Horoskops nedēļai: 26.marts – 1.aprīlis: daudzus sagaida neparedzami notikumi

Dvīņi

Šonedēļ var likties, ka viss ir beidzies. Visa vaina ir Merkūra atpakaļgaitas kustībā. Astrologi iesaka iziet no situācijas vismaz emocionāli. Nepilnā pieredze kļūs par jaunu problēmu avotu. Līdz nedēļas vidum dzīves situācija mainīsies uz labo pusi: būs motivācija, pašapziņa, prātīgs priekšstats par lietām. Bet videi nevajadzētu ļaut garastāvoklim nokrist zem normas.

Merkūrs, kas nedēļas sākumā ar savu ietekmi iedalīs kārtis, sasniedz vienu: prioritāšu pārvērtēšana. Ne tik sen jūs pieļāvāt kļūdu, par kuru jūs pat nevarat uzminēt. Tagad jums būs iespēja veidot savu dzīvi citādi. Negaidiet uz straujām izmaiņām: vairāk nekā mēnesis, lai to stingri ieviestu dzīvē. Bet pat šīs ziņas ir pietiekamas, lai iegūtu labu garastāvokli.

Lasīt arī: Hesburger turpina iekarot Eiropu, atverot 9 jaunus restorānus Bulgārijā

Vēzis

Šonedēļ zvaigznes iesaka Vēžiem vadīt aktīvu sociālo dzīvi, bieži iet apkārt ar radiniekiem un radiem, atbalstīt jebkādu saziņu, sazināties un apmainīties viedokļiem. Līdzīgi domājošu cilvēku trūkums, noderīgi padomi un jauna informācijas plūsma liks jums pietuvoties iekšējām problēmām, kas ir nevēlama.

Tagad ir vispiemērotākais periods attiecību uzlabošanai, ieskaitot romantiskas attiecības. Dzīves apstākļi, kā arī Jupitera mērenā ietekme veicinās ieinteresētību partnera izjūtās. Pateicoties pieaugošai empātijai, jūs varēsiet veidot harmoniju attiecībās vai varbūt atsvaidzināt savas sajūtas.

Lauva

Pirmdiena sola Lauvām patīkamus notikumus, bet nedēļas vidū situācija var radikāli mainīties. Psiholoģiskā atmosfēra sāks izdarīt spiedienu uz ikdienas līmeni, radīsies steidzami jautājumi vai radīsies negaidītas komplikācijas. Sakarā ar strauju saules aktivitātes pieaugumu, jūs nevarat uzreiz uztvert pareizo enerģijas vilnis. Ir nepieciešams pietiekami daudz pacietības.

Nākamais periods prasīs, lai jūs būtu izlēmīgs un atbildīgs. Jums būs jārīkojas, neskatoties uz nogurumu un kairinājumu. Impulsivitāte, kas sasniegs kulmināciju, radīs kritiskas kļūdas. Lai tiktu galā ar sevi, ir svarīgi saglabāt aukstu galvu.

Jaunava

Lai piesaistītu laimi , jums ir jāpierāda elastība un noteikta noturība. Tas ir astrologu padoms, kas tev atzīmē diezgan pozitīvu nedēļu, kas ir pilna ar oriģinālām izredzēm. Marss, kas pastiprinās Mežāzī, sniegs tev ceļu. Tas nozīmē, ka negaidīti panākumi ir iespējami, ja pirms tam esat bieži cietis no fiasko.

Cilvēki sazināsies ar jums, ņemot vērā viņu pienākumu pieprasīt efektīvu padomu. Ir vērts dalīties pieredzē: ir visas iespējas atrast līdzīgi domājošus cilvēkus, par kuriem jūs jau ilgi sapņojat. Šīs nedēļas panākumu atslēga ir informācijas koplietošana ar citiem cilvēkiem. Izmantojot saziņu, jūs saņemsiet svarīgu dzīves stundu un vērtīgu pieredzi, kas palīdzēs jums izvairīties no kļūdām nākotnē.

Lasīt arī: Izpalīdzīgā suņa enerģētika

Svari

Svariem, periodā no 26. marta līdz 1. aprīlim būs grūti. Jūs kļūsiet par saspīlētu notikumu aculieciniekiem tuvējo cilvēku dzīvēs, bet jūs būsiet pilnīgi bezpalīdzīgi. Nespēja palīdzēt savam tuviniekam tevī izjauc tik daudz, ka jūs riskējat strīdēties ar Visumu.

Šajā dzīves stadijā jums ir jāsaprot, ka jūs nevarat nekādā veidā ietekmēt citas personas dzīvi. Ikvienam ir savs ceļš, viņa liktenis, viņa grūtības un dzīves stundas. Tas ir tikai gadījums, kad jums ir nepieciešams atteikties no taisnīguma sajūtas laikā un ļaut notikumiem attīstīties bez jūsu dalības. Sestdien Venēra, kas ieies Vērša zīmē, sāks neatgriezenisku procesu: no šīs dienas jūs varēsiet nodibināt pamatu turpmākiem panākumiem. Astrologi iesaka domāt par savu vietu dzīvē. Ja jūs domājat, ka esat pelnījuši vairāk, tad rīkojieties. Šī ir jūsu iespēja.

