Horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – būs nepieciešams kontrolēt sevi!

Svari

Svariem jāizvairās no stresa un noguruma. Nepieciešams izslēgt iespēju pārpūlēties, pat ja runa ir par darbu. Labāk atlikt daļu lietu uz nākamo nedēļu vai nedēļas nogali, nevis ciest no neuzmanības. Ja jebkurā gadījumā Svari nogurst, tad īpaši fiziskie vingrinājumi palīdzēs paaugstināt enerģiju un atkarot stresu.

Šonedēļ jums nevajadzētu koncentrēties uz tenkām un baumām. Cilvēki var runāt vairāk, un diezgan reāla daļa sarunu notiks par Svariem. Lielākā daļa šīs zīmes ienaidnieku ir aktivizēti un viņi gribēs iegūt pat vecās sūdzības. Neskatoties uz to, periods būs labvēlīgs: Svari, kas var atrast spēku, lai piedotu saviem ienaidniekiem, palielinās viņu autoritāti citu cilvēku acīs.

Lasi arī: 7 jaunas matu krāsas, kas būs modē šajā ziemā

Skorpions

Jūs varat veiksmīgi strādāt, baudīt prieku no vaļaspriekiem. Ja Skorpions darīs to, ko viņi darīs vislabāk, nevis to, ko viņiem vajadzētu darīt, viņu sagaidīs neticama veiksme.

Svarīgajos jautājumos jums nevajadzētu paļauties uz citu palīdzību. Padomi no draugiem un radiniekiem nepalīdzēs Skorpionam ne darbā, ne mīlestībā. Ir nepieciešams klausīties intuīciju un loģiku, paļaujoties uz sevi. Tas būs lielisks laiks iepirkties, jaunām paziņām, romantikai un ainavas maiņai.

Strēlnieks

Šonedēļ būs nepieciešama lieliska pašpārbaude, piesardzība un Vese***a. Labāk ir saglabāt savas ambīcijas ar jums, jo ūdens elementi rada Strēlniekā viltus motivāciju. Piedzīvojumi finanšu un mīlestības jomā ir ļoti bīstami.

Vienīgais veids, kā nepazaudēt veiksmi, būs uzticoties veselajam saprātam. Neuztraucieties par jebkādām problēmām no malas. Koncentrēšanās uz darbu ir labākais veids, kā pavadīt nedēļu bez satricinājumiem un nepatīkamām emocijām. Strēlniekam vēlams pārvarēt dumpīgu garu. Nedēļa ir labvēlīga atpūtai.

Mežāzis

Lai piesaistītu vēlamo, Mežāzim būs jāievēro piesaistes likums. Pozitīvas domas ir ļoti svarīgas šādos periodos, tādēļ visas šaubas ir jānovērš. Jums ir jāsaprot vairāk un jāstrādā daudz grūtāk, lai padarītu sapni par īstu formu. Ūdens elements palielinās Mežāzī kaprīzi, tāpēc būs vieglāk veikt biznesa sarunas un veidot jaunas paziņas.

27. un 28. oktobris būs visbīstamākās iepirkšanās nedēļas dienas. Citus gadījumus nevar izdzēst no saraksta. Kopumā nedēļa būs ļoti dinamiska, tāpēc lielāko daļu negatīvās emocijas var atstāt bez problēmām. Galvenais ir neatslābināties ar alkoholu, nikotīnu un taukainiem pārtikas produktiem, bet gan staigāt vairāk brīvā dabā un vēdināt istabu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram laika periodā no 22. līdz 28. oktobrim var būt daudz kaitējumu. Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks, lai ļautos sev ar nepārvaramu šarmu no ļaunam acīm un skaudīgiem cilvēkiem. Cilvēki var nevēlēties ļaunu, bet viņu negatīvās domas būs bīstamas. Mīlestībā ir ieteicams klausīties dvēseles draugu, jo mīļajiem būs nepieciešama uzmanība un izpratne.

Uzņēmējdarbībā un darbā labāk ir gaidīt un redzēt attieksmi. Nevajadzīgi žesti un mēģinājumi sagūstīt veiksmi aiz astes var neizdoties pat sākuma posmos. Uzmanība, steigas trūkums biznesā, kā arī rūpīgu plānu plānošana, oktobra beigās ir trīs galvenie Ūdensvīra panākumu noslēpumi.

Zivis

Zivis, ir vēlams, lai neviens nedotu tukšus solījumus un nemaldinātu citus cilvēkus pašu labā. Palielināts savtīgums var negatīvi ietekmēt panākumus mīlestības sfērā. Ja Zivis uzskata, ka viņa garastāvoklis pasliktinās, jūs varat izmantot holotropās elpošanas tehniku, lai atjaunotu enerģiju pēc iespējas īsākā laikā.

Šī nedēļa būs ļoti produktīva iepirkšanās, uzņēmējdarbības, mājsaimniecības darbiem, lai meklētu otro pusi. Jūs varat droši doties ceļojumā, mainīt tēlu un doties uz randiņiem. Bet biroja romance tagad ir bezjēdzīga: Zivis nedrīkst parādīt savu līdzjūtību kolēģiem.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment