Horoskops nedēļai no 14. maija līdz 20. maijam – veiksmīga karjerai

Dvīņi

Šonedēļ galvenā palīdzība Dvīņiem būs Saturns. Patrona pozitīvā ietekme ļaus jums izvairīties no problēmām un pastāvīga satricinājuma. Šajā laikā astrologi iesaka jums pārdomāt dzīvi un neuzsākt jaunas darbības, kamēr jau uzsāktais bizness nav pabeigts. Vaļasprieks ir tavs galvenais ienaidnieks. Mēģiniet nesteigties pieņemt svarīgus lēmumus, pretējā gadījumā jūs riskējat pieļaut neatgriezenisku kļūdu.

Pastiprināts Marss radīs grūtības un saspringtas situācijas darbā. Iespējams, ka rodas konflikti ar kolēģiem domstarpību un pārpratumu dēļ. Lai izvairītos no šādām problēmām, nevajadzētu pakļauties agresīvu cilvēku provokācijām un iejaukties citu cilvēku strīdos.

Lasi arī: Nākamnedēļ populārākie vārdi – Inese un Ēriks

Vēzis

Mēness nestabila uzvedība var ietekmēt Vēža emocionālo stāvokli. Tomēr šādas izmaiņas nedos jums lielu kaitējumu. Pirmdien un otrdien, nakts gaismekļa ietekme būs labvēlīga. Tas nozīmē, ka šīs dienas jums būs veiksmīgas visās dzīves jomās. Laikā no 16. līdz 17. maijam ieskaitot, Mēness disks pārvietosies uz neitrālu pozīciju. Šajā periodā, Vēzis var atpūsties un veltīt vairāk laika sev un saviem vaļaspriekiem. Jau 18.maijā Mēness atgūs spēkus, un tāpēc būtu jāatliek atpūta un jādodas darbā ar jaunu sparu.

Marss un Saturns darīs visu, lai pazudināt jūsu plānus šajā nedēļā un, lai to izdarītu, viņi varētu izmantot jūsu apkārtni. Šonedēļ astrologi iesaka jums neklausīties citu cilvēku padomu un paļauties tikai uz iekšējo balsi.

Lauva

Lauvas horoskops sola aizņemtu nedēļu. Uzlabots Marss palīdzēs jums sasniegt lielus panākumus darbā. Taču Saturna atpakaļgaitas ietekme var radīt nepatīkamas situācijas darbavietā. Tie ietver konfliktus ar priekšniekiem, domstarpības ar kolēģiem un biznesa partneriem. Ja jūs neņemat vērā nelielas nepatikšanas, parasti jums būs labvēlīga nedēļa.

Jūsu galvenā antagonista, Mēness, noskaņojums šonedēļ nemainīsies. Astrologi iesaka plānot atbildīgas lietas 16., 17., un 20. maijā, kad nakts spīdeklis būs mazāk aktīvs un nevarēs tevi novērst. Visbīstamākās dienas ir pirmdiena un otrdiena. Šajā laikā jūs riskējat kļūt par Krā***ku un spekulantu upuri, saziņa ar tiem radīs lielus finansiālus zaudējumus. Vispiemērotākā diena biznesa jautājumu risināšanai ir svētdiena. Šajā īsajā laika periodā Mēness disks būs pēc iespējas vājāks un nespēs radīt grūtības jums.

Jaunava

Šonedēļ Jaunava ir vairāk veiksmīga nekā visas pārējās zodiaka apļa zīmes. Šajā periodā jūs varat piesaistīt tikai trīs no saviem patroniem – Marsu, Saturnu un Mēnesi. Pirmie divi patroni palīdzēs jums atrisināt darba un finanšu jautājumus. Saskaņā ar astrologu teikto, šonedēļ vislabvēlīgākie ir dārgi pirkumi. Lai uzzinātu, kuras dienas ir vislabāk veikt pirkumus, izmantojiet Mēness kalendāra palīdzību.

Jaunais Mēness ir svarīgs periods tiem, kas vēlas sākt dzīvi no jauna. Astrologi uzskata, ka jaunie pirmsākumi ir vislabāk saistīti ar Mēness atjaunošanu, kas notiks 15. maijā. Šajā periodā nakts gaismeklis tiks piepildīts ar pozitīvu enerģiju, kuras labvēlīgā ietekme ietekmēs visas jūsu dzīves jomas.

Lasi arī: Divpadsmit laikmetīgās dejas pirmizrādes vienā nedēļā

Svari

Konflikts starp jūsu Marsa patronu un Saturna pretinieku var radīt nesaprātīgu trauksmi. Varbūt jūs atradīsiet, ka jūsu dzīvē ir pārāk maz laimīgu un patīkamu notikumu. Tomēr nevajadzētu pakļauties emocionālajai pieredzei. Šī stāvokļa iemesli var būt pārspīlēti, spēka samazināšanās, negatīvas domas. Šādos laikos astrologi iesaka atlikt darbu, mājsaimniecības darbus, attālināties no komunikācijas un būt vienatnē ar sevi.

Svariem, kas vēlas veidot personīgo dzīvi, nākamās septiņas dienas nebūs vislabvēlīgākās. Šajā laikā Venēra, kas jūs aizsargā, vājināsies Dvīņu zvaigznājā, un tikai 19. maijā atkal nonāks neitrālā stāvoklī. Tomēr katrā ziņā šajā periodā nav vērts vērtēt tās palīdzību.

