Horoskops 9. augustam – darbos palīdzēs skaidrs prāts!

Šo dienu vēlams ir pavadīt sevis meklējumos, kā arī, lai atrast ceļu, kas ved laukā no grūtām situācijām. Šīs dienas akmeņi: ametists, smaragds, mēness akmens, rozā un sārtais kvarcs, selenīts.

Auns

Labvēlīga atpūta, saziņa ar bērniem. Ļoti laba diena, lai atrastu zaudētās lietas. Sapņus un vēlmes turiet noslēpumā.

Lasi arī: Vīru reitings, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Vērsis

Labāk ir veltīt šai dienai jau sākušos gadījumus, kas prasa ātru pabeigšanu. Nepatīkamas ziņas ir iespējams. Iespējams, ka ir nopietns konflikts ar konkrētu pretējo dzimumu. Bet skumjas un trauksme būs īslaicīga.

Dvīņi

Panākumi personiskajā dzīvē ir ļoti apšaubāmi. Iespējams, mājas darbs, problēmas ar bērniem vai nespēks. Mēģiniet pavadīt dienu ārpus mājas. Ieteicama konfidencialitāte, pastaigas, bibliotēkas apmeklējumi.

Vēzis

Ja iespējams, atmest jaunus paziņojumus, nesākt darbus, samazināt saziņu ar citiem. Iespējamas ienaidnieku intrigas, nepatiesi padomi vai nelabvēlīgo vēlēšanos izraisītāji.

Lasi arī: Naudas kodi: skaitļi, kas piesaista bagātību

Lauva

Šodien ir nelabvēlīga diena. Dzīves potenciāls ir samazināts, kas var izraisīt hronisku slimību saasināšanos. Mēģiniet atturēties šodien no visa, kas var kaitēt ķermenim. Tendence uz sevis maldināšanu vai ilūzijām pret partneri var izraisīt cerības sabrukumu.

Leave a Comment