Horoskops 3. martam – nepabeigtas lietas var radīt problēmas!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 3. martam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Šodien ir nepieciešams saprātīgi sadalīt spēkus, lai pabeigtu uzsākto darbu. Labvēlīga diena jaunu projektu izveidei, jaunu ienākumu avotu meklēšanai. Šajā dienā ir brīnišķīga iespēja labot dažas kļūdas jūsu personīgajā dzīvē. Pēcpusdienā ir iespējams tikties ar veciem draugiem.

LASI ARĪ: Kā izvēlēties naudas maku, kurā vienmēr būs nauda

Vērsis

Nav izslēgts, ka jums būs jāaizstāv jūsu viedoklis vai jāpieprasa, lai partneris izpildītu šīs saistības. Zvaigznes iesaka aktīvi aizstāvēt savas intereses, neveic kompromisus un neļauj pakļaut sevi kāda ietekmei. Iespējams, jūs varat mainīt notikumu gaitu savā labā.

Dvīņi

Kosmiskās enerģijas transformācijas diena. Darba vai biznesa tikšanās prasīs ievērojamas pūles. Zvaigznes iesaka būt pacietīgiem, jo ​​ir iespējamas būtiskas problēmas. Jūsu smagais darbs un izturība palīdzēs samazināt dienas negatīvās tendences.

Vēzis

Diena labvēlīga visos aspektos, bet joprojām jācenšas izvairīties no vēlēšanās dominēt katrā (pat mazākajā) jautājumā. Jāizrāda lielāka demokrātija, taktika un tolerance. Diena ir veiksmīga radošo plānu realizācijai. Jums var būt jāizvēlas starp mīlestības lietām un mājsaimniecības pienākumiem. Uzmanieties. Negaidīts notikumu pagrieziens nav jūsu labā.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada martam – dramatiskas izmaiņas visās dzīves sfērās!

Lauva

Labvēlīga diena uzkrāto lietu risināšanai vai savu pozīciju nostiprināšanai. Netaisnība jums vai kādam no jūsu vides var izraisīt dusmīgu protestu. Aktīva un vienkārša situācija palīdzēs jums izlabot situāciju, bet īss temperaments un nepacietība var apgrūtināt problēmu risināšanu.

Jaunava

Laba diena tiem, kas nodarbojas ar komercdarbību. Iespējams sasniegt mērķi, naudas ienākumus vai būtisku progresu ceļā uz mērķi. Sievietes gaida nākamo, bet diemžēl īstermiņa kaislību. Labvēlīga zvaigžņu atrašanās vieta sola panākumus vīriešiem, kas strādā vadošos amatos.

Svari

Labvēlīga diena. Zvaigznes iesaka mēģināt pabeigt uzsākto darbu, kas nākotnē var radīt nepatikšanas un prasīt jums daudz pūļu vai naudas. Sazināšanās ar darba partneriem radīs pārpratumus vai piespiedīs mainīt sākotnējos plānus, bet vecie draugi var sniegt labus padomus. Pēcpusdienā palielināsies radošums un intuīcija. Attiecībās ar mīļajiem ir iespējama pilnīga savstarpēja sapratne.

LASI ARĪ: Spoguļa meditācija, kas palīdz man iemīlēt sevi atkal un atkal

Skorpions

Labvēlīga diena saziņai ar darbiniekiem vai priekšniekiem, sazinoties ar valsts aģentūrām vai organizācijām. Šodien jūs varat pilnībā gaidīt, lai gūtu panākumus biznesā, bet nevajadzētu iesaistīties jaunu projektu izstrādē vai piedalīties kopīgos projektos ar cilvēkiem, kurus jūs maz pazīstat vai kuriem neuzticaties. Mazas finanšu stāvokļa uzlabošanās iespējas – uzvaras, atrašana vai dāvana – ir lieliskas. Jūsu panākumu ķīla ir jūsu tuvā apkārtne.

Strēlnieks

Labvēlīga zvaigžņu atrašanās vieta sola mainīt finansiālo stāvokli, bet neparedzēti izdevumi vai pārmērīgs dāsnums pret mīļoto cilvēku atņems visu peļņu. Asinātā lepnība un daži slinkumi neļaus jums spīdēt ar talantiem un spējām. Pieņemot lēmumus, esiet uzmanīgi – jūsu despotisms un augstprātība var radīt daudz problēmu no nulles. Tam jābūt saprātīgam un demokrātiskam.

Mežāzis

Diena būs veiksmīga, ja to plānojat iepriekš. Ne vienmēr paļaujieties uz draugu padomu – uzticieties savai intuīcijai. Ir iespējams vilšanās, kas saistīta ar neveiksmēm personiskajā dzīvē.

LASI ARĪ: Visdedzīgākās Zodiaka zīmes sieviešu vidū!

Ūdensvīrs

Brīnišķīga diena, lai tērzētu ar draugiem, saņemtu viesus. Sievietes varēs parādīt savus kulinārijas talantus. Vīriešiem jāmēģina pavadīt vairāk laika svaigā gaisā. Jebkurā gadījumā jums vajadzētu meklēt konstruktīvus risinājumus, kompromisu. Pievērsiet uzmanību bērniem: viņiem var rasties problēmas, kas prasa jūsu padomu.

Zivis

Dzīves potenciāls palielinās. Palielināsies radošums, intuīcija, seksualitāte. Šī diena ir jūsu radošās pacelšanās sākums. Jebkurš bizness būs viegls un dos labus rezultātus. Jūsu intereses un īpašības tiks atzīmētas un novērtētas citiem. Diena sola būt pilna ar interesantiem notikumiem personīgajā dzīvē. Sekss un mīlestības attiecības dos jums prieku un pārliecību. Iespējams, ka bērnu vai tuvu radinieku interesēs būs nepieciešama lielāka uzmanība un personiska iesaistīšanās.

avots: vedmochka

Leave a Comment