Skorpions

No 17. līdz 20.maijam Skorpions var vēlēties veikt riskantu darbību. Azartiskuma cēlonis būs Marsa ietekme, pastiprināta Ūdensvīra zvaigznājā. Patrona savienība un šo Zodiaka zīmi liek jums domāt, ka pēdējā laikā jūsu dzīve ir bijusi pārāk garlaicīga un vienveidīga. Tomēr neievērojiet īslaicīgu impulsu. Atcerieties, ka jūsu antagonists Saturns ir aktīvs, un šajās dienās viņš nepalaidīs garām iespēju kaitēt jums.

Jūsu otrais pretinieks, Mēness, nedēļas sākumā būs spēcīgā pozīcijā. Otrdien, tiek gaidīts “Jaunais mēness”, kas nozīmē, ka šajā dienā nakts gaismas enerģija būs īpaši spēcīga. 15. maijā astrologi iesaka Skorpionam baidīties tālsatiksmes ceļojumus, komandējumus un transportlīdzekļu vadību. Piešķiriet laiku mierīgai un drošai atpūtai. Ne vienmēr risks ir piemērots, un zvaigznes brīdina par to.

Strēlnieks

Strēlnieks var droši paļauties uz divu patronu palīdzību – Marsu un Neptūnu. Viņu enerģija būs īpaši spēcīga, tāpēc neaizmirstiet mirkli un pilnībā izmantojiet spēkus. Darbā mēģiniet parādīt aktivitāti un iniciatīvu. Pastāstiet priekšniekam par jūsu vēlmi strādāt nedaudz vairāk nekā parasti. Šajā gadījumā vadība, protams, ņems vērā jūsu rūpību un, iespējams, dāsni atlīdzinās jūs par jūsu centieniem.

Neaizmirsti par atpūtu. Astrologi uzskata, ka reizēm Strēlnieks ir tik aizbēdzis darbā, ka viņi pilnīgi aizmirst par saviem mīļajiem. Šonedēļ jūsu Mēness antagonista ietekme var sniegt emocionālo pieredzi. Tomēr ne viss ir tik slikti. Iespējams, šajā pašā brīdī jūs varēsiet sazināties ar saviem mīļajiem par atklātām tēmām un dalīties pieredzē. Reizēm radinieku atbalsts ir vislabākais problēmu risinājums.

Lasi arī: Laba metode, kas atbrīvos izlietni no aizsērējuma

Mežāzis

Darbaholiķis Mežāzis nekad nelaidīs garām iespēju parādīt savas prasmes bosa priekšā, un šonedēļ, jums atkal parādīsies iespēja. Pastiprināti patroni Marss un Saturns atbalstīs jūs visgrūtākajos brīžos, kas var rasties sakarā ar ietekmi no antagonista-Mēness. Esiet piesardzīgs darījumu sarunu laikā un sazinoties ar kolēģiem. Astrologi brīdina, ka laika posmā no 14. līdz 20. maijam nodevību un viltu vajadzētu sagaidīt no tiem, no kuriem jūs nemaz nenojaušat to.

Nākamajās septiņās dienās Venēra būs vājināta, kas nozīmē, ka Mežāzi negaidīs īpaši panākumi viņa personīgajā dzīvē. Neapmierinies: varbūt ir dvēsele, kuru jūs drīz satiksiet. Lai cerības nešķistu pārāk sāpīgas, veltiet laiku, lai darītu radošu darbu vai attīstītu intuīciju.

Ūdensvīrs

Pašreizējās septiņās dienās Ūdensvīri lielākoties būs atkarīgi no savas stiprās puses. Neraugoties uz Saturna atpakaļceļa atbalstu, jūsu citi patroni atrodas vājinātā stāvoklī. Turklāt jūsu antagonists Marss turpina vērot tevi. Gaidot pareizo iespēju, jūsu ienaidnieks darīs visu, lai radītu papildu grūtības jums. Protams, jūs varat izvairīties no tiem, bet par to jums būs jāpievērš uzmanība. Šajās dienās astrologi iesaka piesargāties no jaunām paziņām un nepieļaut pārliecināt jūs veikt jebkādas darbības. Sekas var būt neizdzēšamas.

Laikā no 14. maija līdz 18. maijam jūsu patrons Venēra tiks vājināts. Šis laiks ir nelabvēlīgs, lai iepazītos ar romantiskiem nodomiem un atrisinātu attiecības ar mīļoto.

Zivis

Astrologi iesaka pārvarēt savas bailes un visbeidzot atstāt komforta zonu. No 14.-20. maijam, jums būs daudz iespējas, lai jūs varētu gūt panākumus, un nedrīkstat palaist garām. Jūs varēsiet justies vairāk pārliecināti, un līdz ar to jebkura lieta var atrisināties pārsteidzoši ātri un viegli. Tavs uzdevums – atbrīvoties no apvalka, ar kuru katru reizi paslēpies, tiklīdz rodas grūtības. Nebaidieties saskarties ar savām problēmām aci pret aci, un, iespējams, šonedēļ jūs varēsiet atrast savu risinājumu.

Dažreiz Saturns bagātinās jūsu enerģiju, kas var ietekmēt darba ražīgumu un kvalitāti. Ja jums pasliktinās fiziskais un emocionālais stāvoklis, atlieciet lietu un atpūtieties. Pēc atpūtas jūs varat sākt strādāt vēlreiz.

Avots

Leave a Comment