Horoskops 3.aprīlim – iespējams konflikts ar citiem cilvēkiem!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 3.aprīlim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Labvēlīga diena kolektīvām aktivitātēm, fiziskām aktivitātēm, āra aktivitātēm. Ir lielisks laiks domāt par pāreju uz jaunu darbības veidu, veco saišu atjaunošanu un stiprināšanu vai palīdzību tuviniekiem. Iespējams, neparedzētās ziņas liks jums mainīt plānotos plānus. Mēģiniet izmantot gudrību un izturību. Visticamāk, šī diena ļaus jums atrisināt vienu no ģimenes problēmām.

LASI ARĪ: Horoskops 2019. gada aprīlim – aprīlis daudziem var kļūt par lūzuma punktu!

Vērsis

Bīstama un grūta diena Vese***as ziņā. Diena simbolizē seksuālās enerģijas transformāciju, tāpēc seksuālā aktivitāte ievērojami samazinās. Strīdi un savstarpēji apvainojumi var pilnībā novērst esošās attiecības. Liels nelabvēlīgo apstākļu vai neveiksmes iespējamība. Līdz vakaram attiecības ar citiem atgriezīsies normālā stāvoklī. Tiem, kas ir tuvu jums, trūks jūsu aprūpes un maiguma. Ir lietderīgi atrasties pie ūdens, peldēties, doties uz baseinu, vannoties.

Dvīņi

Šī harmoniskā diena atvērsies pirms jums, būs plašas iespējas brīvā dabā, radošumam un pašizpausmei. Jums būs atšķirība ar līdzsvaru, spējām sekot tradīcijām un vispārpieņemtajām normām. Jūtieties brīvi uzņemties jebkuru darbu, jo visur jūs varat gūt panākumus. Lieliska diena mīlestībai un romantiskiem piedzīvojumiem. Tā rezultātā jūs piedzīvosiet sajūtu atjaunošanos, pat mīlestību.

Vēzis

Dienā ir divas īpašības. Dienas pirmajā pusē nekādā gadījumā neveic nekādus ieguldījumus – nelabvēlīga planētu kombinācija var radīt finansiālus zaudējumus. Pēcpusdienā pastāv iespēja, ka pārvietosieties pa korporatīvajām kāpnēm. Iespējams, būs nepieciešams pārskatīt attiecības ar draugiem.

LASI ARĪ: 10 lietas, kas jāatstāj pagātnē un jāsāk no jauna

Lauva

Nevar izslēgt likteni, kas liek jums parādīt maksimālu aktivitāti un reakcijas ātrumu uz mainīgo situāciju. Plāni un plānotie gadījumi, visticamāk, nesniegs vēlamos rezultātus. Labvēlīgi pirkumi, izņemot audumu un dārgmetālu izstrādājumu iegādi. Esiet uzmanīgi, strādājot ar cilvēkiem no pretējā dzimuma – ar tiem var tikt saistītas iespējamās problēmas.

Jaunava

Diena ir saistīta ar kosmiskās enerģijas asimilāciju, atpūtu, gūstot garīgo līdzsvaru. Tiek uzlabota aura, dzīves potenciāls, seksualitāte. Labvēlīga komunikācija, tikšanās, radošs meklējums, intīmas attiecības. Iespējamie sadzīves darbi.

Svari

Nav izslēgts, ka vīriešus Svarus sagaida personiskās tikšanās, kas beigsies savstarpēji apmierināti. Organizējiet sev un savai ģimenei nelielu brīvdienu, bet tajā pašā laikā izvairieties no pārmērībām ēšanā un alkohola lietošanā. Sieviešu Svari cīnīsies ar sadzīves darbiem. Pēdējo dienu neatrisinātās problēmas, iespējams, atgādinās par sevi. Saziņa ar bērniem sniegs jums īpašu prieku.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 1. – 7. aprīlim – ideāli piemērota attiecību uzlabošanai!

Skorpions

Grēku nožēlošanas diena, atbrīvošanās, morālā attīrīšana. Novērsiet visu agresiju, slikto gribu, vēlmi dominēt – ļaujieties citiem parādīt savas labākās īpašības. Jūs nevarat strīdēties, raudāt, noraidīt pieprasījumus. Pavadiet dienu kopā ar ģimeni vai tuviem draugiem.

Strēlnieks

Dienā ir gan pozitīvas, gan negatīvas tendences. Liktenis vēlreiz pārbauda jums iedomību, lepnumu, neuzmanību pret citiem, ātru temperamentu. Esiet piesardzīgi un atturīgi, strādājot ar apkārtējiem cilvēkiem. Neuzticamiem cilvēkiem nevajadzētu tuvināt sevi, pat ja jums ir bijusi saistība ar ilgtermiņa draudzību. Visu turpmāko uzdevumu un saistību panākumi būs atkarīgi no jūsu izturības un piesardzības. Iespējama saindēšanās. Skatīties pārtikas kvalitāti, ierobežojiet alkoholisko dzērienu patēriņu.

Mežāzis

Kosmisko enerģiju transformācijas diena. Vilšanās un negaidīts liktenis. Iespējams, jauni plāni un cerības nav paredzētas. Komerciālās operācijas nesniegs paredzamo peļņu, ar braucienu saistītās lietas neizdosies. Ir visu veidu kļūdas un pārpratumi, mīlestības vilšanās.

LASI ARĪ: Zodiaka zīmes, kuras spēj lasīt citu cilvēku domas

Ūdensvīrs

Tīrīšanas un noraidīšanas diena ir nevajadzīga. Labs garastāvoklis jūs pilnībā pārņems. Pievērsiet lielu uzmanību tuviem cilvēkiem, bērniem. Mīlestība un cieņa pret apkārtējiem cilvēkiem dos jums enerģiju un optimismu.

Zivis

Dienas pirmajā pusē jūs gaida panākumi, bet neaizmirstiet nedarīt to, ko nesaprotat. Nepārvērtējiet savu spēku un spējas, tās nav milzīgas. Pēcpusdienā pārmērīga pārliecība var izraisīt problēmas, traumas vai Sli**bas. Šī diena ir izdevīga kontaktiem un radošām sanāksmēm. Ja vēlaties, pavadiet šīs dienas vakaru kaut kur ārpus mājas, teiksim, ar draugiem. Tā rezultātā palielināsies jūsu dzīve un radošais potenciāls, palielināsies magnētisms un šarms.

avots: vedmochka

Leave a Comment