18. sezonas Ekstrasensu cīņas uzvarētāja Konstantīna Gecati prognoze 2018. gadam

18. sezonas “Ekstrasensu cīņas” uzvarētājs Konstantīns Gecati, jau sākoties pirmajām sērijām piesaistīja sabiedrības uzmanību.

Šova laikā viņš pierādīja, ka viņam ir spēcīgas maģiskās dāvanas, ko viņš mantojis no saviem senčiem – ālaniešu gaišreģiem. Daudzi vēlētos uzzināt, kāds, pēc Konstantīna domām, būs nākamais 2018. gads.

Konstantīns Gecati sagatavoja prognozi nākamajam gadam. Pēc viņa teiktā, nākamais periods nebūs pats vienkāršākais un saprotamākais. Panākumi darbā netiks sniegti viegli. Galvenais 2018. gadā ir pareizi redzēt pasauli. Konstantīna galvenā dzīves sfēra ir mīlestība un attiecības. Jūs nevarat veidot attiecības ar cilvēkiem uz naida pamata. Naids atklāj negatīvās puses ikvienam, nogalina pozitīvo enerģiju, kas nepieciešama, lai piesaistītu veiksmi.

Lasīt arī: Depresija tiek atcelta: kā pārvarēt ziemas melanholiju

2018. gadā ar lielu ātrumu izplatīsies intrigas un baumas. Turieties pa gabalu no cilvēkiem, kas tālu no jums garīgi. Izvairieties no greizsirdības un skaudības. Pēc ekstrasensa domām, informāciju par finansiālo situāciju labāk saglabāta slepenībā, tā palīdzēs izvairīties no zaudējumiem un optimizēs peļņas procesu.

“Mēģiniet neturēt sevī naidu, jo vēlme atriebties vispirms ir postoša tiem, kas to piedzīvo. Pastāviet par savu, cīnieties, tad jums viss būs kārtībā, “pārliecināts Konstantīns.

Cilvēka Vese***a ir viņa rokās. Savos pirmsākumos ir jābūt radošam, un tad Visums dos jums veiksmi. Ja iespējams, palīdziet tuvākiem cilvēkiem, un šī palīdzība jums atgriezīsies nākotnē. Ir svarīgi vienmēr palikt tuvu cilvēkiem, kuri jums dod pozitīvu gan mājās, gan darbā.

 

Avots: u-f.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment