Sieviešu horoskops nedēļai no 11. līdz 17. jūnijam – labvēlīgs periods

Daudzas sievietes šonedēļ kļūs ārkārtīgi neaizsargātas un emocionālas. Pie visa vainīga nemierīgā enerģija, kurai nav stabilitātes un uzticamības.

Nākamā nedēļa ir ideāli piemērota tām sievietēm, kurām ir vērienīgas ambīcijas, kuras vēlas nomierināties šokējoši un radīt rezervi nākotnei. Labvēlīgais periods tiks pagarināts uz ilgu laiku. Līdz 24.jūnijam Marss vadīs vērienīgu un spilgtu sieviešu dzīvi.

Lasi arī: 7 noteikumi, lai kļūtu laimīgi

Vīriešu planētas ietekmes būs daudz. Kaujas gara un motivācijas patrons sola vienkāršu un pozitīvu dzīvi. Tomēr būs problēmas. Mars, valdot Ūdensvīra mājā, radīs neiedomājamu motivācijas pieaugumu, radošumu un pašapziņu. Bet tajā pašā laikā, protams, var sagaidīt vilnim līdzīgu garastāvokli, kaprīzes un raudulību.

Auns

Auna sievietēm šonedēļ, visticamāk, viņu pašu idejas, šķiet, nepārspējamas, bez aprēķina un bez problēmām. Un cilvēki, kas pēkšņi to kritizē, ir ļoti tukši. Tā ir Marsa ietekme, un jūs nevarat ar to strīdēties. Cits viedoklis kļūs par tukšu gaisa satricinājumu. Interesanti, astrologi ziņo, ka daļēji tev būs taisnība visās lietās.

Jūnija vidū jūs atkārtoti domājat par savu dzīvi, atrodat trūkumus tajā un, pats galvenais, iespējas veidot to labāku (un pat vienlaikus). Nākamā nedēļa paies sievietēm-Auniem ar vienaldzības pazīmi pret citiem. Ideāls periods darbam pie sevis, jaunu prasmju apgūšanai un jaunu ceļu atrašanai. Nav ļoti veiksmīgs – komandas darbam. Ļoti nesekmīgs – jaunām paziņām, attiecību un laulību attīstībai.

Lasi arī: Steidzam iegūt glītu vēderu. Vasara vairs nav tālu

Vērsis

Vēršu pārstāvēm astrologi iesaka paļauties uz viņu ģimeni, tuviem cilvēkiem un līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Laikā no 11. jūnija līdz 17. jūnijam radinieku atbalsts ir ne tikai jums aizmugure, bet arī pozitīvu emociju avots. Ja jautājums par pārmiju ar kādu tuvu ir sen, tagad ir vispiemērotākais laiks, lai atbrīvotos no negatīvām atmiņām un sniegtu otru iespēju attiecībām.

Laime un veiksme sagaidīs tajās jomās, kurās ir daudz saziņas un ceļojumu. Galu galā nākamā nedēļa jums paies Venēras, mīlas un prieka planētas aizgādībā. Astrologi atzīmē, ka cilvēki jūs neuzskata par nepiešķirtu personu, gluži pretēji, visi jūs iepriecinās. Tātad nesēdieties malā, neslēpieties stūrī – prātā, uzņemties iniciatīvu.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment