Horoskops 30.janvārim – nedariet muļķības!

Šodien īpašas pārmaiņas nav sagaidāmas, vajag plānot nākotni un nesteigties sadarīt muļķības!

Auns

Šajā posmā jūs varat pieļaut nopietnas kļūdas un veikt nepareizus aprēķinus jūsu profesionālajā darbībā, tāpēc nepieņemiet straujus lēmumu. Tagad nebūs gadījuma tikšanās. Ja jūsu vidē parādīsies jauns cilvēks, tad viņš jūsu dzīvē spēlēs svarīgu lomu.

Vērsis

Šajā laikā jums ir pietiekoši daudz spēka, un jums būs jāizlemj, kur to likt. Varbūt ir uzkrājušies mājsaimniecības darbi, kuriem rokas pielikt nesanāca laika. Pienācis labs laiks, lai risinātu tos. Un, ja jums nav īpašas vēlmes strādāt, jūs varat pavadīt laiku patīkamā kompānijā, kur jūs sagaida neticami panākumi.

Dvīņi

Īpašas izmaiņas nevajadzētu gaidīt. Diena paies, un jūs to pat neievērosiet. Tagad vislabāk ir sākt plānot nākotni. Varbūt ir vērts izmēģināt jaunu biznesu. Attiecības ar mīļoto būs mierīgas. Jūs varat atpūsties.

Vēzis

Šodien jums ir jādara viss darbs lēnām. Nedzenaties pēc kvantitātes, jo jūs tāpat neuzspēsiet pabeigt visu plānoto. Pirms pieteikšanās profesionālai vai finansiālai palīdzībai rūpīgi domājat par to, vai persona, kuru esat izvēlējusies, ir uzticama.

Lasīt arī: 18. sezonas Ekstrasensu cīņas uzvarētāja Konstantīna Gecati prognoze 2018. gadam

Lauva

Ja jums ir kādas pretenzijas pret kolēģiem vai vadību, nesteidzieties runāt par to skaļi, jo tagad jūsu vārdiem nebūs atbilstošas ​​ietekmes. Šajā dienā mēģiniet būt mazāk vietās, kurās ir liela satiksmes plūsma, jo jūs varat piesaistīt negatīvas situācijas vai apšaubāmas personības.

Jaunava

Pārbaudiet uzņēmuma informāciju pats, un neuzticēties nevienam uz vārda. Iespējams, ka jaunās paziņas šajā posmā būs noderīgas. Atrodoties attiecībās ar mīļoto personu, jāuzņemas kopīgas atpūtas iespējas.

Svari

Šajā posmā jūs skaidri redzat savu mērķi un veidus, kā to sasniegt. Un spēks un izturība jums ir pietiekami, lai virzītu to uz priekšu. Varbūt tagad kādam būs nepieciešama jūsu palīdzība vai atbalsts. Un, ja ir šāda iespēja, tad neatsakieties no lūguma.

Skorpions

Šajā dienā jūs varat iegūt interesantu biznesa priekšlikumu no turienes, no kurienes jūs vismazāk gaidāt. Bet nesteidzieties priecāties. Pirmkārt, labi padomājiet un izsveriet visus plusus un mīnusus. Aizkavējot lēmumu pieņemšanu, jūs varat iegūt vairāk.

Lasīt arī: Horoskops nedēļai: 29.janvāris – 4. februāris – zvaigznes sola karstu nedēļu!

Strēlnieks

Ir vērts atkārtoti novērtēt attiecības ar dažiem cilvēkiem no jūsu vides, bet nesteidzieties pieņemt lēmumu. Tam vēl nav pienācis laiks. Tagad jūs varat neizsvērt visas nianses. Izvairieties no jaunas iepazīšanās ar pretējā dzimuma cilvēkiem, it īpaši, ja jūs pievelk ziņkārība, nevis garīga radniecība.

Mežāzis

Diena ir labvēlīga, lai paplašinātu savu biznesa paziņu loku. Var būt iespējams izmēģināt sevi jaunā lomā, un jūs veiksmīgi izpildīsiet uzdevumu. Bet nevajag kārdināt nevienu kritizēt vai instruēt. Ja jūs vēlaties sasniegt savu, tad labāk vienkārši izteikt savu vēlmi.

Ūdensvīrs

Jūs varat pakļauties savām ilūzijām vai citu ietekmei. Tādēļ labāk ir atlikt lēmumu pieņemšanu, no kuriem atkarīga jūsu nākotne. Tagad jūs nevarat panākt kompromisus ar savu sirdsapziņu, kā arī izskaidrot attiecības.

Zivis

Šajā dienā, sarunu laikā, jums jāievēro līnija, kuru nevajadzētu pārkāpt. Klausieties vairāk un paužiet savu viedokli mazāk. Varbūt tagad nāks pārmaiņas jūsu profesionālajā darbībā, un, ja jūs spēsiet noorientēties laikā, jums būs iespēja ieņemt stabilu vietu saulē.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment