Horoskops 2. martam – mīlestībā uzsmaidīs veiksme!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 2. martam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Spēja pilnībā atdot sevi darbam, palīdzēs tikt galā ar emocionālu nestabilitāti. Centieties atbrīvoties no iepriekšēja viedokļa. Zvaigznes iesaka pavadīt pēc iespējas vairāk laika ārpus mājām, jo ​​ir iespējams, ka šodien tiksieties ar personu, ar kuru jūs savienosiet savu nākamo dzīvi.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada martam

Vērsis

Šodien jūsu sajūtas var kļūt ārkārtas. Nav ieteicams doties uz savu mērķi aklā steigā. Piesardzīga, savu spēju, diplomātisko talantu un temperamenta, novērtēšana, palīdzēs sasniegt panākumus ar pretējo dzimumu.

Dvīņi

Personīgajā dzīvē panākumi ir iespējami, bet zvaigznes neiesaka censties izcelties vai izteikt savu viedokli virs partnera viedokļa. Tendence, dažkārt sasniedzot pedantiskumu, var sarežģīt attiecības ar radiniekiem.

Vēzis

Laba diena biznesa sarunām, līgumu un priekšlikumu parakstīšanai. Iepazīšanās šajā dienā var būt ļoti noderīga. Ir izdevīgi apmeklēt frizieri vai grima mākslinieku, nopirkt sev kaut ko no apģērbiem.

LASI ARĪ: Natālijas Pravdinas Fen Šui prognoze 2019. gada martam – būs iespēja izdarīt izvēli!

Lauva

Jūs būsiet īpaši saprātīgi, mēģiniet to izmantot svarīgu lēmumu pieņemšanai. Šodien ir noderīgas informācijas uzkrāšanas diena. Jūs varat sākt atjaunot praksi, sāciet sejas maskas. Jums nevajadzētu ieiet konfliktos, tenkot vai izrādīt egoismu, lai nesamazinātu karmisko situāciju.

Jaunava

Klausieties savu iekšējo balsi. Šodien ir labi lūgt palīdzību. Ir nepieciešams, aizsargāt ausis, tās nevar caurdurt šodien. Neuzņemieties saistības, kuras jūs nevarat izpildīt. Intuīcija būs pastiprināta, iespējami pravietiskie sapņi. Jums ir jāvalkā spilgtas drēbes un nepiedalieties izmisumā. 

Svari

Apsveriet visas negatīvās situācijas nodarbību veidā. Izdarīt secinājumus. Šajā dienā jums ir jābūt uzmanīgiem ar alkoholu un zivju ēdieniem. Iespējama saindēšanās. Iespējams, romantiska iepazīšanās. Jūs varat apmeklēt arī saunu, peldbaseinu, elpošanas vingrinājumus. Tas palīdzēs nostiprināt ķermeni mēnesi iepriekš.

LASI ARĪ: Lūk, kas notiek, kad nedēļu dodat „klusēšanas zvērestu”!

Skorpions

Ievērojiet labas krāsas noteikumus, izlasiet vārdus, līdzekļus un attiecības. Parādīsies karmiskās zīmes. Jūsu kļūdas, negatīvo emociju izpausme tiks atspoguļota tuvākajā nākotnē.

Strēlnieks

Ir ieteicama visa ķermeņa tīrīšanas prakse. Pravietisko sapņu varbūtība. Laba un garīga tīrīšana. Ja iespējams, sadaliet parādus. Mēģiniet atbrīvoties no cilvēkiem, kas jums traucē. Klausieties savu intuīciju, noskaidrojiet, kas ir jūsu slepenais ienaidnieks un atstājiet šo personu. Nevēlams doties pie friziera.

Mežāzis

Zvaigznes sola sievietēm Mežāžiem veiksmīgi atrast papildu ienākumu avotus vai pāreju uz jaunām aktivitātēm. Emocionālā pieredze vai dzīves monotonija var likt Mežāžu vīriešiem meklēt jaunus kontaktus vai iespaidus, kas nākotnē radīs daudzas problēmas.

LASI ARĪ: Kāda būs personīgā Zodiaka zīmju pārstāvju dzīve 2019. gadā?

Ūdensvīrs

Ir lielisks laiks domāt par pāreju uz jaunu darbības veidu, veco saišu atjaunošanu un stiprināšanu vai palīdzības sniegšanu mīļajiem. Iespējams, neparedzētās ziņas liks jums mainīt plānotos plānus. Pievērsiet uzmanību savai Vese***ai. Sakarā ar dzīvības potenciāla strauju samazināšanos, fiziskas pārmērīgas pārsniegšanas vai ar risku saistītas darbības ir ļoti nevēlamas.

Zivis

Nav izslēgts, ka šodien jūs varēsiet realizēt plānotos dienas plānus, tomēr pastāv liela konfliktu situācijas iespējamība ar partneriem vai priekšniekiem, kā rezultātā jūs varat ciest. Izmantojiet piesardzību: tenkas un ļaunās valodas mēģinās jums kaitēt. Neiejaukties citu cilvēku sarunās un vēl jo vairāk strīdos.

avots: vedmochka

Leave a Comment