Horoskops 30.martam: pavadiet savu laiku lietderīgi

Šī diena sola patīkamu laika pavadīšanu un iespēju nonākt spraigu notikumu centrā!

Auns

Neuzlādējiet sevi ar citu cilvēku problēmām. Iespējams, jaunie biznesa piedāvājumus no veciem draugiem nāks drīz, bet atbilde ir jāgaida nedaudz, jo vēl ne reizi mainīsies jūsu domas. Tagad jums jāuztraucas par savu veselību.

Vērsis

Jūs varat savā ceļā gāzt jeb kurus kalnus, ja vien tas viss skaidrs un ir izturība un apņemšanās. Tagad neieciklējieties uz sīkumiem, bet izvēlēties vienu virzienu un sekojiet tam. Sarunas, līgumi un svarīgu dokumentu parakstīšana ir jāveic augstā līmenī.

Dvīņi

Šī diena notiks ātri un būs piesātināta ar dažādiem notikumiem. Ir jātērē daudz enerģijas. Bet, ja kaut ko jūs tagad nevarat izdarīt, nemēģiniet lēkt virs jūsu galvas. Nedodiet solījumus, kurus jūs nevarat izpildīt.

Vēzis

Tagad ir svarīgi koncentrēties. Varbūt jums ir jārisina vairākas lietas uzreiz. Bet jums būs prieks, ja jums izdosies atrisināt vismaz vienu jautājumu, kas nedod atpūtu. Pievērsiet uzmanību vairāk pieredzējušiem kolēģiem.

Lasīt arī: Retrograda Jupiters no 9.marta līdz 9.jūlijam: tā ietekme uz Zodiaka zīmēm

Lauva

Jums radīsies, tad viens, tad vēl viens uzdevums. Ir nepieciešams tos atrisināt, nevis atlikt jautājumu uz vēlāk. Tomēr šai dienai ir iespējama patīkama izklaide un attiecības ar mīļoto cilvēku. Un jūs varat atgriezties pie profesionāliem jautājumiem nedaudz vēlāk, kad atnāks vispiemērotākais laiks.

Jaunava

Tuvākajā nākotnē mīļais cilvēks var radīt jums daudz nepatikšanas. Bet neņemiet viņa izturēšanos pie sirds. Mēģiniet atrast patīkamas nodarbības, kas ļaus jums uzturēt garīgo komfortu. Mēģiniet netērēt laiku. Interesanta nodarbība ir tas, kas jums vajadzīgs īpaši tagad.

Svari

Tagad jūs vienkārši nevarat sēdēt. Jūs varat gūt panākumus gan darbā, gan citās darbības jomās. Gaidiet patīkamu tikšanos vai jaunu romantisku hobiju. Izvairieties no konfliktiem ar citiem cilvēkiem. Zvaigznes pravieto: attiecību pasliktināšanās būs sāpīga abām konfliktā iesaistītajām pusēm.

Skorpions

Šī diena ir piemērota biznesa sarunām, ilgtermiņa plānu izstrādei un apspriešanai. Būtu jārisina nopietnas problēmas. Dariet to, kas jums nāk par labu. Mīlestības lietās jums ir jābūt vairāk iecietīgam un labvēlīgam. Laiks ir labs, lai sāktu Vese***as uzlabošanas darbību kursu.

Lasīt arī: Vasaras sezonā no lidostas “Rīga” varēs doties uz 100 tiešajiem galamērķiem

Strēlnieks

Jūs sajutīsiet spēka pieaugumu un spēsiet pārcelt visus kalnus. Bet, lai iegūtu maksimālu rezultātu biznesā, jums būs jāpieliek daudz asprātības un atjautības. Ja jums ir interesantas idejas, nebaidieties dalīties tajos ar citiem – kāds var tās aizņemties.

Mežāzis

Tagad ir laiks, kad jūs spējat izsisties uz augšu. Mēģiniet neplānot nopietnus notikumus vai pieņemt atbildīgus lēmumus, kas prasa mieru. Attiecībās ar mīļoto cilvēku nevajadzētu apgrūtināt sevi ar problēmu risināšanu.

Ūdensvīrs

Tagad jums būs pilns entuziasms. Vienīgais šķērslis var palikt riteņos, ko ievada vadība. Mēģiniet nepievērst uzmanību tam. Drīz viss mainīsies uz labo pusi. Labāk ir atlikt svarīgas sarunas. Ar mīlestību, neļauj manifestēt greizsirdības sajūtas.

Zivis

Īpašas izmaiņas grafikā nav paredzētas. Izdevīgi tiks rīkotas biznesa tikšanās, sarunas, dokumentu parakstīšana. Vairāk laika pavadīt cilvēku lokā, sazināšanās, kuru jūs esat patīkams un interesants. Rūpēties par savu veselību.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment