Horoskops 9.jūnijam – esiet uzmanīgi

Šodien ir vēlams ieklausīties savā iekšējā balsī, meditēt un atpūsties. Pavadiet dienu bez steigas. Nodarbojieties ar elpošanas vingrinājumiem. Šodienas akmeņi – tīģeracs, vanagacs, kaķacs, rozā marmors.

Auns

Šajā dienā jūs varat sākt jaunas lietas vai veidot plānus, visticamāk, tās atbalstīs citi. Jūsu radošā pacelšanās var tikt realizēta interesantās lietās un radīs unikālus rezultātus.

Vērsis

Šodien pārāk daudz lētticības var nostādīt jūs atkarīgā stāvoklī. Tas ietekmēs servisa problēmas un ietekmēs situāciju ģimenē. Lielu pārbaudījumu varbūtība ir lieliska. Jebkura darbība prasīs lielu spēku koncentrāciju.

Dvīņi

Šajā dienā negatīvās tendences no iepriekšējās dienas būs spēcīgas. Iespējama drūma priekšnojauta un apspiests stāvoklis. Lai labāk izprastu savas jūtas, varat izlemt pavadīt šo dienu prom no mājām. Bet tas nenozīmē, ka jūs glābsieties no problēmām, kas rodas.

Vēzis

Šodien izteikti mainās garastāvoklis un Vese***a. Šī diena ir nelabvēlīga biznesa komunikācijai, darbam ar dokumentiem. No rīta jūs varat justies melanholiski un gandrīz bez iemesla. Iespējams, ka ir kairinātība un noslēgšanās, palielināta iekšējā spriedze, kuru nevar apturēt. Ieteicami vingrinājumi, masāža.

Lasi arī: Limbažu un Madonas starptautiskie skolēnu mācību kopuzņēmumi gūst panākumus ārvalstīs

Lauvu

Dienu raksturo uzņēmējdarbības un radošo potenciālu pieaugums. Daudzām Lauvām būs intuitīva izpratne, meditatīvais stāvoklis. Viņi var realizēt sevi kā radītājus, ne tikai pasīvu kontemplāciju. Šī diena ir labvēlīga būvniecības uzsākšanai, masu pasākumu rīkošanai.

Jaunava

Šī diena var dot jums dažas svarīgas dzīves stundas. Daudzi Jaunavas nolaidīsies uz zemes un būs spiesti būt apmierināti ar to, ko dzīve rada. Varbūt sajutīsiet nelielu neērtību šodien no rīta, bet otrā dienas pusē jūsu Vese***a atgriezīsies normālā stāvoklī. Iespējams, jūsu dzīvē parādīsies jauna persona, kas redzēs tevī kaut ko, ko citi nav atklājuši.

Svari

Šīs dienas galvenā problēma var būt krīzes finansiālā situācija. Daudziem Svariem būs jāmaksā veci parādi un jāpieskaita jauni. Šī situācija var ilgi vilkties. Esiet modri, izvairieties no pārmērīgiem izdevumiem, atsakieties no dārgiem pirkumiem. Jautājuma sajukumu sajūta var sabojāt jūsu reputāciju un sarežģīt attiecības ar mīļajiem.

Skorpions

Šodien labāk ir izdarīt tikai parasto darbu sev. Neizskaidrojiet attiecības, jo īpaši attiecībā uz ģimenes attiecībām. Skorpioni var saskarties ar nepieciešamību aizstāvēties, jo viņu galvenie dzīves principi ir sirsnība un godīgums ar apkārtējiem cilvēkiem. Gaidāma ir dabiskā spēja precīzi novērtēt cilvēkus šodien.

Lasi arī: Padari sava bērna dzīvi mājās drošu

Strēlnieks

Dāsnums un neveiksmes mainīsies, tādēļ neuztraucieties un nepārpūliet muguru. Tomēr ir iespējams, ka tieši šodien attiecības ar ģimeni kļūst saasinājušās Strēlnieku vainas dēļ. Viņi var, uzkrāt sūdzības, atbrīvot, organizējot ģimenes skandālu. Mēģiniet atrast citus stresa mazināšanas veidus.

Mežāzis

Pašnodarbināšanās un pēkšņu aizkaitinājumu dēļ jūsu diena ir nelabvēlīga kontaktu veidošanai un aktīvajai saziņai. Garastāvokļa vai vieglprātības maiņa var apdraudēt Mežāžu reputāciju. Varbūt, mēģinot atrisināt problēmas, Mežāzis varēs atjaunot savu labo vārdu. Viņiem izdosies apgūt situāciju un mierīgi turpināt darbu.

Ūdensvīrs

Šodien jūs varat atrast sevi jaunā situācijā. Šajā dienā ir vislabāk mierīgi sākt, bet neplānot neko, jo plāni var neizpildīties. Jums būs diezgan grūti orientēties informācijas un notikumu plūsmā. Domas, jūtas, darbības izpaužas haotiski un nejauši. Iespējams, ka tas ir aizmāršīgas un nepievilcīgas.

Zivis

Neskatoties uz iespējamām problēmām, jūs varēsiet izveidot un stiprināt attiecības ar citiem, uzlabot savu finansiālo stāvokli. No jūsu pašpārbaudes un piesardzības atkarīgs visu lietu un uzņēmuma panākums. Vakarā vajadzētu pastaigāties, pirms gulētiešanas, lai savāktu savas domas un atpūstos. Iespējama bezmiegs un izturības zudums.

Avots

Leave a Comment