Horoskops nedēļai no 2024. gada 22. aprīļa līdz 28. aprīlim: cerība tuneļa galā!

Lauva

Lauvai ir pienācis laiks virzīties uz nākotni, pārtraucot iedziļināties pagātnē. Iespējams, ka pēdējās pāris nedēļas viņi ir iestrēguši pagātnes formā, bet tagad viņi var izlauzties no šī būra. Bīstamais periods turpināsies, bet Merkura labvēlīgā ietekme sāksies agrāk par 26. datumu – ceturtdien vai pat trešdien. Tagad ir svarīgi aktivizēt visus savus iekšējos resursus. Nedēļa ir ļoti svarīga un ir pārejas periods.

Jaunava

Jaunavām jāpaliek pašām un nekādā gadījumā nemainās. Ir svarīgi turpināt virzību uz priekšu, neskatoties uz grūtībām. Tu tagad nevari padoties. Jo triumfs ir tuvu. Dinamikas dēļ var rasties Vese***as problēmas, kas šādā darbam labvēlīgā periodā ir nepieņemami. Runājot par mīlestību, daudzām Jaunavām visas problēmas būs jāatrisina pašām un uzreiz divām.

Svari

Šī būs ļoti grūta nedēļa, taču, ja Svari spēs saglabāt drosmi ģimenes un mīlas lietās, tad tuvāk nedēļas nogalei viņi saņems īpašu balvu. Ikviens, kuram vēl nav attiecības, var atpūsties un koncentrēties uz sevi. Nedēļas beigās atkal pieaugs mīlestības saderība attiecībā pret visām Zodiaka zīmēm. Šajā nedēļas nogalē vari mēģināt spert nopietnus soļus mīlestībā.

Skorpions

Skorpioni, kuri spēs atzīt savu vājumu vai bezpalīdzību noteiktos jautājumos, spēs ātrāk uzlabot savu dzīvi. Ja šīs zīmes cilvēki spēj atzīt, ka pastāv problēma, tas būs pirmais solis uz jauna pareizā ceļa. Svarīgi būt prasīgam pret sevi, bet bez pārlieka entuziasma, lai neizdegtu. Nedēļas beigās jāmācās, jāuzkrāj pieredze, zināšanas.

Strēlnieks

Tagad Strēlnieks var sākt plānot lietas pavasara beigām un maija brīvdienām. Viņus sagaida patīkamas pārmaiņas, dažas no kurām šonedēļ nesīs daudz pozitīvu lietu. Tāpat astrologi iesaka pievērst uzmanību mīļajiem un draugiem. Visticamāk, viņiem būs nepieciešama palīdzība. Jums jāpaliek uzmanīgam pret cilvēkiem, kas ir visdārgākie jūsu sirdij.

Lasi arī: Naudas un karjeras horoskops nedēļai no 2024. gada 22. līdz 28. aprīlim: drīz pienāks gals melnajai līnijai!

Mežāzis

Sirsnības šonedēļ ļoti pietrūks daudziem cilvēkiem saistībā ar Mežāžiem, kas var ļoti slikti ietekmēt mīlestības un darba sfēru. Jo īpaši tas attiecas uz iepazīšanos. Pēc iespējas biežāk jums jāatrodas tuvu cilvēku lokā, kurus Mežāži pazīst un kuriem pilnībā uzticas. Ir vērts koncentrēties uz likteņa pazīmēm, uz sīkumiem. Viņi jums pastāstīs daudz jauna par nākotni.

Ūdensvīrs

Nedēļas beigās Ūdensvīri var droši mainīt savu vidi, izskatu, meklēt darbu, jaunus ienākumu avotus, vaļaspriekus. Arī ceļojumi un jauni sākumi nāks par labu. Lai kas arī notiktu viņu dzīvē, tam būs liela nozīme nākotnē, tāpēc labāk neskatīties uz pagātni ar kādu ieganstu. Nedēļas sākumā labāk strādāt pēc iespējas rūpīgāk, jo palielināsies nogurums.

Zivis

Zivīm būs jāatrisina daudzas problēmas darbā un biznesā. Pirmās trīs nedēļas dienas būs ļoti grūtas. Jums būs jāstrādā plecu pie pleca ar cilvēkiem. Vēlams, lai tie būtu tie, kurus Zivis ciena. Nedēļas sākumā labāk netērēt naudu vispār. Vienīgie izņēmumi ir standarta izdevumi par pārtiku. Svarīgi arī nepievērst uzmanību svešinieku viedokļiem. Fakts ir tāds, ka pašas Zivis var izglābties no fiasko.

Mēģiniet ieprogrammēt savu domāšanu labākai dzīvei. Tas ļoti palīdzēs sasniegt savus mērķus un pārvērst savus sapņus realitātē. Viss mainās uz labo pusi, un melnā svītra pamazām kļūst balta. Ir svarīgi tikai saskatīt vairāk labā visā, kas notiek. Veiksmi tev.

Leave a Comment