Horoskops 5.martam: nepalaidiet garām kārdinošus piedāvājumus!

Šodien sagaidāma interesanta, aktīva dienā ar dažādiem piedāvājumiem, no kuriem, kādam vajadzētu atteikties, kādam ne!

Auns

Parādīt vairāk iniciatīvas visās jomās, kas attiecas uz jūsu profesionālajām aktivitātēm. Bet, ja redzat, ka ceļā ir radušies šķēršļi, tad apejiet tos. Darīt to, kas jums iznāk vislabāk. Izvairieties no konfliktiem. Jums būs grūti pretoties enerģiski spēcīgas personas uzbrukumam, lai gan tas ir iespējams.

Vērsis

Uzņemieties vairāk atbildības, par cilvēkiem, ar kuriem jūs strādājat un no kuriem jūs esat atkarīgs dažādās pakāpēs. Vadībai būtu jāpievērš uzmanība jūsu centieniem un nopelniem. Pievērsiet uzmanību savai Vese***ai un nepārslogojiet to.

Dvīņi

Diena būs piepildīta ar dažādiem notikumiem, un lielākā daļa no tiem, patīkami pārsteigs jūs un iepriecēs. Tagad var būt pievilcīgi priekšlikumi, kas attiecas ne tikai uz profesionālo darbības jomu un jaunradi. Sarunas būs veiksmīgas, un jūs viegli sasniegsiet vēlamos rezultātus. Bet izvairieties no strīdiem ar vadību un kolēģiem.

Vēzis

Jums jāpievērš lielāka uzmanība saviem mīļajiem. Tagad jūs varat kaut kā aizskart vai pārkāpt viņu intereses. Esiet piesardzīgs ne tikai pret cilvēkiem, bet arī pret finansēm. Neiegādājieties līzingā, neuzņemieties ilgtermiņa saistības un ekonomiski nepamatotus kredītus.

Lasīt arī: Mājas Spa salons: kosmētiskās procedūras pašrocīgi

Lauva

Profesionālā nozīmē lielas izmaiņas nav paredzamas. Labāk ir darīt to, kas jums tiek dots bez daudz pūļu. Šajā dienā uzmanieties visur, ko darāt un sakāt. Centieties izvairīties no saziņas ar tiem, no kuriem jūtat spēku un negatīvu būtību.

Jaunava

Jums nav laika atpūsties, citādi jūs riskējat zaudēt savas pozīcijas uzņēmējdarbībā. Darba rašanās dēļ var rasties emocionāla diskomforta sajūta. Ja jūs nelepojaties ar labu Vese***as stāvokli, tad šajā dienā jūsu spēks var beigties.

Svari

Tagad jūs varat gūt panākumus gan profesionālos, gan sirdsdarbos. Un tas ir maz ticams, ka būtu saistīts ar kaut ko neparastu, un, iespējams, ir rezultāts jūsu centieniem. Dažus zīmes pārstāvjus gaida neparasta tikšanās vai jauna paziņa.

Skorpions

Laba diena, lai sāktu jaunu biznesu. Tagad jūs būsiet pilns ar enerģiju un varēsiet patiesi novērtēt situāciju. Par solījumiem no ārpuses negaidiet pārāk daudz – tas būs tukšs gaisa satricinājums. Attiecībās ar mīļoto tev ir paredzamas tikai pozitīvas emocijas.

Lasīt arī:

Strēlnieks

Daudz, ko jūs esat plānojuši šai dienai, nenotiks. Apstākļi radīs šķēršļus jums, un jums nebūs pacietības, lai tās pārvarētu. Ne visai veiksmīgi, var attīstīties personīgā sfēra. Izvairieties no attiecību skaidrošanas ar savu mīļoto. Tagad tas nav labākais laiks.

Mežāzis

Profesionālam darbam šis periods būs ļoti veiksmīgs. Jums ir rīcības brīvība un varat izmantot savas zināšanas un laiku. Ja neesat apmierināts ar attiecībām ar savu mīļoto, vispirms jums ir jāsaprot sevi. Jaunām paziņām šī diena neder.

Ūdensvīrs

Mēģiniet darīt tikai patīkamas lietas šodien. Ja jūs pašlaik nevarat vienoties ar kādu personu, tad necentieties sazināties ar šo personu. Atlikt risinājumu. Labāk ir dzēst konfliktu – tas joprojām neļaus izkļūt.

Zivis

Šī diena, visticamāk, nebūs nozīmīga. Bet jūsu attiecības būs atkarīgas no jūsu uzvedības. Tagad jūs varat aizvainot savu tuvo personu ar savu neuzmanību vai aukstumu, un tādēļ justies neērti. Un, ja jūs izrādāt sirsnīgu siltumu, jūs neredzēsiet pārmetumus savā adresē.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment