Mīlestības horoskops nedēļai: 26.marts – 1.aprīlis: neieciklējieties uz pagātni

Mīlestības veiksme – tas ir tas, par ko ikviens sapņo, kurš vēl nav atradis savu dvēseles draugu. Tie, kuriem ir paveicies, to izdarīt, vēlas stabilitāti, kas bez panākumiem nenotiek.

Horoskops nedēļai no 26. marta līdz 1. aprīlim jums pateiks, kā uzvesties šajās septiņās dienās, ka nepastāv grūtības mīlestībā laikā. Jums ir jāapskata pamatā visas problēmas, nevis kavēties pie pagātnes, astrologu viedoklis. Nozīmīgākajām izmaiņām ir vērts atzīmēt tikai būtisku Veneras nostiprināšanos 31. martā. Pārējie kosmosa objekti būs stabili. Relatīvi stabils būs pat Mēness.

Auns

Mēness stabilitāte tev neko nenozīmē, bet marta beigas neapsver arī lielus panākumus mīlestībā. Centieties izvairīties no konfliktiem un pēkšņām izmaiņām situācijā, ja jums jau ir attiecības. Labāk nesākt jaunas attiecības, nemēģiniet uzņemt kaut ko nozīmīgu. Neesiet egoistisks, lai jūsu tuvinieki un otra puse neapšaubītu tavu mīlestību.

Lasīt arī: Finanšu horoskops nedēļai: 26.marts – 1.aprīlis: daudziem finansiālā situācija izmainīsies

Vērsis

Marta beigās liktenis un vājās vietas tiks saasinātas, jo Venēra iestāsies tikai 31. datumā. Nedēļas nogalē ir vērts aktivizēt ar maksimālu spēku mīlestību. Iet uz randiņiem un aizmirst par darbu un problēmām. Mīlestība palīdzēs jums iegūt jaunas spilgtas emocijas. Nepieteikt izteikt priekšlikumus par sapulci ar radiniekiem nedēļas nogalēs – šī ir jūsu iespēja pavadīt labi laiku.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment