Horoskops nedēļai no 30. aprīļa līdz 6. maijam – sagaidāmas izmaiņas

Planētu enerģijas ietekme ietekmē visas cilvēka dzīves sfēras. Varbūt šonedēļ jūsu dzīve mainīsies uz labo pusi, un, lai to uzzinātu, skatiet iknedēļas horoskopu.

No 30. aprīļa līdz 6. maijam paredzamas būtiskas izmaiņas Mēness uzvedībā. Pirmdien nakts zvaigzne sasniedz maksimumu. Pilnajā mēnesī astrologi iesaka maksimāli izmantot Mēness enerģiju. Šajā dienā jūs varat viegli uzņemties jaunus pienākumus, kā arī pabeigt gadījumus, kuros jūs vienkārši nevēlējaties pielikt savas rokas iepriekš. Atlikušo planētu enerģija nemainās, taču tas nenozīmē, ka jūsu dzīvē nekas jauns nevar notikt. Lai pareizi sagatavotos gaidāmajai nedēļai, izmantojiet astrologu padomus, kurus varat atrast iknedēļas horoskopā.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 30. aprīļa līdz 6. maijam – aizraujoša nedēļa

Auns

Šonedēļ Auns varēs paļauties uz Marsa atbalstu. Pateicoties jūsu patrona pozitīvajai ietekmei, jūs spēsiet sasniegt panākumus burtiski jebkurā dzīves jomā, taču tam būs jāpiešķir prioritāte. Ja jūs vēlaties kāpt pa karjeras kāpnēm, jums ir uz laiku jāatsakās no personīgās dzīves un jāiegremdējas darbā. Tomēr no 30. aprīļa līdz 6. maijam antagonists Venēra tiks vājināts, kas nozīmē, ka jums paveiksies jūsu attiecībās. Astrologi iesaka pirms izvēles izsvērt visus “par” un “pret”. Ja neesat pārliecināts par sava lēmuma pareizību, paļaujieties uz iekšējās balss norādēm.

Lasi arī: Finanšu horoskops uz 2018. gada maiju – tiks pavērtas lielas iespējas

Vērsis

No 30. aprīļa līdz 6. maijam ne tikai antagonisti, bet arī patrona planētas radīs problēmas Vērša zīmes pārstāvjiem. Pirmdien un otrdien Mēness vājinās Dvīņu zvaigznājā. Tādēļ šajā laikā nav ieteicams izmantot gadījumus, kas prasa pārdomāšanu un koncentrāciju. Varbūtība, ka jūs veiksiet neatgriezenisku kļūdu, ir pārāk liela. Jau 4. maijā nakts spīdeklis beidzot zaudēs spēku. Nepieciešams atteikties pieņemt svarīgus lēmumus un nopietnas biznesa sarunas. No šī brīža astrologi iesaka jums atlikt darba jautājumu risināšanu uz izdevīgāku laiku, un veltīt laiku hobijam vai veikt mājsaimniecības darbus.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment