Horoskops 30.jūnijam – nāksies meklēt risinājumus

Ieskatieties sevī un meklējiet atbildes uz visiem saviem jautājumiem un problēmām, tieši sevī. Jūsu attieksmes un reakcijas mainīšana pret pasauli, var pārvērst visu jūsu dzīvi, -vai uz labo, vai uz slikto, tās jāizlemj jums. Saunu apmeklējums un attīrīšanās rituāli var nākt par labu. Šīs dienas akmeņi: baltais ahāts, opāls, ametists, špinelis.

Auns

Planētas ir labvēlīgas jūsu labklājībai, un tas ir jāizmanto. Mērķtiecīga darbība novedīs pie perspektīvas izmaiņām. Šodien jūs varat veiksmīgi veikt dažādus tirdzniecības darījumus, pat riskantus. Bet personīgajās attiecībās nav izslēgtas problēmas, kas saistītas ar partnera nevēlēšanos pieņemt jūsu viedokli.

Vērsis

Šodien jūs varat kļūt par situācijas kapteini vai, gluži pretēji, būt atkarīgs no jūsu partneriem vai radiniekiem. Tas būs atkarīgs no tā, cik ātri jūs varēsiet izdarīt pareizo lēmumu. Īstenojot savus plānus, neaizmirstiet par tiem, kas jums palīdzēja.

Dvīņi

Diena ir labvēlīga nopietniem darījumu kontaktiem un draudzīgu saišu atjaunošanai, kas izrādīsies diezgan spēcīga. Kopā ar saviem draugiem veidojiet nākotnes plānus politikas, biznesa, mākslas jomā. Taču, lai īstenotu šos plānus, būs vajadzīgs daudz laika, pūļu un finanšu resursu.

Vēzis

Iekšējā enerģijas potenciāla izpaušanas diena. Vēzis šodien var izskatīties pārsteidzoši. Viņu panākumi lielā mērā būs atkarīgi no radītā iespaida uz citiem. Iespējams, nākamajā nedēļā būs iespējams saglabāt atjaunošanās sajūtu.

Lasi arī: Rīgā durvis ver pirmā “Mūziķu Telpa” Latvijā

Lauva

Provokācijas diena, kārdinājums. Jums jābūt uzmanīgākam, jāpārvalda viss, kas notiek blakus jums, gan profesionālajā, gan personīgajā dzīvē. Vispārējais saspringtais fons veicinās negatīvus notikumus.

Jaunava

Paredzams, ka jūsu finansiālais stāvoklis ievērojami samazināsies. Varbūtība lieliem neparedzētiem izdevumiem, un tā rezultātā, būs grūti, atjaunot iepriekšējo dzīves līmeni. Personīgā dzīve var būt tās attīstības pretrunīgas tendences – rūpes par mīļoto un vilšanās.

Svari

Aizsardzības diena, spēku koncentrācija, garīgais darbs. Iespējams, ka jums būs grūti izvairīties no mazām nepatikšanām. Jebkurā gadījumā aizstāviet savu viedokli un esiet patiesi pret sevi. Šajā gadījumā prātīgs uzskats par dzīvi ir atslēga uzvarai pār iespējamo agresiju. Ja jūs stāvat stingri, tad nodrošināsiet klusu dzīvi ilgu laiku.

Skorpions

Šodien negatīvās tendences paliek spēkā. Iespējams, ka būs nepieciešams aizstāvēt savus uzskatus un principus ar ievērojamu finansiālu atbalstu. Personīgajā dzīvē jūtu dzesēšana var rasties tādēļ, ka tas neatbilst jūsu laimes jēdzienam.

Lasi arī:Sadarbojoties ASV diasporai un Latvijas jauniešiem, top mūzikls “Brīnumputns”

Strēlnieks

Labvēlīga dzīvesvietas maiņa, remonts, būtiskas pārbūves mājā un birojā. Ieteicams sakārtot vai nostiprināt savu īpašumu. Bet mēģiniet ekonomiski pārvaldīt savas finanses, izdevumu apjoms var pārsniegt ieņēmumus.

Mežāzis

Pašpilnveidošanās labvēlīga diena, zinātniskie atklājumi, laulības, koncepcija. Varbūt jūsu iekšējai pasaulei būs nepieciešama neparasta vide, jūs centīsieties sasniegt augstākus ideālus. Ieteicamā pašpārbaude un kritisku darbību, plānu un centienu novērtējums.

Ūdensvīrs

Diena neparedz negaidītus notikumus, tādēļ neņemiet vērā svarīgus lēmumus. Sazinoties ar vecākiem radiniekiem, saglabājiet mieru, izvairoties no strīdiem, kas var novest pie principālas konfrontācijas.

Zivis

Zivju dzīves potenciālam šodien ir tendence samazināties. Negatīvie notikumi pirmās dienas pusē var radīt daudz problēmu, strādājot ar citiem. Šajā dienā neplāno tikšanās ar draugiem un neiesaisties strīdos ar svešiniekiem. Zvaigznes iesaka pievērst uzmanību Vese***ai un tuvinieku Vese***ai.

Avots

Leave a Comment