Horoskops 7. maijam – izmantojiet sapratni, lai tiktu galā ar šķēršļiem!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 7.maijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Jūsu enerģija un drosme tagad var dot rezultātus. Jūs varat izveidot, pat neizejot no mājām. Neuzticieties nejauši. Jūs esat savas laimes kalējs, jūs izveidojat savu veiksmi un esat gatavs apgaismot savu optimismu.

LASI ARĪ: 6 enerģijas metodes, kas palīdz detoksēt tavas emocijas

Vērsis

Lielākajai daļai Vēršu finansiālais stāvoklis nebūs ļoti stabils. Izdevumu apjoms būs daudz lielāks par naudas ieņēmumiem, naudas zuduma varbūtība, zādzība. Esiet uzmanīgi aprēķinos un ārvalstu valūtas darījumos.

Dvīņi

Jūsu kārdinošais ceļš netiks segts ar rozēm, bet jūs nepieradīsiet pie grūtībām. Viss pasaulē ir atkarīgs no jūsu izcilā snieguma un praktiskā prāta. Pēcpusdienā jums ir smagi jāstrādā.

Vēzis

Paaugstināta pienākuma sajūta var ierobežot jūsu seksualitāti, bet jūs esat pieraduši iegūt rezultātus no jebkuras darbības un vienmēr būt labākajā gadījumā. Samaziniet impulsu, pretējā gadījumā jūs varat pazust attiecībās, nokļūt parādos vai saslimt.

LASI ARĪ: 4 Zodiaka zīmes, kuras ir visgrūtāk aizmirst!

Lauva

Šajā dienā ir liels nelaimes gadījumu un elektriskās strāvas trieciena risks. Iespējams, dziļš aizvainojums, ko jums radīs kāds no iekšējā loka. Veselību var ietekmēt bezmiegs, reiboņi. Šobrīd ir ieteicams neatņemt sev saldu desertu nekādā aizbildinājumā – jūs esat pelnījuši nelielu prieku. Mēģiniet atpūsties vairāk. Domājiet par patīkamo.

Jaunava

Planētu stāvoklis nav piemērots tikties ar mīļoto cilvēku un draugiem, un vēl jo vairāk, lai pavadītu laiku tajā pašā kompānijā. Jūs uzzināsiet, kā biedri patiešām izturas pret jums, un, diemžēl, tas nebūs vēlams. Atlieciet pāreju uz citu darbu vai jaunu amatu – jūsu centieni tiks izšķiesti un nesniegs vēlamo rezultātu.

Svari

Diena ir labvēlīga sanāksmēm, biznesa konferencēm, zinātniskām simpozijām, interesantiem braucieniem. Labāk neceļot tālu no mājām, bet ceļot pa savu dzimto zemi – nebūs mazāk iespaidu. Un vientulības stundās jūs gūsiet labumu no zinātniskās un radošās darbības.

LASI ARĪ: 8 veidi, kā attīrīties no citu cilvēku negatīva

Skorpions

Zvaigznes patronē izgudrotājus, zinātniekus, reliģiskās figūras, bet tikai daži tiksies ar mīļoto sapratni un atbalstu. Nav nepieciešams gaidīt apstiprinājumu no malas. Dariet, kā redzat.

Strēlnieks

Provokāciju diena un negaidītas izmaiņas. Liktenis jums nosūta vēl vienu testu par personisko vai ģimenes attiecību stiprumu. Neuzmanīgs vārds vai vardarbīgs negatīvu emociju uzliesmojums var nopietni sarežģīt attiecības ar mīļoto cilvēku un pat izraisīt pilnīgu diplomātisko attiecību pārrāvumu. Iespējams, ka jums būs jārēķinās ar neparedzētām finanšu izmaksām.

Mežāzis

Nelabvēlīga diena. Iespējams, notiks apstākļu saplūšana, kas novedīs pie finansiāliem zaudējumiem vai liks tev aktīvi aizstāvēt savus principus un viedokli. Tas ir slikts laiks doties pie priekšniekiem vai valsts iestādēm, mainīt darba vietas, dzīvot mierīgi vai pieņemt svarīgus lēmumus. Iespējams, ka šodien saņemtās ziņas liks jums meklēt draugus. Vese***as problēmu iespējamība ir ļoti augsta. Nepadodieties provokācijām.

LASI ARĪ: 5 skaistākās Zodiaka zīmes

Ūdensvīrs

Hroniskas Sli**bas var atgādināt par sevi. Ja Sli**ba vēl aizvien nav pārņēmusi jūs, tad jūs varat pretoties infekcijai pat epidēmijas laikā. Mēģiniet kontrolēt savu neatgriezenisko enerģiju un pareizi sadalīt savu laiku, lai netiktu pārspīlēts un nezaudētu imunitāti.

Zivis

Šai dienai nav līdz šim cieša kontakta. Zivis var būt uzbudināmas, cietsirdīgas un pat rupjas. Jūsu neprāts, jums var nebūt pacietības, lai iekarotu priekšmetu, kas ir jūsu cieņas vērts.

avots: vedmochka

Leave a Comment