Labvēlīga diena zem kosmiskās enerģijas iegūšanas zīmes. Iespējams, ka šodien jūs gūsiet panākumus finanšu jomā, ja vien idejas ilūzijas neskaidros patieso situāciju. Varbūt jūs esat pārāk optimistisks par situāciju. Patiesībā jums ir nepieciešama piesardzība un līdzsvars.

Svari

Diena notiks ar gudrības, stingrības, taisnīguma zīmi. Jūs nevarat noraidīt pieprasījumus, parādīt alkatību, savtīgumu. Ieteicams upurēt, konsultēt un klausīties padomu. Nav izslēgts, ka šodien jums būs jāatjauno jūsu draudzība ar tiem, ar kuriem kāda iemesla dēļ attiecības jau sen ir sašķeltas. Ar nepatikšanām šodien būs iespējams tikt galā galvenokārt ar radinieku palīdzību.

Lasi arī: Laimīgās krāsas, kas jums jāvalkā saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Skorpions

Labvēlīga diena aktīvai atpūtai tuvu cilvēku lokā. Iespējams, ka jums būs iespēja novērtēt savu draugu vērtību. No viņiem jūs saņemsiet vērtīgu padomu sirds jautājumos un palīdzību savā karjerā. Nepalieciet parādā. Ieteicamai vingrinājumi, fiziskās aktivitātes. Ja jums ir bērni, tad iepazīstiniet tos ar studijām.

Strēlnieks

Ļoti nelabvēlīga diena. Centies izvairīties no kategoriskiem apgalvojumiem, izsmiekla, nevajadzīgām sarunām. Atlieciet svarīgu lēmumu pieņemšanu – iespējams, ka ārēja ietekme vai subjektīvs stāvokļa novērtējums liks jums turpināt īstenot tukšus projektus. Sapnis var būt pravietisks un drīz piepildīties.

Mežāzis

Zvaigznes iesaka pavadīt tik daudz laika, cik vien iespējams ārpus mājas, jo ir iespējams, ka šodien jūs iepazīsities ar personu, ar kuru jūs apvienosiet turpmāko dzīvi.

Lasi arī: Kā atbrīvoties no parādiem un naudas trūkuma

Ūdensvīrs

Diena simbolizē vitalitātes, biznesa un radošās aktivitātes izaugsmi. Tas iet caur garīgo pārveidojumu zīmi, pārvarot šaubas. Droši vien miers ģimenē, vienošanās ar partneri, pārtrauktu draudzīgu attiecību atjaunošana. Klausieties iekšējo balsi. Nevar izslēgt, ka tuvākajā nākotnē jūsu prognozes piepildīsies.

Zivis

Diena var būt maldinoša. Pastāv viltošanas un ilūzijas risks. No ārpuses viss izrādīsies nemainīgs un pat veiksmīgs, bet jūs jutīsiet iekšējo spriedzi un smagas priekšzonas, kas tomēr var maldināt. Iespējams, ka negatīvie notikumi nesenajā pagātnē ir atspoguļoti jūsu psihē. Ir lietderīgi izdarīt individuālu darbu, mīļāko lietu.

Avots

Leave a Comment