Horoskops 6.martam: atrodiet sevī harmoniju!

Šī diena ideāli piemērota sevis harmonizēšanai. Kaut gan būs kāds, kam šī diena liks pacīnīties!

Auns

Šī diena ir labvēlīga, lai radītu harmoniju jūsu iekšējā pasaulē. Jūs nevarat pavadīt daudz enerģijas un laika profesionālajā darbības jomā. Bet jūs varat saņemt kompensāciju saziņā ar savu mīļoto.

Vērsis

Šī diena lidos ātri un nepamanīti. Nav paredzami emocionāli uzliesmojumi. Ja vien, protams, jūs pats mākslīgi neradīsiet problēmas un pēc tam piesaistīsiet tuvākos risinājumus. Mēģiniet pēc iespējas biežāk būt brīvā dabā un vēlams jauku cilvēku kompānijā.

Dvīņi

Jūsu runātīgums var kļūt jums gan par draugu, gan par ienaidnieku. Viss būs atkarīgs no tā, kā jūs uzvedieties, sazinoties ar citiem. Tagad jums ir nepieciešams vairāk klausīties un mazāk runāt. Atcerieties, klusums ir zelts. Vismaz, jums ir iespēja uzlabot savu pozīciju mīlas priekšā.

Vēzis

Daudzu šīs zīmes ģimenes pārstāvju personīgā dzīvē, šī diena būs cīņas periods. Ja jums nepatīk kaut kas mīļotā cilvēka uzvedībā, tad neizrādiet to. Labāk ir mierīgi izmēģināt izskaidrot, kas jums nepatīk.

Lasīt arī: Kāpēc pavasarī saasinās kuņģa Sli**bas? Ko darīt, iesaka Anatolijs Danilāns

Lauva

Tagad ir nepieciešams uzsākt jaunu uzņēmējdarbību, kā arī paplašināt biznesa attiecības. Arī diena ir labvēlīga visam, kas saistīts ar mīlestību. Tas var būt jaunas paziņas un vaļasprieki, vai varbūt patīkama izklaide mīļotā sabiedrībā.

Jaunava

Šodien jums būs jātērē daudz vairāk enerģijas, nekā tas tika darīts iepriekš. Bet par to neuztraucieties. Lai gan jums būs laiks nedaudz mazāk, bet rezultāts būs lielisks. Tagad jums jāuztraucas par savu veselību.

Svari

Jūs varēsiet paveikt lielu daļu no jūsu plānotajiem darbiem. Bet, ja jums liekas, ka kaut kur ne viss izrādās vienmērīgi, neiet uz priekšu. Ar spēku jūs, visticamāk, nevarēsiet iegūt rezultātus. Labs laiks jaunām romantiskām paziņām. Un, ja jums jau ir otrā puse, tad diena dos daudz patīkama laika, sazinoties vienam ar otru.

Skorpions

Jūs būsiet pilns ar svaigām idejām un interesantiem risinājumiem. Kaut arī mazliet sabojāsies garastāvoklis, var būt vadības nevēlēšanās novērtēt jūs atbilstoši nopelniem. Tādēļ jūsu potenciāls ir jāīsteno, ja jūs patiešām sapratīsiet un apstiprināsiet.

Lasīt arī: Jelena Jaseviča: vai var valkāt panēsātas lietas?

Strēlnieks

Nepieņemiet dāvanas no cilvēkiem, kas obsessīvi meklē jūsu kompāniju, bet nepieder pie tuviem draugiem vai radiniekiem. Cilvēks var uzskatīt, ka, pieņemot dāvanas no viņa, jūs kļūstat par parādnieku viņam. Un dažos gadījumos lietas var “iekasēt” ar noteiktu informāciju, visticamāk, negatīvi.

Mežāzis

Šajā posmā jūs variet notvert dažādu kārdinājumu, dažkārt diezgan nopietnu, veidu. Bet, ja jūs domājat par visu, jūs, visticamāk, neiekļūsiet vilšanās un viltus tīklā. Mēģiniet novērot attālumu ar citiem un neticiet visam, ko saka. Nebaidieties izklausīties pārāk auksti un racionāli.

Ūdensvīrs

Liktenis tev piedāvās vienu vai otru problēmu. Bet nesteidzies tos atrisināt. Šai dienai, vajag ieplānot, romantiskas vakariņas ar svecēm, patīkama spēle un harmoniskas attiecības ar mīļoto. Un nedaudz vēlāk varat atgriezties pie profesionāliem jautājumiem.

Zivis

Šajā brīdī mīļais cilvēks var dot jums daudz nepatikšanas. Centieties neņemt savu izturību pret sirdi. Meklējiet sev patīkamas aktivitātes, kas ļaus jums atpūsties un atgriezties normālā stāvoklī. Zvaigznes iesaka atturēties no netaisnām darbībām.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment