Pāvela Globas horoskops nedēļai no 2024. gada 22. līdz 28. aprīlim: izvēlieties savas prioritātes uzmanīgi, lai nezaudētu spēkus!

Pāvela Globas padoms palīdz daudziem cilvēkiem noturēties virs ūdens, sasniegt kaut ko jaunu vai saglabāt panākumus visās jomās. Laiks noskaidrot, kā šonedēļ uzvesties, lai ātrāk atrisinātu savus uzdevumus.

Iespējams, dzīvības spēki mūs visus pametuši, taču šonedēļ pie vainas nebūs Venēra Aunā, bet gan mēs paši. Pareiza laika un pūļu sadale palīdzēs ietaupīt enerģiju. Visām Zodiaka zīmēm vajadzētu rūpīgāk uzraudzīt savu stāvokli un ļoti rūpīgi tērēt savu enerģiju.

Auns

Aunam mīlestības attiecības jāatliek otrajā plānā. Ja tas nav izdarīts, var rasties nepatikšanas finanšu un darba lietās. Tieši viņiem tagad vajadzētu koncentrēt visu savu uzmanību. Pāvels Globa iesaka visu savu laiku un naudu ieguldīt izglītībā un apmācībā, jaunu prasmju apgūšanā un veco pilnveidošanā. Ir svarīgi arī nepārēsties un neēst nevēlamu pārtiku.

Vērsis

Vērsim ir svarīgi parūpēties par savām mājām, savu veselību un noskaņojumu. Ja jums ir kopīgi plāni ar otro pusīti, tad labāk tiem dot priekšroku. Darbs komandā labvēlīgi ietekmēs attiecību stiprināšanu. Vientuļais Vērsis var izveidot pēc iespējas vairāk paziņu, taču ne tikai mīlestības dēļ. Cilvēki var palīdzēt mainīt darbu un atrast jaunu ienākumu avotu.

Lasi arī: Naudas un karjeras horoskops nedēļai no 2024. gada 22. līdz 28. aprīlim: drīz pienāks gals melnajai līnijai!

Dvīņi

Iespējams, ka tieši šobrīd vientuļie Dvīņi varēs satikt jaunu mīlestību. Pēc Pāvela Globas, šajā periodā jums nevajadzētu vilcināties ar svarīgu lēmumu pieņemšanu. Jau pirmdien var rasties nepārvarama vēlme visu savu enerģiju mest kaut kam jaunam, taču ne vienmēr jauns nozīmē labāk. Iespējams, Dvīņiem būs jāņem vērā pagātnes kļūdu pieredze. Neveiksmēm ir jāstrādā viņu labā, nevis pret viņiem.

Vēzis

Šonedēļ Vēžiem ir arī ievērojama iespēja, ka viņi varēs likt lietā savas gudrības un iepriekš iegūto rūgto pieredzi. Speciālisti uzskata, ka Vēžiem ir jāievieš harmonija savās mājās un dzīvē kopumā. Ir pienācis laiks pieņemt lēmumus par tām lietām, kas viņiem ir visgrūtāk. Modē ir meklēt palīdzību no mīļajiem. Kolektīvs darbs jūs satuvinās, un savstarpēja palīdzība pacels attiecības jaunā līmenī.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment