Sieviešu horoskops nedēļai no 30. aprīļa līdz 6. maijam – aizraujoša nedēļa

Apskatīt nākotni, iegūt pārliecību par nākotni, saprast visas planētas ietekmes šonedēļ palīdzēs sieviešu horoskops.

Sagatavojot iknedēļas sieviešu horoskopu, astrologi centās ne tikai precīzi prognozēt nākotni, bet arī sniegt pareizos norādījumus, kas palīdzēs sasniegt reālu sieviešu laimi un piesaistīt labu veiksmi jūsu dzīvē. Ja ņemat vērā astrologu ieteikumus, tad jūs viegli varat pārvarēt problēmas, kuras līdz šim šķita neatrisināmas.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2018. gada maijam – sagaidāma emocionāla mīlestība

Auns

Pārstāves no Auna zvaigznāja, laimīgi pavadīs nākamo nedēļu vienatnē ar savu mīļoto, baudot lieliskas sajūtas, un pauzes – labu ēdienu un kādu patīkamu pieredzi. Ja jums nav mīļākais, astrologi iesaka nogaidīt, līdz otrdienas vakaram. No šīs dienas līdz nedēļas beigām visums dos jums iespēju atrast mīlestību.

Spēcīga Marsa ietekmē jūs azartiski metaties flirtēt, kolekcionēt paziņas, darboties, dzīvot un radīt. Viss, kas nepieciešams veiksmīgai nedēļai, ir izšķiroša rīcība, tādēļ ilgu laiku neslēpieties krūmos, izvēlieties iespējas. Ja jūs sākat ierobežot savu temperamentu un izturēties saprātīgi, jaunas iespējas neradīsies. Nedēļa notiks ātri un bez rezultātiem, atstājot tikai nepatīkamas atmiņas un nožēlu.

Lasi arī: Sieviešu horoskops 2018. gada maijam – spēsiet tikt galā ar visu

Vērsis

Nedēļas sākumu var saukt par labvēlīgu periodu romantisku izjūtu attīstībai, attiecību nostiprināšanai. Astrologi neiesaka slēpt savu mīlestību: parādieties kopā sabiedrībā, biežāk esiet radinieku un draugu lokā, iepazīstini mīļoto ar sev svarīgām personām. Attiecības šonedēļ būs ļoti harmoniskas, jums būs iespēja, lai atrastu ceļu uz samierināšanos, ja pastāv neatrisināti konflikti.

Vājas Venēras aizgādībā Dvīņu zvaigznājā būs iespējams izvairīties no visām pretrunām, kas saistītas ar jūtām pret mīļoto. Tomēr tas ir diezgan neveiksmīgs laiks finanšu darījumiem, aizdevumiem un līdzdalībai riskantās situācijās. Centieties atturēties no riskiem, šajās dienās jums būs daudz rūpes. Mēģiniet izpildīt solījumus, kurus jūs devāt saviem radiniekiem un sev.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment