Horoskops 4. aprīlim – būs nepieciešams atrast savu patieso dzīves mērķi!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 4. aprīlim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Nelabvēlīga diena ir nopietnu provokāciju un konfliktu diena. Nav izslēgta attiecību noskaidrošana ar apkārtējiem cilvēkiem. Būs nogurums un stress. Esiet ļoti uzmanīgi un piesardzīgi ar mīļajiem. Liktenis sūta jums testus, pārbauda jūsu spēku. Izvairieties no garām pastaigām, ceļojumiem. Iespējamā sadursme ar rupjību, garlaicīgu attieksmi. Atturieties no jebkādas enerģiskas darbības.

LASI ARĪ: Kas katram Zodiaka zīmes pārstāvim jāizdara 2019. gada aprīlī: astrologa padoms

Vērsis

Visu jautājumu risināšanā mūsdienās vajadzētu būt neatlaidībai un stingrībai. Jums ir apskaužams sniegums – jums ir laiks daudz darīt. Uzsākot jaunu biznesu, nenovērtējiet par zemu savus pretiniekus un nepaziņojiet par iespējamām grūtībām – jūsu darbā jūs veiksmīgi darbosieties. Bet personīgajā dzīvē ir iespējamas nopietnas pārmaiņas, gan pozitīvas, gan negatīvas. Nelietojiet ļaunprātīgi savu mīļoto pacietību.

Dvīņi

Diena var būt pretrunīga. Radošuma un komercdarbības jomā notiek regresija. Atbalsts ir iespējams tikai no sākuma lietām – visi uzņēmumi ir lemti neveiksmei. Ārvalstu ietekme vai nepatiesa informācija var radīt finansiālus zaudējumus. Jūs labāk apstājieties un uzmanīgi paskatieties. Paļaujieties uz intuīciju. Vai neesat pārāk kategoriski saskarsmē ar partneriem vai attiecībās ar tuviem cilvēkiem – domstarpības, iespējams, būs pilnīgas attiecību šķiršanās iemesls.

Vēzim

Dienai ir neskaidrs raksturojums. Dienas pirmā puse ir ārkārtīgi nelabvēlīga saziņai ar draugiem un tuviem cilvēkiem. Sargieties no romantiskiem piedzīvojumiem – tiem var būt nevēlamas sekas. Jums nevajadzētu turpināt savas kaislības. Izvairieties no skarbiem paziņojumiem vai runāt paaugstinātā balsī, pretējā gadījumā situācija pasliktināsies. Nevēlēšanās saprast partneri, uzbudināmība, agresija var izraisīt represīvas agresijas.

LASI ARĪ: Retrograda Saturns no 2019. gada 30. marta līdz 17. septembrim: sagaidāma negatīva ietekme!

Lauva

Visu dienu rūpējas par sajukumu vai pārpratumiem komunikācijā, kas prasīs izšķirošas un ārkārtas darbības no jums. Tiesa, šie pasākumi netiks apstiprināti jūsu vidē, bet neļaujiet apturēt jūs – uzticieties savai intuīcijai.

Jaunava

Dzīves potenciāls joprojām ir augstumā, bet zvaigznes neizslēdz mazu grūtību parādīšanos, jo īpaši, ja jūsu plāni vai plānotās darbības ir klasificētas kā riskantas. Iespējams, ka biznesa partneri mēģinās jūs maldināt.

Svari

Šodien dzīvības potenciāls sāk pieaugt, kas pozitīvi ietekmēs komunikāciju starp sievietēm Jaunavām. Jūs pamanīs visur, lai kur jūs atrastos. Uzticēšanās viņu neatvairāmajam, asprātīgajam optimismam ļaus jums kļūt par jebkuras kompānijas centru. Saistība ar mīļoto cilvēku būs harmoniska un uzticama. Vīriešiem-Jaunavām vajadzētu vērsties tikai pie tiem cilvēkiem, kuriem ir vērts pievērst uzmanību, pretējā gadījumā ir grūtības uzņēmējdarbībā. Zvaigznes norāda uz jūsu Vese***as apdraudējumu. Izvairieties no fiziskas pārslodzes, ar risku saistītas darbības. Jums ir nepieciešams atpūsties.

LASI ARĪ: 19 sievietes iezīmes, kas liekas seksīgas vīriešiem

Skorpions

Šodien kontakti ar ierēdņiem, biznesa tikšanās, dokumentu sagatavošana un pārsūdzība augstākām iestādēm ir labvēlīga. Dienas pirmajā pusē ir iespējami nelieli pārpratumi, kas radušies neapdomīgu apgalvojumu vai nepareizi interpretētu solījumu dēļ. Ātrā emociju izpausme var pasliktināt situāciju.

Strēlnieks

Mainīga diena. Šodien prieka notikumi mainīsies ar nepatikšanām, un panākumi būs nesekmīgi. Ir bezjēdzīgi uzspiest notikumus vai mēģināt tikt galā ar negatīvajām dienas tendencēm – apstākļi nav atkarīgi no jūsu gribas un vēlmes.

Mežāzis

Ļoti nelabvēlīga diena. Finansiālais stāvoklis pasliktināsies sakarā ar iespējamo pirkumu vai samaksu par šīm iepriekšējām saistībām. Attiecības ar mīļajiem būs neparedzamas. Konflikti ir iespējami, jo nevēlaties atzīt savas kļūdas vai nespēja piedot citiem.

LASI ARĪ: Kā atkal satuvināties ar savu otro pusīti

Ūdensvīrs

Provokāciju diena un negaidītas izmaiņas. Liktenis jums nosūta vēl vienu testu par personisko vai ģimenes attiecību stiprumu. Neuzmanīgs vārds vai vardarbīgs negatīvu emociju uzliesmojums var nopietni sarežģīt attiecības ar mīļoto cilvēku un pat izraisīt pilnīgu diplomātisko attiecību pārrāvumu. Iespējams, ka jums būs jārēķinās ar neparedzētām finanšu izmaksām.

Zivis

Nelabvēlīga diena. Iespējams, šodien notikušais apstākļu satricinājums radīs finansiālus zaudējumus vai piespiedīs jūs aktīvi aizstāvēt savus principus un viedokli. Tas ir slikts laiks doties pie priekšniekiem vai valsts iestādēm, mainīt darba vai dzīves vietas,vai pieņemt svarīgus lēmumus. Iespējams, ka šodien saņemtās ziņas liks jums meklēt draugus. Vese***as problēmu iespējamība ir ļoti augsta. Nepadodieties provokācijām.

avots: vedmochka

Leave a Comment