Horo***ps 29. jūlijam -pārmaiņu laiks!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 29. jūlijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Divas lietas pārņems visvairāk – nauda un mīlestība. Pirmo būtu jauki ietaupīt, bet otro – karaliski dāsnu dāvāt. Ja izdosies, rezultāts pārsniegs visas cerības. Vārdu sakot, paveicas gan vienā, gan otrā, un tajā pašā laikā. Mazi atvadīšanās vārdi: nekritizējiet nevienu un nevērtējiet stingri.

Vērsis

Ieteicams šodien neplānot svarīgas un lielas lietas. Nepietiek enerģijas, arī emocionālais un garīgais stāvoklis nav visaugstākajā līmenī. Veiciet parasto darbu, kas neprasa nopietnas pūles. Ideāls variants ir paņemt atvaļinājumu uz šo laiku vai vismaz uz pāris dienām, lai mainītu situāciju.

Dvīņi

Parastā rutīna var pārkāpt neparedzētus apstākļus, kas saistīti ar radiniekiem un varbūt ar svešiniekiem. Izmantojot elektriskās ierīces un braucot, būs nepieciešama īpaša piesardzība. Citi var ciest no jūsu sasteigtajām darbībām.

Vēzis

Lielisks laiks, lai nopelnītu naudu. Bet labāk ir atteikties no jauniem kārdinošiem piedāvājumiem. Ievērojams ienākumu pieaugums ir iespējams vecajā vietā vai darba specialitātē. Dienas beigās iespējama neliela emocionāla pazemināšanās. Centieties joprojām nezaudēt dūšu.

LASI ARĪ: Kāda rūna jums atbilst, saskaņā ar dzimšanas datuma

Lauva

Šīs dienas galvenais uzdevums ir iesaistīties cīņas profesionālajā formā. Nav sentimentu ne citiem, ne pašiem. Jebkurā situācijā rīkojies izlēmīgi un nešaubies, ka tev taisnība. Un tomēr mēģiniet ievērot visas juridiskās un morālās normas un noteikumus.

Jaunava

Mīlestības pieredze var aizēnot visu. Zvaigznes brīdina – nezaudē galvu. Jums tas būs vajadzīgs darbam, kas šodien būs milzīgs. Paļaujieties uz to, ka kāds to dara jūsu vietā, tas nav jādara. Tāpēc mobilizējieties un noskaņojieties lietišķi.

Svari

Mūsdienās ar āķa vai ķēdes palīdzību virzieties prom no konfliktiem un strīdiem neatkarīgi no tā, kurā apgabalā tie notiek. Sagatavojieties nopietnām kolēģu un vadības sūdzībām. Neveiciet attaisnojumus un aktīvi nemanīsiet, ka drīz mainīsies vējš, un viss atgriezīsies normālā stāvoklī.

LASI ARĪ: 5 telepātiskās pazīmes, ka viņš domā par jums

Skorpions

Klausieties savu labsajūtu. Ar vismazāko indikāciju nekavējoties rīkojieties. Darbā pastāv pārspīlēšanas risks, kas var nelabvēlīgi ietekmēt veselību. Neiejaucieties piesardzīgi un uzmanīgi, lietojot elektrotehniku, uz ceļa un sabiedriskajā transportā.

Strēlnieks

Pietiekami daudz enerģijas, garastāvokļa un fiziskās labsajūtas ir brīnišķīgi. Bet tas viss var izraisīt savu spēku un spēju pārvērtēšanu. Tāpēc visiem gadījumiem iepriekš un skaidri pārdomājiet rīcības plānu. Atgādiniet par sevi veciem draugiem.

Mežāzis

No rīta neplānojiet nopietnas un atbildīgas lietas un, ja iespējams, ierobežojiet kontaktus. Ieteicams arī pazemināt prasību joslu biznesa partneriem un kolēģiem. Centieties nevienam nekonfliktēt – situācija nav jūsu labā.

LASI ARĪ: 5 pazīmes, ka persona ir laba un 5 pazīmes, ka persona ir slikta

Ūdensvīrs

Tendences ir tādas, ka nedarbosies prom no darba problēmām vai klusēt personīgās lietās. Neatkarīgi no apstākļiem, stingri aizstāviet savu nostāju un nepalaidiet garām savas intereses. Pēcpusdienā vērojiet savus tēriņus.

Zivis

Pievērsiet uzmanību finanšu lietām. Iespējams, ka jums nāksies pārskatīt ģimenes budžetu un ievērojami samazināt izdevumus izklaidei. Arī darbā mākoņi nedaudz sabiezēs – centies nenokavēties un godprātīgi izpildi savus pienākumus.

avots: vedmochka

Leave a Comment