Horoskops nedēļai no 28. janvāra līdz 3. februārim – radīsies negatīvas situācijas!

Vēzis

Ir pienācis laiks mainīt mīlas lietas un darbu vai biznesu. Ir pienācis laiks domāt par to, kā uzlabot enerģiju un vitalitāti. Šonedēļ tiks palielināts iekšējais „degvielas” patēriņš, jo var notikt dažas svarīgas un neatgriezeniskas izmaiņas. Astrologi iesaka risināt nogurumu visos iespējamos veidos.

Šajās septiņās dienās Vēzim būs jāsaprot, ka mīlestība nav darījums, bet gan dziļa cieņa pret partneri. Visums centīsies likt šīs zīmes pārstāvjiem saprast, ka nav vērts mainīt dzīves prioritātes. Konsekvence šajā virzienā ir ļoti svarīga nākotnei, labam garastāvoklim un pareizai attieksmei. Šonedēļ būs noderīgi arī garīgie meklējumi, vingrinājumi un atpūta.

LASI ARĪ: Mīlestības numeroloģija pēc dzimšanas datuma: kad jūs sastapsieties ar mīlestību un kā attīstīsies attiecības

Lauva

Iespējams, ka Lauvas divu mēnešu krustojumā turpinās iepriekš uzsākto darbu. Jums nevajadzētu riskēt, parādīt citiem savas priekšrocības, kā arī neapmierinātību vai aizvainojumu. Neitrāla uzvedība šajā periodā būs labākā izvēle ikvienam, kurš vēlas palikt virs ūdens. Jebkura impulsivitātes izpausme var izraisīt neapmierinātību un citas negatīvas sekas, tostarp enerģijas izzušanu.

Astrologi neiesaka tērēt daudz naudas, uzņemties papildu atbildību, iesaistīties nenozīmīgās lietās darbā un mājās. Vislielākais laiks un pūles ir jātērē, cenšoties darīt tikai tos uzdevumus, kurus nevar atlikt līdz rītam. Nav ieteicams aizdot naudu un ņemt aizdevumus.

Jaunava

Šonedēļ Jaunavām ir jābūt piesardzīgām pret enerģijas vampīriem. Daudzi cilvēki centīsies izmantot Jaunavas pienākumu sajūtu, kas ir pilnīgi nepieņemami šīs zīmes pārstāvjiem. Jaunavām ir nepieciešams vairāk miera un vientulības. Sarežģītās situācijās galvenā kvalitāte būs loģika. Jums nevajadzētu paļauties tikai uz intuīciju vai nejaušību – Visums ar laimi neapsveiks Jaunavu.

Tas būs lielisks laiks meklēt jaunus talantus, vaļaspriekus, jaunus ienākumu avotus. Jūs varat mainīt tēlu vai situāciju nedēļas nogalē. Pirmās trīs dienas planētu enerģijas pieauguma dēļ ir svarīgi veltīt darbam, jo tad būs miera un iniciatīvas līdzības trūkuma periods. Šķiet, ka Visums iesaldē, ļaujot Jaunavām izlemt savu likteni.

Svari

Dinamiskākie notikumi attīstīsies otrdien: šajā dienā zvaigznes un planētas būs aktīvas un harmoniskas, un pasaule mainīsies, un, iespējams, uz visiem laikiem. Tās var būt patīkamas pārmaiņas, piemēram, otrās puses saskarsme, vai arī tās var nebūt patīkamas, tāpēc jums vajadzētu sagatavoties jebkuram iznākumam. Galvenais ir izvairīties no bailēm, jo tās būs spēcīgākie ienaidnieki ceļā uz laimi.

Iespējams, ka visums saskaras ar Svaru izvēlēto problēmu. Nozīmīgs lēmums būs jāpieņem, no kā daudz būs atkarīgs, ar noslieci un bez steigas. Tas nav tik vienkārši, tāpēc nav nepieciešams saasināt šo jautājumu ar konfliktu.

LASI ARĪ: Apelsīnu mizas vērtīgās īpašības! Nemet ārā mizu!

Skorpions

Skorpioniem ir jāpaļaujas uz  pozitīvas domāšanas spēku. Ar tās palīdzību Skorpions varēs piesaistīt pretējā dzimuma uzmanību un stiprināt jau pastāvošās attiecības. Svētdiena būs liktenīga un patiesi svarīga diena, jo planētu darbība palielināsies. Svētdien jūs varat iepazīties ar otrās puses vecākiem, plānot savas kāzas, atzīt savu mīlestību.

Sirsnība palīdzēs Skorpioniem izturēt problēmu uzbrukumu. Cilvēki novērtēs šīs īpašības, tāpēc vislabāk būt godīgiem. Diemžēl daži no nelabvēļiem vēlēsies likt nūjas riteņos, un pat tad, ja plānus nevar realizēt, daudzi cilvēki jutīsies negatīvi no šīs zīmes.

Strēlnieks

Strēlniekam, kas meklē otro pusi, jābūt uzmanīgākiem, lai pārbaudītu mīlestības saderību ar potenciālajiem partneriem. Pretējā gadījumā palielināsies vilšanās un stresa iespējamība. Strēlnieks būs labākais: jūs varat ieskaidrot darba devējiem un potenciālajiem klientiem vai partneriem.

Astrologi iesaka būt piesardzīgiem attiecībā uz stereotipiem un modeļiem: to dēļ horizontā var rasties nopietnas mīlestības problēmas. Labāk ir saglabāt domāšanas oriģinalitāti, neņemot vērā vispārpieņemtos spriedumus un aizspriedumus. Zvaigznēm būs nepieciešama arī līdzdalība un uzmanība pret cilvēkiem. Nedodiet tukšus solījumus un neizdariet spiedienu uz saviem mīļajiem emocionāli.

Mežāzis

Astrologi Mežāzim iesaka koncentrēties uz mājsaimniecības darbiem. Jūs varat veikt remontu, pārvietot, iegādāties īpašumu. Māja būs varas vieta, kur var paslēpties no jebkādām problēmām un briesmām. Zvaigznes pārstāvēs šīs zīmes pārstāvjus. Nedēļu raksturo pastiprināta empātija, emocionalitāte. Tajā pašā laikā uzlabosies atmiņa un zinātkāre, kas palīdzēs Mežāžiem mācīties un iegūt zināšanas.

Ir vērts padomāt iepriekš plānoto, nevis riskēt. Šonedēļ pozitīvākā diena būs svētdiena. Planētas un zvaigznes padarīs to gaišu un bagātāku, un Mežāži paši izlemj, kā to tērēt.

LASI ARĪ: 14 paradumi, no kuriem jums jāatsakās, ja vēlaties dzīvot laimīgi!

Ūdensvīrs

Nedēļas sākums būs pēc iespējas mierīgāks un labvēlīgāks, un tuvāk beigām tiks aktivizētas dažādas planētas, tāpēc būs veiksme un labs garastāvoklis. Labvēlīgs enerģijas fons būs auglīgs darbam ar sevi. Ir nepieciešams, parādīt pārliecību, parādīt sev spēcīga un neiznīcināma rakstura klātbūtni.

Ja nedēļas sākumā astrologi iesaka Ūdensvīram būt pieticīgam, tad no piektdienas jūs varat droši atbrīvoties no pārmērīgas diplomātijas. Ir jācenšas iegūt jūsu pelnīto kūka gabalu, nevis kompromisu, jo īpaši ar tiem, kas to nav pelnījuši – slikta vēlētāji vai skauģi.

Zivis

Mājas darbi būs pozitīvi. Šonedēļ jums ir jāpārvietojas vērienīgi un jārisina jautājumi, kas neparāda rakstura stiprumu. Noteikt pasauli Zivīm būs konsekvence, piesardzība un aprēķins. Astrologi iesaka nedalīties ar saviem plāniem ar nevienu un nepievērst cilvēku uzmanību tiem bez vajadzības.

Jums ir jācenšas atbrīvoties no dusmām vai aizvainojumiem, ja tie ir radušies šī gada janvārī. Zivīm ir nepieciešama lielāka saziņa un siltums. Ceļš būs smags, bet tas vedīs šīs zīmes pārstāvjus uz uzvarām.

avots: dailyhoro

Leave a Comment