Horoskops nedēļai no 17. līdz 23. oktobrim – esiet uzmanīgi!

Sākas jauna nedēļa oktobrī. Astrologi pastāstīja, kāds tas būs katrai no Zodiaka zīmēm un kāpēc tā beigās jums vajadzētu būt uzmanīgākiem. Izmantojiet šos vienkāršos ekspertu padomus, lai dzīvotu šajās dienās ar veiksmi kabatā.

Pirmā lieta, kas jāatceras par šo nedēļu, ir tas, ka sāksies nelabvēlīgs laiks. Sestdien notiks ļoti bīstama Saules un Venēras konjunkcija, kas metīs savu ēnu uz mīlestības sfēru. Svētdien Venēra pāries Skorpiona zīmē, kas mūs padarīs letarģiskus, aizdomīgus un atņems entuziasmu. Tāpēc nemēģiniet beigt nedēļu ar mājas un dvēseles sakopšanu. Koncentrējies uz svarīgu lietu pabeigšanu, lai nedēļas nogalē varētu atpūsties un nepakļaut sevi briesmām.

Auns

Nedēļas sākumā nekas netraucēs Aunam nodarboties ar garīgo attīstību un izvirzīt jaunus mērķus. Lai iepazītu sevi, jūs variet meditēt. Ja jūs patiešām vēlaties mainīt savu dzīvi, tad jums ir “jāpieceļas no dīvāna”. Auns bieži paļaujas uz veiksmi un vienkāršu iespēj, taču tas ir apzināti zaudēts ceļš, īpaši tagad, kad mūs visus gaida nelabvēlīga laika sākums, kas sestdien sāksies ar Saules un Venēras negatīvo aspektu. Mēneša beigas būs grūtas, tāpēc Aunam pašiem jāķeras pie lietas.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, no kurām pat Vanga baidījās, viņu vārdi vienmēr piepildās

Vērsis

Vērsim ir svarīgi iemācīties piesaistīt veiksmi, jo planētas un zvaigznes viņus vairs nebaros ar enerģiju un laimi. Laika posmā no 17. līdz 21. oktobrim ir svarīgi rīkoties, bet brīvdienās labāk nogulties un neizcelties. Neiepērcieties un nedodiet tukšus solījumus. Kopumā 22. un 23. oktobrī ar cilvēkiem vēlams runāt mazāk. No rutīnas vajadzēs izbēgt nevis ar spilgtām emocijām un izklaidēm, bet ar relaksējošu brīvdienu, skatoties filmas vai lasot grāmatas, vai garīgās prakses, jogu. Palīdzēs arī viegli vingrinājumi.

Dvīņi

Dvīņus var pārņemt nemiers un satraukums, un ne jau nedēļas beigās, bet jau sākumā. Elpošanas vingrinājumi palīdzēs šiem cilvēkiem nomierināt prātu sarežģītā situācijā. Ja nedēļas sākums paies mierīgi un bez traucējumiem, tad arī tā beigas būs emocionāli stabilas, neskatoties uz negatīvajiem astroloģiskajiem notikumiem. Speciālisti atzīmē, ka tagad nebūs iespējams dzīvot pēc principa “mērķis attaisno līdzekļus”, jo tas ir pilns ar dažādām negatīvām sekām. Jums ir nepieciešams ietaupīt laiku un naudu. Pretējā gadījumā var notikt kaut kas slikts.

Vēzis

Vēžiem nedēļas nogalē it kā kāds atslēgs enerģijas plūsmu. Sestdien šīs Zodiaka zīmes pārstāvji var justies ļoti noguruši. Afirmācijas par enerģijas papildināšanu palīdzēs daļēji atrisināt šo problēmu. Svarīgi būs arī palikt mājās un darīt visvienkāršākās lietas vai pat atpūsties. Darba dienās Vēžiem būs nepieciešama neliela neatlaidība, jo viņi, visticamāk, būs spiesti risināt sarežģītas lietas, kas var krietni satricināt viņu nervus. Ja var izvairīties no sarežģītiem gadījumiem un raizēm, labāk koncentrēties uz svarīgāko.

Lauva

Lauvai, neskatoties uz to, ka sestdiena un svētdiena var būt negatīva, nedēļa var netikt noteikta no paša sākuma. Afirmācijas palīdzēs šīs Zīmes pārstāvjiem piesaistīt veiksmi un stabilizēt situāciju jebkurā no dzīves jomām. Astrologi brīdina Lauvu no kaitinošām kļūdām, jo ​​tagad nav vēlams šaubīties un mainīt plānus pēdējā brīdī. Apkārtējie var mēģināt novest Lauvas maldos, un jūs nemaz nevēlieties, lai jums nodara ļaunumu. Lauvām ir jāizmanto sava galva, neklausot citu cilvēku padomus.

Jaunava

Līdz nedēļas beigām Jaunavas zaudēs vēlmi strādāt un darīt vismaz kaut ko svarīgu un vajadzīgu. Motivējoši citāti, palīdzēs jums atgriezt entuziasmu. Ja nedēļas nogalē bizness nav gaidāms, tad labāk to veltīt mīļotajam, mierīgiem un patīkamiem mājas darbiem. Jums būs arī jāuztur kontakti ar draugiem un ģimeni. Viņiem var būt nepieciešams emocionāls atbalsts. Jaunavām vajadzēs izmantot savu empātiju un gudrību, lai nomierinātu tuva drauga vai radinieka dvēseli.

Svari

Nedēļas vidū Svariem sāks rasties problēmas ar koncentrēšanos. Sarežģīti intelektuālie uzdevumi tiks atrisināti ar mazāku efektivitāti. Tāpat, tuvāk nedēļas nogalei, ļoti sāks ciest šo cilvēku intuīcija. Tas nozīmē, ka nedēļas beigās labāk neuzticēties iekšējai balsij, kā arī izmantot vienkāršus vingrinājumus, lai palielinātu koncentrēšanos. Tiek atzīmēts, ka svētdien sāksies Svariem nelabvēlīgs periods, kurā biežāk nāksies lūgt palīdzību radiem un draugiem.

Skorpions

Astrologi stingri iesaka Skorpioniem mazāk sazināties ar bezprincipiālāko Zodiaka zīmju pārstāvjiem. Šādi cilvēki ir gatavi uz visu, lai gūtu panākumus, tāpēc viņiem blakus labāk turēt acis un ausis vaļā. Kopumā, kad tuvojas bīstamas dienas, piemēram, šonedēļ 22. un 23. datumā, svarīgi uzticēties tikai sev. Skorpioniem izlēmību vajadzētu aizstāt ar piesardzību un tālredzību. Darījumus labāk veikt tikai ar laika pārbaudītiem cilvēkiem. Noderēs jaunas iepazīšanās, taču labāk uzmanieties no spontānas sadarbības.

Strēlnieks

Strēlniekiem sāksies lēna enerģijas lejupslīde, taču līdz piektdienai viņi saglabāsies diezgan enerģiski. Ja nedēļas nogalē ir smagi jāstrādā vai jāveic neatliekami mājas darbi, astrologi iesaka atcerēties padomus, kā vairot enerģiju un gūt labklājību. Ja darāmā ir daudz, labāk neuzņemties visu uzreiz. Vairāku uzdevumu veikšana un steiga novedīs pie jaunu problēmu rašanās, strauja noguruma un negatīvu emociju pieauguma. Svarīgi ir arī izvairīties no cilvēkiem, kuriem vienmēr kaut kas nepatīk.

Mežāzis

Mežāžiem laika posmā no 17. līdz 23. oktobrim savā ceļā var nākties sastapt daudz nepatīkamu cilvēku. Daudzi no viņiem gribēs kaitināt šīs Zīmes pārstāvjus, tomēr tas nav iemesls atriebties vai ienīst. Bioenerģijas eksperti saka, ka ir svarīgi iemācīties cienīt pat cilvēkus, kuri mums nepatīk. Nav svarīgi, vai viņi izdarīja kaut ko sliktu vai ne. Šāda pieeja neradīs Mežāžiem nervozitāti un raizes. Jebkura neveiksme komunikācijā vēlāk var izvērsties par triumfu, tāpēc nav jāstrīdas par niekiem.

Lasi arī: Paslēpu visu naudu zem vecās gultas, nezinot, uz ko radinieki ir spējīgi

Ūdensvīrs

Šonedēļ aktuālas būs gan labākās, gan sliktākās Ūdensvīra īpašības. Nedēļas sākumā šie cilvēki sevi parādīs no gaišās puses, bet sestdien un svētdien negatīvās Venēras dēļ var kļūt bezjūtīgi un negatīvi. Jebkuras šī perioda problēmsituācijas labāk risināt steigā. Kā saka: “nebaidieties atlikt, baidieties apstāties.” Ja dažas lietas palēninās, tas nenozīmē, ka kustība uz panākumiem apstāsies pavisam. Vienkārši dažreiz ir grūtāk spert vienu soli nekā desmit. Šī nedēļa ir tieši tāds laiks, kad pūles un rezultāti ne vienmēr sakrīt.

Zivis

Zivīm šonedēļ ir svarīgi veikt pārrunas ar iekšējiem dēmoniem, lai panāktu harmoniju ar sevi. Nakts spīdekļi darba dienās aktivizē šo cilvēku slēptās ķermeņa rezerves, bet brīvdienās Zivis, ļoti iespējams, kļūs letarģiskas un negatīvas. Tas nozīmē, ka no 17. līdz 21. datumam labāk pārtaisīt visus mājas darbus, bet 22. un 23. oktobri pavadīt atvaļinājumā. Zivis jau šomēnes saņēmušas spēcīgu pozitīvu impulsu, tāpēc nelabvēlīgo periodu, sākot ar 22. datumu, varēs sagaidīt pilnībā bruņotas.

COMMENTS

Leave a Comment