Horoskops 31.janvārim – tērējiet savu enerģiju saprātīgi!

Kopumā šī diena būs labvēlīga, vajadzētu atrast enerģijas avotus, lai visam pietiktu spēka!

Auns

Labvēlīgs laiks jebkuram darbam. Ja plānojat mainīt savu profesionālo darbību, neatlieciet to ilgu laiku. Daudz pozitīvu emociju radīs tikšanās ar draugiem un tuviem cilvēkiem.

Vērsis

Liktenis tagad dod iespēju uzlabot savu situāciju. Tuvākajā laikā, pēc lēmuma pieņemšanas, nesāciet to apšaubīt un pārbaudīt, jo zibens ātrā atbilde izrādīsies pareiza, un atspoguļos situāciju un rūpīga analīze, tikai novedīs pie nepareiziem secinājumiem. Mīlestības sfēra var mainīties uz pozitīvo pusi.

Dvīņi

Nav paredzēti grandiozi notikumi un neparedzēti incidenti. Profesionālajā sfērā, šo periodu par grūtu nevar nosaukt. Ar jauniem ienākumu avotiem piesardzīgi. Skaidrot attiecības ar tiem, kas jums dārgi, nevajadzētu. Centieties izvairīties no konflikta situācijām.

Vēzis

Tagad jums būs grūti atrast kopīgu valodu ar tiem cilvēkiem, ar kuriem ir jāpieņem kopīgs lēmums. Ieteicams jums atrast vecās piezīmju grāmatiņas un atjaunot saziņu, kas radīs jaunas perspektīvas.

Lasīt arī: 18. sezonas Ekstrasensu cīņas uzvarētāja Konstantīna Gecati prognoze 2018. gadam

Lauva

Šajā dienā jūsu profesionālās intereses var stāties ceļā personiskajām attiecībām. Sakarā ar profesionālajām darbībām var rasties skandāls. Tāpēc pirms tam parūpējieties par to, lai dzirkstele nepāriet liesmā.

Jaunava

Šis laiks palīdzēs šīs zīmes pārstāvjiem, kas ir iemīlējušies un tiem, kuri vēlas papildināt šīs rindas. Jūtieties brīvi runāt atklāti par savām vēlmēm. Partneris ne tikai jums neatteiks, bet pat labprāt pieņems spēles noteikumus. Un jūs varat pievilināt mīlas vienību vēl vairāk.

Svari

Diena nav sagatavojusi nekādus nepatīkamus pārsteigumus. Daudzi no šīs dienas plānotajiem darbiem tiks realizēti. Palīdzība un atbalsts būs jūsu mīļajiem. Neļaujiet sev relaksēties no stresa ar lielu alkohola devu, kā arī izmantojot kulaku vai trauku plēšanu.

Skorpions

Tagad jūsu emocionālā jutība būs diezgan augsta, tāpēc jūs reaģēsiet uz visu. Jums ir jābūt īpaši uzmanīgam ar jaunajām paziņām. Virs jums veidojas apmāna mākonis, pie tam ļoti izsmalcināts. Neuzticaties cilvēkiem, kuri sola zelta kalnus.

Lasīt arī: Horoskops nedēļai: 29.janvāris – 4. februāris – zvaigznes sola karstu nedēļu!

Strēlnieks

Apstākļu kombinācija padarīs daudzas lietas iespējamas. Tajā pašā laikā pastiprināsies konkurence un pretrunas kolektīvā. Ziņas un pēkšņi notikumi liks jums organizēt un ieiet ātrās reaģēšanas režīmā. Jūs atklāsiet, ka daudz kur ir bardaks un šķiet nekontrolējams. Stingri izvēlieties vissvarīgākās lietas un izpildiet tās pēc kārtas.

Mežāzis

Neņemiet visu pārāk daudz pie sirds. Lai gan tagad jums ir grūti reaģēt mierīgi uz to, kas notiek. Mēģiniet atrast patīkamu nodarbi sev, kas ļaus jums atpūsties un atgriezties normālā stāvoklī. Aktīvi pavadiet savu brīvo laiku un izvairīties no vienatnes.

Ūdensvīrs

Diena ir nelabvēlīga jauniem notikumiem. Neveltiet savu laiku sīkumiem, bet izvēlieties vienu virzienu un skaidri tam sekojiet. Tagad veiksies dažādās pārrunās. Vairāk laika pavadiet pastaigā, dodieties ārpus pilsētas. Esiet iniciatori kopīgai pasēdēšanai ar draugiem, organizējiet kopīgus izklaides pasākumus.

Zivis

Apstākļi jums dos tad vienu uzdevumu, tad otru, un šo uzdevumu risināšana prasīs daudz laika un enerģijas. Bet mīlestībā, lietas norisēs daudz labāk. Šodiena būs romantiskas vakariņas ar svecēm un kopumā harmoniskas attiecības ar mīļoto.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment