Mīlestības horoskops nedēļai no 17. līdz 23. Oktobrim. Tomēr izdosies saglabāt labas attiecības

Oktobris šķērso savu ekvatoru. Ja mēneša pirmā puse bija gaiša un pozitīva, tad tagad jābūt modriem. Astrologu mīlestības prognoze palīdzēs jums gūt panākumus mīlas lietās.

Šī nedēļa ir pietiekami laba mīlestībai un romantiskiem piedzīvojumiem, neskatoties uz to, ka tajā sākas nelabvēlīgs periods. Šajā nedēļas nogalē iekritīs divas no sešām bīstamākajām oktobra dienām, un abas būs saistītas ar Venēras noskaņojuma pasliktināšanos. Tas nozīmē, ka jums ir jāatrisina visas mīlas lietas un uzdevumi pirms piektdienas ieskaitot, jo sestdien Venēra un Saule saplūdīs bīstamā aspektā viena pret otru, un svētdien Venēra pāries naidīgajā Skorpiona zīmē.

Auns

Visu nedēļu Auniem mīlas lietās būs labvēlīga veiksme. Pat nedēļas nogalēs viņiem izdosies gūt panākumus mīlas lietās. Jūs varat doties romantiskā ceļojumā ar savu mīļoto vai veikt darījumus kopā. Ikviens, kurš joprojām ir viens, bet izmisīgi cenšas atzīties mīlestībā cilvēkam, kas viņam patīk, var izmantot noderīgus padomus un rituālus.

Vērsis

Astrologi iesaka Vēršiem vispirms izprast savas vēlmes, lai atrastu pamatu un novērstu problēmas attiecībās, lai nebūtu vīlušies partnerī. Ikvienam, kurš jau ir attiecībās, otrā pusīte palīdzēs atrast veidus, kā atrisināt karmiskas problēmas. Šis ir ļoti svarīgs, lai arī grūts laiks, kurā Vērsim ir svarīgi ieklausīties savā dvēseles biedrā un pieņemt tuvinieku padomus.

Lasi arī: 8 laimīgas ģimenes dzīves noslēpumi

Dvīņi

Nedēļa Dvīņiem būs grūta, īpaši tās beigas. Venēras dēļ mīlestības sfērā var pēkšņi parādīties daudzas problēmas un šķēršļi. Lai atbrīvotos no nepatikšanām, variet izmantot spēcīgu veiksmes rituālu. Šī nedēļa ir nozīmīgs brīdis Dvīņu dzīvē. Šī perioda notikumi tieši ietekmēs mīlestības sfēru 2022. gada beigās un 2023. gada sākumā.

Vēzis

Vēžiem uz laiku jāpārtrauc darbība mīlestības sfērā. Šo periodu ieteicams izmantot jaunām paziņām un pašcieņas celšanai. Īsi veiksmes rituāli palīdzēs samazināt fiasko iespējamību mīlestības atrašanas procesā. Ikvienam attiecībās ir jāveic stratēģiskā plānošana. Rokas un sirds piedāvāšanu un atzīšanos mīlestībā pagaidām labāk atlikt.

Lauva

Šīs Zīmes pārstāvjiem būs lielisks nedēļas sākums, saņemot dažādas dāvanas no likteņa, jo zvaigznes joprojām paaugstinās savas vibrācijas. Taču 22. un 23. datumā situācija var krasi mainīties pretējā virzienā. Sakarā ar Venēras pāreju Skorpiona zīmē svētdienu vislabāk pavadīt vienatnē. Astrologi iesaka mēģināt realizēt visu, par ko Lauvas šobrīd sapņo. Sākot ar sestdienu, labāk doties ēnā.

Jaunava

Vienīgais, kas Jaunavām var sabojāt šo nedēļu, ir neatrisināti ģimenes konflikti un nepamatota greizsirdība. Nedēļas sākums būs patīkamiem notikumiem bagāts personīgajā dzīvē, bet tuvāk nedēļas nogalei labāk noslēgties komforta zonā un atpūsties no komunikācijas. Vientulības, dīkstāves un relaksācijas baudīšana. Jums jābūt uzmanīgiem, izsakot savas jūtas, lai neizraisītu strīdu.

Svari

Svariem, lai attiecībās viss būtu labi un mierīgi, ir svarīgi iemācīties mazināt stresu, izmantojot astrologu padomus. Nedēļa darbā un lietās būs saspringta, taču darba problēmas nevar ietekmēt mīlestību. Sākas sagatavošanās nedēļa, kas būs pirmais nedēļas beigās paredzētā globālo un ne patīkamāko pārmaiņu perioda sākuma posms.

Skorpions

Skorpionam mīlestības ziņā ir ļoti aktīvs laiks. Tomēr labāk ir būt nedaudz uzmanīgākam attiecībās ar cilvēkiem kopumā. Daudzi Skorpioni spēs īstenot savas vēlmes kopdzīvē. Vientuļie zīmes pārstāvji var mēģināt atrast dvēseles draugu, taču labāk to darīt internetā. Sazvērestības, rituāli un mīlestības talismani palīdzēs Skorpioniem atbrīvoties no vientulības.

Strēlnieks

Astrologi iesaka Strēlniekam būt uzmanīgākam attiecībās ar mīļoto: nelamāties ar viņu. Vēlams atturēties no mīļotā un viņa radu un draugu kritizēšanas. Ja izdodas atrast jaunu mīlestību, labāk nesteigties ar lēmumiem un vispirms izvērtēt saderību ar šo cilvēku. Tagad jūs nevarat ļauties emocijām un kaislībām. Ir svarīgi pagriezt galvu īstajā brīdī.

Mežāzis

Mežāžiem, lai saglabātu labu garastāvokli un veidotu paaugstinātu pievilcību, ir svarīgi izvēlēties pareizo apģērbu un tēlu. Piemēram, ļoti svarīgi ir izvēlēties pareizās krāsas apģērbu. Variet pameklēt informāciju par krāsu enerģiju, lai jūs varētu izvēlēties tos toņus, kurus var lieliski apvienot ar saviem pašreizējiem plāniem un mērķiem mīlestībā un citās jomās.

Lasi arī: Horoskops nedēļai no 17. līdz 23. oktobrim – esiet uzmanīgi!

Ūdensvīrs

Šonedēļ Ūdensvīrus var apciemot domas par attiecību problēmām un šaubas par izvēlēto partneri. Nedusmojies arī uz sevi. Vēl ļaunāk, lamāt likteni. Introspekcija ir laba, ja vien jūs nekļūstat negatīvi. Lai nepazustu sevī un atbrīvotos no liekā uztraukuma, vēlams ieskaut sevi ar mīļajiem un sākt uzklausīt viņu padomus. Viņi palīdzēs Ūdensvīram pārvarēt savus netikumus un vājās puses, kā arī atrisināt pārliecības trūkuma problēmu.

Zivis

Daudzas Zivis varēs atrast dvēseles draugu, taču ne bez radinieku un draugu palīdzības. Lai paātrinātu patīkamu tikšanos un pārvarētu vientulību, varat izmantot augu amuletus. Tie izglābs Zivis no nepatīkamiem cilvēkiem un dos spēku un enerģiju. Būs jābūt aktīvākam nekā parasti, jāmācās ātrāk reaģēt un jākļūst nedaudz drosmīgākam. Nedēļas beigās labāk iemācīties būt apmierinātam ar to, kas jums ir, nemēģinot mainīt savu likteni.

Leave a Comment