Horoskops 30.aprīlim – apsēstība

Šodien jūs varat būt apsēsts ar dažādām domam, kas jau ilgu laiku nedod mieru, laiks tās realizēt, bet otro dienas pusi veltiet atpūtai un tauriņa baudai!

Auns

Iespējams, šajā laikā jums ir jāmēģina sevi jaunā biznesā. Bet mēģiniet būt tālredzīgāki: nepakļaujiet lielu rīcībā esošo peļņu, labāk domāt par pastāvīgo ienākumu palielināšanu. Ja jūsu kvalifikācija neļauj jums pierādīt sevi profesijā, pārejiet uz nepieciešamajiem uzlabošanas kursiem.

Vērsis

Ja tagad jūs nevarat vienoties ar īsto personu, tad nekādā gadījumā nemēģiniet viņu sasniegt. Labāk ir atlikt kādu risinājumu. Pretējā gadījumā pieaugošais konflikts neļaus jums atrast izeju no šīs situācijas.

Dvīņi

Šajā dienā būs daudz darba jautājumu, kas jārisina atsevišķi. Neuztraucieties un neveiciet pārsteidzīgus lēmumus. Jūs varēsiet tikt galā ar problēmām un veikt darbu laikā. No lielajiem pirkumiem līdz šim vajadzētu atturēties.

Vēzis

Saziņa ar jauniem draugiem būs patīkama un produktīva. Bet vairieties no cilvēkiem, kas piedāvā nopelnīt vieglu naudu. Finansiāla motivācija neapšaubāmi ir svarīga, bet, ja jūs neesat ieinteresēts notiekošā darba procesā, rezultāts nespēs jums izpatikt.

Lai arī: Finanšu horoskops uz 2018. gada maiju – tiks pavērtas lielas iespējas

Lauva

Rūpējieties par jūsu stiprajām pusēm un izvairīties no stresa situācijām. Šajā periodā jūs varat kļūt nežēlīgs, aizkaitināms. Jebkurš sīkums var izvest no līdzsvara. Ieliec savu enerģiju pozitīvā virzienā. Piešķiriet vairāk laika lietām, kas dod prieku.

Jaunava

Visdaudzsološākās ir ar komunikāciju saistītās lietas. Jums būs nepieciešama kolēģu vai paziņu palīdzība, un jūs noteikti to iegūsiet. Vakarā rūpējieties par savu veselību. Laba ietekme uz labklājību un prāta mieru būs jogai, relaksējošai masāžai, ūdens procedūrām.

Svari

Tagad tu būsi pilns ar enerģiju. Uzņemieties steidzamas problēmas risināšanu un neapšaubiet labvēlīgo iznākumu. Ir lietderīgi apgūt jaunas prasmes, kas, visticamāk, izrādīsies ļoti noderīgas. Neņem vērā solījumus no ārpuses.

Skorpions

Jūs aktīvi īstenosiet savus plānus. Bet nepārslogojiet prasības pret darbiniekiem vai padotajiem un nenovietojiet savus pienākumus uz citu cilvēku pleciem. Ar jautājumiem, kas rodas, diez vai kāds spēs tikt galā labāk nekā jūs.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2018. gada maijam – sagaidāma emocionāla mīlestība

Strēlnieks

Šī diena ir piemērota, lai nomierinātos, lai atrastu iekšējo harmoniju. Ja radiniekiem vai draugiem nepieciešama jūsu palīdzība, neatsakieties. Dariet visu, ko varat, labs atgriezīsies simtkārtīgi. Tagad jūs varat veikt dokumentu apstrādi un kārtot lietas.

Mežāzis

Cilvēki ar interesantām idejām var parādīties blakus jums. Nenoliedziet jauno. Jūs varat atrisināt dažas no jūsu problēmām, pateicoties draugiem vai mīļotajam. Iespējams, jūs varēsiet atrast neparedzētas atbildes uz jautājumiem, kas jau sen ir satraukuši.

Ūdensvīrs

Šodien jūsu enerģijas potenciāls nebūs pārāk augsts. Izvairieties no pārmērīgas darba. Pielāgojiet pareizu uzturu, pilnībā izgulieties un mēģiniet pavadīt vairāk laika brīvā dabā patīkamu cilvēku kompānijā.

Zivis

Tagad jūs varat izmantot savas zināšanas un pieredzi pēc saviem ieskatiem. Ja vidē parādās jauna persona, tad īsā laikā viņam būs nozīmīga loma jūsu dzīvē. Jūs varat tērēt naudu par kādu dārgu pirkumu.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment