Horoskops 2. decembrim – dažiem nāksies cīnīties ar sāncenšiem vai skauģiem!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 2. decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Labvēlīga diena atpūtai, garīgajai pārveidei, šaubu pārvarēšanai. Jūs nevarat rādīt bažas un satraukumu. Dienu aizēnos sanāksmes un interesantas paziņas. Būs vēlme izteikt savu iekšējo pasauli. Spēja dziļi uztvert garīgās vērtības palielināsies.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 3. līdz 9. decembrim – gaidāmas sīkas problēmas!

Vērsis

No rīta jūsu sirds būs spilgta un priecīga. Šis laiks ir labvēlīgs ceļojumu un izklaides plānošanai. Pēcpusdienā nepatīkamās ziņas visticamāk izjauks tavu līdzsvaru, uz sliktāko mainot garastāvokli vai Vese***as stāvokli. Iespējams, šo dienu, jūs atcerēsieties ar nozīmīgu ilgtermiņa dzīves plānu pielāgošanas dienu, kas saistīta gan ar jaunas vietas iegūšanu, gan ar jaunu darbu.

Dvīņi

Bīstama, kritiska diena. Pastāv iespēja pasliktināties Vese***ai, traumām, nelaimes gadījumiem. Novērsiet ātru braukšanu, staigāšanu vienatnē, nepamatotu risku. Diena ir saistīta ar vajāšanu, sadursmi ar dusmīgu cilvēku, uzmākšanos. Atbildība par savu rīcību, temperamentu, pašpārbaude ir nepieciešama. Vardarbība un burvju darbības var piesaistīt ļaunos spēkus.

Vēzis

Viena no vislabvēlīgākajām dienām, kad šīs nedēļas laikā uzkrāto pozitīvo notikumu materiālisms ir iespējams. Dzīves potenciāls, seksualitāte, personīgais šarms ir augsts. Pārdomātas darbības un apņēmība darbībās dos panākumus. Profesionālai darbībai būs nepieciešams jauns izskats par ierasto pienākumu, neparastu lēmumu un netradicionālu pieeju.

Lasi arī: 2019.gada Dzeltenās Cūkas raksturs un īpašības

Lauva

Problēmas pastāvīgi atgādina par sevi, liekot uz pārdomātām darbībām, noskaidrot attiecības ar citiem, konfliktiem ģimenē. Jūsu dzīves potenciāls ir mazs. Atturēties no kardināliem lēmumiem un darbībām, ko nosaka dvēseles pārspriegums. Tomēr nav izslēgts, ka tieši šodien attiecības ar vietējām pašvaldībām pastiprināsies. Izvairieties no tumsas, neskaties spogulī. Iespējama sadursme ar nežēlību vai atklātu agresiju.

Jaunava

Zvaigznes norāda uz iespējamiem konfliktiem ar priekšniekiem vai partneriem, brīdinot par svešinieku agresivitāti un nežēlību. Iespējami Vese***as traucējumi. Šajā dienā mēģiniet atturēties no jebkā, kas var kaitēt ķermenim, it īpaši no ātras braukšanas un darba ar griezējinstrumentiem. Dažas neuzmanības, pārmērīgas uzticības vai kļūdainas partnerības idejas var radīt finansiālus zaudējumus.

Svari

Iespējams, ka bērnu vai tuvu radinieku intereses šodien prasīs jūsu uzmanību un personīgu līdzdalību. Mēģiniet būt draudzīgi ar draugiem. Parādiet gudrību un izturību. Visticamāk, šī diena ļaus jums atrisināt kādu no ģimenes problēmām. Veiksmīga diena kolektīvām aktivitātēm, fiziskām aktivitātēm, aktivitātēm brīvā dabā.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2018. gada decembrim – sarežģīti piedzīvojumi!

Skorpions

Šodien jums ir jānovelk līnija saskaņā ar vecajiem plāniem, darbiem un kontaktiem. Sakari ar jauniem partneriem nav veiksmīgi, bet vecie draugi vai radinieki var sniegt vērtīgu padomu. Pastāv izredzes uz pasākumiem vai jaunumiem, kas labvēlīgi ietekmēs jūsu biznesu. Jauns jūsu parakstīts līgums var būt veiksmīgs.

Strēlnieks

Aura, dzīves potenciāls, personīgais šarms ir pastiprināts. Piešķiriet šai dienai saziņu, tikšanās vai radošas nodarbes. Koncentrējieties uz būtiskiem priekšmetiem un neuztraucieties par sīkumiem. Tev būs jātiek galā ar visu, pat ja tev viss ir jādara vienam. Noderīgi grupas vingrinājumi, fiziskās aktivitātes. Ir ieteicams apmeklēt viesus vai uzņemt tos.

Mežāzis

Iepriekšējo dienu konflikta fons tiks izlīdzināts. Jūs esat ceļā uz harmoniju. Jūs varat izstrādāt plānus darbam un atpūtai. Šī diena ir labvēlīga biznesa tikšanās rīkošanai. Vakarā ir labāk rīkot svarīgus pasākumus. Draugu vizīte vai negaidīts pārsteigums dos iespēju nedaudz atpūsties.

Lasi arī: Kurām austrumu horoskopa zīmēm 2019. gadā veiksies

Ūdensvīrs

Varbūt šodien jūs vēlaties būt vienatnē ar savām domām, klusējot un vientulībā. Izmantojiet labvēlīgu mirkli, lai apdomātu jautājumus. Ir nepieciešams atrast kompromisu starp to, ko vēlaties un to, kas jums nepieciešams. Radošie cilvēki būs iedvesmoti.

Zivis

Veiksmīga diena, lai stiprinātu savas pozīcijas. Parādīt iniciatīvu un neatlaidību. Neskaties uz draugiem, citādi veiksmes varbūtība būs tuvu nullei. Varbūt tuvākajā laikā notikumi diez vai attīstīsies tā, kā jūs to vēlaties. Diemžēl jūs diez vai varēsiet ietekmēt viņu gaitu. Nebaidieties, neviens jūs nemaldina, gluži pretēji, jūs saņemat daudz vairāk, nekā dodat savam mīļajam.

Avots: vedmochka

Leave a Comment