Horoskops nedēļai: 29.janvāris – 4. februāris – zvaigznes sola karstu nedēļu!

Šajā janvāra un februāra nedēļā mēs jutīsim spēcīgu atbalstu no debesu ķermeņiem!

 

Bet no riskantiem un apšaubāmiem piedzīvojumiem zvaigznes iesaka atturēties – vienkārši nevar visu paredzēt, un dažām no zodiaka zīmēm ir nosliece grēkot, un izdarīt nepareizus secinājumus. Īpaša piesardzība ir nepieciešama trešdien – janvāra beigās, astronomi prognozēja Mēness aptumsums, un situācija sabiedrībā, kļūs intensīvāka. Mīlestības un attiecību sfērā prognozes vairāk kā labvēlīgas – šajās septiņās dienās ziemā mēs varam viegli sasniegt vēlamo, un apburam jebkuru iepatikušos personu. Sadzīves nepatikšanām un ģimenes lietām, ir vēlams izvēlēties piektdienu vai sestdienu – rezultāts būs iepriecinošs.

Auns

Centieties nezaudēt savu modrību – jums apkārt grozīsies apšaubāmas personības. Aunam tiks piedāvāti interesanti un izdevīgi piedāvājumi – atcerieties tautas gudrību: ne viss ir zelts, kas spīd un mirdz, un par skaistiem solījumiem neko nopirkt nevar. Pirmā februāra diena profesionālā sfēra radīs pārsteigumus – jūs atklāsiet jaunus radošos talantus, un to noteikti pamanīs jūsu vadība. Nevilcinieties pieprasīt pienācīgu samaksu par savu darbu – nauda jums būs noderīga nedēļas nogalē. Sestdien ir paredzēta ģimenei, draudzīgiem pasākumiem – zvaigznes ir pārliecinātas, ka pikniks būs veiksmīgs. Iemīlējušies zīmes pārstāvji beidzot izlems par labu atklātai sarunai ar iecerēto.

Lasīt arī: Depresija tiek atcelta: kā pārvarēt ziemas melanholiju

Vērsis

Daudziem cilvēkiem radīsies iespaids, ka Vērsis ir kļuvis par robotu – jūsu dienā 30 stundas, un jūs pavisam aizmirsīsiet par atpūtu. Zvaigznes iesaka nomierināties un izlemt par mērķiem – kāpēc jūs strādājat līdz spēku izsīkumiem un ko jūs cenšaties pierādīt? Mēģiniet mainīt savus ieradumus un noorganizēt nedēļas vidū atpūtu – janvāra mēness aptumsums tieši tam būs ideāli. Dariet mierīgus mājas darbus, paguliet uz dīvāna un komunicējiet ar mīļoto ģimeni. Ceturtdien uzlabosies finansiālā situācija – organizēsiet iepirkšanos un tērēsiet naudu draugu un ģimenes kompānijā. Romantikas šajā ziemas nedēļā būs maz – pielūdzēji vienkārši nespēs tikt līdz mērķtiecīgajam Vērsim.

Turpiniet lasīt nākamajā lapā…

Leave a Comment