Skorpions

Šonedēļ Skorpionu izredzes gūt panākumus ir ārkārtīgi augstas. Taisnība, astrologi iesaka vairāk paļauties uz sevi nekā par brīvu dāvanu laimi. Ceļā uz laimi jums ir daudz šķēršļu un grūtību. Zvaigznes norāda, ka tās saistītas ar psiholoģiskām problēmām un pašpieredzi. Nepalaidiet uzticību sev, tam nav iemesla.

Pašpietiekams Marss kontrolēs jūsu dzīvi. Viņa ietekme ir pozitīva, taču tas, visticamāk, nebūs jums laimīgs talismans. Šonedēļ Marsam ir svarīgs mērķis – pašdisciplīnas pierādījums. Ja jūs esat vienprātīgs, spējat kontrolēt emocijas un neuzliekat savu viedokli nevienam, visi šķēršļi neaizšķērsos.

Strēlnieks

Strēlnieki periodā no 26. marta līdz 1. aprīlim ir vientuļi. Jums būs nepieciešams patīkams sarunas vai skaļa kompānija – ne tik daudz, lai novērstu jūsu domas, lai iegūtu garšu dzīvē. Nedēļas sākumā vēlams satikties ar draugiem vai sarunāties ar mīļoto sirdi. Netērējiet sev laiku – laiks ir ļoti bīstams, un Neptūna ietekme uz Zivīm jau ilgi vairs neuzlādē tevi pozitīvi.

Parasti nedēļa paies bez incidenta, tāpēc nebaidieties būt par sevi, pasakiet patiesību, aizstāviet savus principus un rīkojieties par labu savai nākotnei. Vienīgā problēma, ar kuru jūs varat saskarties, ir iekšējas bailes. Lai atbrīvotos no tiem, tam ir nepieciešama neatkarība, bet tas nenozīmē, ka nav iespējams lūgt palīdzību.

Lasīt arī: Nauda būs vajadzīga arī vecumdienās

Mežāzis

Tavā zīmē atrodas Marss, kas negatīvam neļaus nonākt jūsu dzīvē. Patrona pozitīvā enerģija, tāpat kā enerģijas strūklaka, uzplauks. Pastāv risks, ka to var izspiest no parastās komforta zonas, saskaroties ar ārējās pasaules naidīgumu un nepastāvīgumu. Marsa ietekme sakrata stabilitāti, bet tas ir viss jautājums.

Tagad jums nepalīdzēs cerību un stereotipu atmešana. Ir pienācis laiks tuvāk aplūkot dzīvi, cilvēkus un notikumus ar svaigām acīm. Ja jūs neinteresē šāda izredzes, varat paplašināt skata leņķi, meklēt jaunas iespējas vai slēptās spējas.

Ūdensvīrs

Nedēļas sākums Ūdensvīram būs kaut kas īpašs, bet patīkama atmosfēra nevarēs izdzīvot līdz svētdienai. Sākot no trešdienas, būs steidzami jautājumi, kas neļaus ignorēt ne pienākumu, ne iespēju. Planētu priekšā šajā laikā valdnieks būs Saturns, kurš tiek pastiprināts Mežāzī.

Mežāzis ietekmēs jūs uzmanīgi sekot līdzi jūsu dzīves notikumiem. Tam ir plusi: piemēram, jūs varēsiet pamanīt Visuma padomus, kas palīdzēs sasniegt panākumus vairākas reizes ātrāk. Mīnusi – pārāk daudz trauksmes un satraukuma. Astrologi iesaka rūpēties par jūsu spēku, nevis izkaisīt to uz sīkumiem.

Zivis

Planētas sagatavoja Zivis ļoti grūtajai nedēļai. Jūs gaida trīs bīstamas dienas – otrdiena, trešdiena, sestdiena. Tās būs bīstamas, jo Mēness atrašanās vieta ir Lauva un pilns Mēness zvaigznājā, kas notiks 31. martā. Esi ļoti uzmanīgs, nedariet ar spēku pret likteni un nesāciet neko jaunu. Savā brīvajā laikā veiciet to, kas palīdzēs jums izvairīties no negatīvām domām.

Pārējās dienas solās būt pozitīvākas un vieglākas. Nevēlams ir apglabāt galvu problēmās, it īpaši no materiāla rakstura. Centies enerģijas atjaunošanai doties garīgā ceļojumā, pašpilnveidoties. Jūsu galvenā priekšrocība, saskaņā ar zvaigznēm, būs iespēja redzēt apkārtējās pasaules skaistumu.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment