Horoskops 5.februārim – izvairieties no negatīviem cilvēkiem!

Šodien vēlams izvairīties no negatīviem cilvēkiem, kas vēlēsies noskaust jūsu laimi!

Auns
Centieties pasargāt sevi no domām un cilvēkiem, kas var radīt nemierus un diskomfortu. Veltiet vairāk laika sev un lietām, kas jums patīk. Varbūt sarežģīti jautājumi tagad ir jāpārtrauc. Neveiciet pārsteidzīgus lēmumus. Veidojiet nākotnes plānus.

Vērsis

Nekādā gadījumā nedodiet solījumus. Nedariet to, ko jūs nevēlaties. Apmeklējiet vietas, kur jūs varat iepriecināt kādu citu. Ja jūs ievērosit šos ieteikumus, tad šī diena būs labvēlīga.

Dvīņi

Jums tagad ir pilnīgi nepieņemama steiga un nepacietība, lai gan gadījumu būs daudz. Pievērsiet uzmanību to cilvēku atbalstam, kuri jums patiesi sirsnīgi vēlas palīdzēt. Jauni paziņas pašlaik nav vēlami.

Vēzis

Jums ir veiksmīgs laiks, kad gandrīz visās profesionālās aktivitātēs nodrošinās spilgtas krāsas. Sarunas būs visveiksmīgākās. Jūsu viedokli cienīs vadība, tāpēc nevilcinieties izteikt jaunus priekšlikumus. Tuvāk dienas beigās izvairieties no attiecību izskaidrošanas ar radiniekiem.

Lasīt arī: Taro horoskops 2018. gadam

Lauva

Šī diena profesionāli var būt sarežģīta. Ja jums šķiet, ka panākumi ir ļoti tuvi, jauni šķēršļi kavēs plānu īstenošanu. No tā jūs sajutīsiet neapmierinātību un vilšanos.

Jaunava

Šajā laikā jums būs nepieciešama kolēģu vai paziņu palīdzība, un jūs noteikti to iegūsiet. Visdaudzsološākās būs lietas, kas saistītas ar sarunām un darījumu noslēgšanu. Arī diena ir labvēlīga visam, kas saistīts ar sirds lietām. Mēs neizslēdzam jaunus daudz sološus paziņojumus.

Svari

Tagad jūsu enerģijas potenciāls nav pārāk augsts. Mēģiniet ēst pareizi, gulēt labi un pavadīt vairāk laika brīvā dabā, patīkamu cilvēku sabiedrībā. Ja jums ir plānotas nopietnas tikšanās, sarunas vai bizness, tad tās norisināsies pietiekami sekmīgi.

Skorpions

Šajā dienā nepārslogojiet partnerus un padotos ar pieprasījumiem un kontroli. Neuzkraujiet savus pienākumus uz citu cilvēku pleciem, jo tagad ar jautājumiem, kas rodas, ir maz ticams, ka kāds spēs tikt galā labāk nekā jūs. Radīsies iespēja satikt jaunu mīlestību.

Lasīt arī: Vangas padoms: kādi priekšmeti piesaistīs laimi jūsu mājās!

Strēlnieks

Šodien centieties būt godīgi un nevienu neapkrāpt, tad jums veiksies biznesa lietās. Neaizraujieties ar mīlas dēkām ofisā, jo tie būs īsi prieka mirkļi.

Mežāzis

Ignorējiet cilvēkus, kuri nāk ar piedāvājumiem, lai nopelnītu negodīgi. Piedzīvojumu pasākumi nedos jums rezultātu, kas ir pilnīgi pretējs tam, ko jūs sagaidāt. Bet diena var dot patīkamas dāvanas jautājumos, kas attiecas uz cildenām izjūtām.

Ūdensvīrs

Var būt daudz jautājumu par darbu, kas jārisina atsevišķi. Neuztraucieties un neveiciet pārsteidzīgus lēmumus. Šajā dienā nestāstiet nevienam par jūsu panākumiem, sasniegumiem, jaunām paziņām un pat iepirkšanos. Jūs varat saskarties ar melnu skaudību, kas vājinās jūsu enerģiju.

Zivis

Jūs iegūsiet burtiski visu, ko jūs kārojat. Jums būs ļoti prieks ar to, un jūsu labais garastāvoklis tiks nodots citiem. Ja plānojat doties iepirkties, tad vai nu netērējiet lielu summu, vai arī līdzi ņemiet personu, kas spēs pasargāt jūs no neefektīviem izdevumiem. Tagad neveicot ilgtermiņa aizdevumus – laiks tam nav vispiemērotākais.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment