Horoskops nedēļai no 3. līdz 9. decembrim – pilna ar noslēpumiem!

Ziema iestājas savā vietā, un horoskops palīdzēs jums pavadīt šīs septiņas dienas no 3. līdz 9. decembrim ar maksimālu labumu. Astrologu padoms ziemas pirmajā nedēļā parādīs pareizo ceļu jebkurā dzīves sfērā.

Lai kāda būtu nākamā nedēļa, jums vienmēr jāatceras  dažas Visuma zīmes, kas brīdina par briesmām. Neviens precīzi nezina, kāda būs katra diena, jo vienmēr ir iespēja, ka tā var nebūt jūsu labā.

Auns

Aunam planētas un zvaigznes pastiprinās empātiju. Tas var negatīvi ietekmēt garastāvokli un pat veselību, jo attīstītā empātija ir bīstama. No otras puses, Auniem būs vieglāk saprast citus, sajust viņu emocijas. Tas ir zobens ar diviem asmeņiem, tādēļ jums ir nepieciešama skaidra pašpārvalde.

Visos citos aspektos nākamā nedēļa būs diezgan pozitīva. Tas jo īpaši attiecas uz 6., 7. un 8. decembri. Zvaigznes šajās dienās sniegs Auniem vislabvēlīgākās iezīmes. Katru šīs nedēļas jauno dienu ir vēlams sākt ar dažām patīkamām atmiņām, bet neuzbrūciet sentimentalitātei.

Lasi arī: 10 mācības, ko es guvu no pieļautajām kļūdām līdz 30 gadu vecumam

Vērsis

Kopumā nedēļa būs stabila, bet tālu no visizdevīgākā. Astrologi 8.decembri uzskata par visdisharmoniskāko dienu. Šonedēļ planētas un zvaigznes aizgriezīsies no Vērša, tāpēc pirmā diena ir jāpavada vientulībā, nevis jādara lietas, pēc kurām nav vēlmes. Ikvienam, kurš strādās šajā dienā, labāk ir atturēties no konflikta situācijām.

Astrologi un speciālisti iesaka būt piesardzīgiem uz ceļiem un sabiedriskajā transportā. Elpošanas metodes palīdzēs ātri un efektīvi atbrīvoties no stresa.

Dvīņi

Šīs nedēļas laikā Dvīņi sāks globālas pozitīvas pārmaiņas. 6. decembrī planētas mainīs savu pozīciju uz labvēlīgāku. Labs garastāvoklis nekaitē: pieci vienkārši ikdienas vingrinājumi palīdzēs Dvīņiem kļūt laimīgākiem.

Nākamās nedēļas otrā pusē mirdz visas krāsas. Pretrunīgi apstākļi kļūs skaidrāki par labu Dvīņiem. Astrologi iesaka plānot visas svarīgākās lietas šīm dienām. Tas jo īpaši attiecas uz romantiskām tikšanām. Nedēļas beigās pozitīvi vērtējami mīlestības atzīšanās, kopīgi jautājumi un tikšanās ar radiniekiem.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment